Last edited by a moderator:
اگر چنین چیزی صحت داشته باشد، میتوان برای اولین بار شاهد شکسته شدن چرخه ۷ ساله کنسولهای پلی استیشن باشیم. به علاوه، فراموش نکنیم در همین نسل نیز شاهد افزایش قیمت چندینباره کنسولهای خانگی سونی و مایکروسافت بودهایم و با شرایط کنونی، احتمال بالارفتن مجدد بهای سختافزارهای گیمینگ وجود دارد.به نظر میرسد این وضعیت (افزایش جهانی قیمت رم)، باعث شده تا تولیدکنندگان کنسول به تاخیر در عرضه کنسولهای خود از بازه ۲۰۲۷-۲۰۲۸ میلادی به زمانی دیگر، فکر کنند. تاخیر احتمالی، میتواند شرایط لازم برای تامین رم به میزان لازم و با قیمت بهصرفهتر را برای برندهای مختلف فراهم نماید.
Persona 4 Revival تا حد زیادی و Bioshock 4 هم احتمال اندکی میره که ۲۰۲۶ بیان...2025 که تموم شد. امیدوارم 2026 از همه جهت پربار باشه برامون. از نظر گیم که خیلی پرباره.
View attachment 405874
همینطوری سر صبحی بیدار شدی گفتی یه جور این و به اون بحث اعداد ربط بدم که نتونستم اون سری توجیهش کنم. بی ربط ترین جمله ممکن رو نوشتی رسماو درضمن الان یه سریا میگن نه افت فروش بازی تقصیر شماره گذاری یونانیه ولی اصلا تقصیر این نیست که وقتی پارت ٣ بیاد اگه یه نفر بخواد باهاش وارد سری بشه باید ۵ تا بازی رو قبلش حتما بازی کرده باشه
شما به نظرم باید ده بار از روی جمله من بنویسی تا شاید متوجه بشی چی گفتمهمینطوری سر صبحی بیدار شدی گفتی یه جور این و به اون بحث اعداد ربط بدم که نتونستم اون سری توجیهش کنم. بی ربط ترین جمله ممکن رو نوشتی رسما![]()
پوینتلس ترین با متای ۹۲ ( متای گوتی سال بعدشView attachment 405906
فکر کنم برای اولین بار در تاریخ برای تجربه یک ریمیک بازی ٢٨ ساله شما حتما باید نسخه اورجینال رو بازی کرده باشین
پوینتلس ترین ریمیک تاریخ
و درضمن الان یه سریا میگن نه افت فروش بازی تقصیر شماره گذاری یونانیه ولی اصلا تقصیر این نیست که وقتی پارت ٣ بیاد اگه یه نفر بخواد باهاش وارد سری بشه باید ۵ تا بازی رو قبلش حتما بازی کرده باشه