سرخط خبرها

جالبه حاضر نبودن 4 تا آپدیت مجانی برا بازیاشون بدن رو این نسل و هرکاری میکنن بتونن بابتش دوباره پول بگیرن از ملت، ولی حاضر بودن 3.5 میلیارد دلار پول بی زبونو سر یه استدیو تک آی پی نه چندان موفق آتیش بزنن.
سونی باید Marathon رو رایگان کنه. از شانس بد اینا Arc Raiders بر خلاف انتظارات ظاهر شد و به نظر میاد ژانر اکسترکشن رو فعلا قبضه کنند. از اون ور هم Escape from Tarkov داره میاد رو کنسول ها که قطعاً سهم خودشو داره از این ژانر.

سونی با همین فرمون بره مارتن هم شاید بشه کونکورد بعدی.

• Like
Reactions: He!n3ger
سونی باید Marathon رو رایگان کنه. از شانس بد اینا Arc Raiders بر خلاف انتظارات ظاهر شد و به نظر میاد ژانر اکسترکشن رو فعلا قبضه کنند. از اون ور هم Escape from Tarkov داره میاد رو کنسول ها که قطعاً سهم خودشو داره از این ژانر.

ماراتن رو من بازی کردم.
انصافا بازی باکیفیتیه ، از Ui بگیر تا اتمسفر، دنیا و لوری که داره.
اصلا اون اخبار منفی که بعضی در موردش میگن درست نیست.
به نظرم پلیرهای خودش رو پیدا میکنه ولی بستگی به بانجی داره که چطور براش آپدیت بدن و بازی رو برای پلیرها نو و تازه نگه دارن.
تازه این شرایط فعلی بازیه و تا انتشارش هنوز مونده.

البته حتما Arc Raiders پلیرهای بیشتری نسبت به مارتن میگیره(که خب گرفته) چون واقعا بازی خاصیه.
قبل انتشارش با آلفا/بتاها و تریلرهایی که دادن هم این انتظار میرفت.

ولی این معنی رو نمیده که پس ماراتن نابود میشه.
همونطور که COD میفروشه و BF6 هم میتونه.
فورتنایت و PUBG میفروشن و همینطور APEX میتونه.
HUNT و تارکوو میفروشن و هم Arena Breakout.

بازار مخصوصا اکسترکشن شوتر کنسولی همچنان مثل PC اینقدر شلوغ نیست و جا برای موفقیت جفت بازیها وجود داره.

آخرین ویرایش:

EFT هنوز زوده، یکی دو نسل باید صبر کنن تا ۶۴ گیگابایت رم برای کنسول ها استاندارد بشه تا بتونن اون آشغال رو در حد قابل قبول برای کنسول ها ریلیز کنن.

ماراتن رو من بازی کردم.
انصافا بازی باکیفیتیه ، از Ui بگیر تا اتمسفر، دنیا و لوری که داره.
اصلا اون اخبار منفی که بعضی در موردش میگن درست نیست.
به نظرم پلیرهای خودش رو پیدا میکنه ولی بستگی به بانجی داره که چطور براش آپدیت بدن و بازی رو برای پلیرها نو و تازه نگه دارن.
تازه این شرایط فعلی بازیه و تا انتشارش هنوز مونده.

البته حتما Arc Raiders پلیرهای بیشتری نسبت به مارتن میگیره(که خب گرفته) چون واقعا بازی خاصیه.
قبل انتشارش با آلفا/بتاها و تریلرهایی که دادن هم این انتظار میرفت.

ولی این معنی رو نمیده که پس ماراتن نابود میشه.
همونطور که COD میفروشه و BF6 هم میتونه.
فورتنایت و PUBG میفروشن و همینطور APEX هم میتونه.
ناراحت نشی ها اما همین چیز ها رو در خصوص کونکورد هم می‌گفتند.

کاد و بتلفیلد می‌فروشند چون بخشی از ژانر شوتر هستند. اسم و رسم دار هستند.

چیزی که من گفتم بر اساس رقیبانی است که مارتن داره و بازاری که شیر هاش تو قلمرو خودشون جا پای خودشون رو ثابت کردند. اونم با عقبه منفی که حول محور بانجی و خود این بازی هست و البته اثر قبلی لایو سرویس سونی یعنی کونکورد.

lightning-returns-final-fantasy-xiii-uhd-4k-wallpaper.jpg
Final Fantasy 13 یکی از بحث برانگیزترین عناوین تاریخ این مجموعه هست که مخالفان و طرفداران خاص خودش رو داره.
این عنوان یکی از عناوینی هست که به خوبی روی کنسول های مدرن در دسترس نمیباشد، راه تجربه این عنوان در پلتفرم‌های مدرن از طریق PC یا backward compatibility کنسول مایکروسافت هست.
در حالی که مدت‌ طولانی شایعاتی درباره‌ بازسازی Final Fantasy 13 در جریان بوده، طرفداران حالا اعتقاد دارن که از هر زمانی دیگر تبدیل شایعه بازسازی Final Fantasy 13 به واقعیت نزدیکتر است.
بازیگر Final Fantasy 13 مجری PlayStation State of Play

دیروز سونی اعلام کرد که مجری PlayStation State of Play قراره Yuki Kaji باشه.
کاجی در تعداد زیادی نقش در تلویزیون، انیمه و بازیهای ویدیویی حضور داشته، اما نقشی که برای طرفداران Final Fantasy اهمیت داره Hope از Final Fantasy 13 هست، حضور ایشون در مراسم و رابطه خوب سونی و Square Enix
باعث شده که طرفداران بار دیگه امیدوار بشند که قراره شاهد تایید بازسازی Final Fantasy 13 trilogy باشند.

ناراحت نشی ها اما همین چیز ها رو در خصوص کونکورد هم می‌گفتند.

کاد و بتلفیلد می‌فروشند چون بخشی از ژانر شوتر هستند. اسم و رسم دار هستند.

چیزی که من گفتم بر اساس رقیبانی است که مارتن داره و بازاری که شیر هاش تو قلمرو خودشون جا پای خودشون رو ثابت کردند. اونم با عقبه منفی که حول محور بانجی و خود این بازی هست و البته اثر قبلی لایو سرویس سونی یعنی کونکورد.
چرا ناراحت بشم؟ :D
کونکورد هم بازی خوبی بود ولی مشکلش این بود که هیچی از خودش نداشت.
قیمتگذاری تو سبکی داشت که کل رقبای گردن کلفتش رایگان بودن.
این وسط طراحی کرکترش هم که هیچ کمکی به جذابیتش نمیکرد.

ماراتن ولی یه بازی کاملا منحصر به فرده.
درسته که سبکش اکسترکشنه ولی خودشه.
رقبای خوبش هم از دم حداقل 40 دلار یا بیشتر قیمت دارن یا اگه یکی دوتا رایگان هستن سیستم درآمدزایی متفاوتی دارن.

جو منفی علیه بانجی که همیشه وجود داشته.
چه اونموقع که برای ایکس باکس بازی میساخت و طرفدارهای پلی استیشن سایش رو با تیر میزدن.
چه بعدها که دستینی ها رو ساخت و یکسری همیشه مخالف بودن و چه الان که زیر سایه پلی استیشنه و همچنان هیترهای خودش رو داره.

ولی این بازی مولتی پلتفرمه و روی همه پلتفرمها میاد.
این هیت های اخیر که بانجی به دلایل درست و موجهی گرفته نمیتونه اونقدری تو موفقیت بازی تاثیر بزاره.
کل پلیرها رو که فقط ماها که تو انجمنها و... فعالیم تشکیل نمیدن.
بازی خوب رو ملت بازی میکنن ، کاری به حاشیه هاش ندارن.
اگه بازیی بوده که هم حاشیه داشته و هم تو فروش و... بد کار کرده ، مشکل از بخشهای دیگه بازی بوده نه مواردی مثل این.

کنکورد دقیقا اینطور بود، ویلگارد همچنین و الی آخر...

کونکورد یه نکته مثبت داشت اون هم این بود در حد فیس بروت هیلو اینفینیت با اون همه میم که ازش درست کردن باعث شادیمون شد :D

• Smile
Reactions: m.a.t and m.d.makan

Final Fantasy 13 یکی از بحث برانگیزترین عناوین تاریخ این مجموعه هست که مخالفان و طرفداران خاص خودش رو داره.
این عنوان یکی از عناوینی هست که به خوبی روی کنسول های مدرن در دسترس نمیباشد، راه تجربه این عنوان در پلتفرم‌های مدرن از طریق PC یا backward compatibility کنسول مایکروسافت هست.
در حالی که مدت‌ طولانی شایعاتی درباره‌ بازسازی Final Fantasy 13 در جریان بوده، طرفداران حالا اعتقاد دارن که از هر زمانی دیگر تبدیل شایعه بازسازی Final Fantasy 13 به واقعیت نزدیکتر است.
بازیگر Final Fantasy 13 مجری PlayStation State of Play

دیروز سونی اعلام کرد که مجری PlayStation State of Play قراره Yuki Kaji باشه.
کاجی در تعداد زیادی نقش در تلویزیون، انیمه و بازیهای ویدیویی حضور داشته، اما نقشی که برای طرفداران Final Fantasy اهمیت داره Hope از Final Fantasy 13 هست، حضور ایشون در مراسم و رابطه خوب سونی و Square Enix
باعث شده که طرفداران بار دیگه امیدوار بشند که قراره شاهد تایید بازسازی Final Fantasy 13 trilogy باشند.
من جزو همین طرفداران خاص خودش هستم :D :x
میدونم که تنها من هم نیستم :D
به امید اینه ریمیک باشه.

@Oakenshield
فکر کنم باید بیای شیرینی بدی>:)
سس.jpg
=======
=======
FF13 اون که موقع اومد انقدر گرافیکش خوب بود واقعا هنوزم از نصف بازیای ژاپنی گرافیک بهتری داره یه ریمستر و اصلاح و ارتقا جمع و جور به بازی بدن اوکیه. اسکوئر بازی واسه ریمیک زیاد داره که 13 واقعا الویت خیلی پایین تری داره
حلا درسته که خیلی بازی رو دوست دارم ولی انصافا بازی نقاط ضعف خودش رو هم داره که شاید تو ریمیک دیده بشه.
ریمستر 13 رو خیلی نیستم جز اینکه از اون ریمسترهایی باشه که تنه به تنه ریمیک میزنه.
در غیر اینصورت ریمستر خشک و خالیش خیلی برام جذاب نیست چون روی PC همین الان با ماد و... شرایط خوبی داره.

آخرین ویرایش:
به امید اینه ریمیک باشه.

@Oakenshield
View attachment 400164
FF13 اون که موقع اومد انقدر گرافیکش خوب بود واقعا هنوزم از نصف بازیای ژاپنی گرافیک بهتری داره :D یه ریمستر و اصلاح و ارتقا جمع و جور به بازی بدن اوکیه. اسکوئر بازی واسه ریمیک زیاد داره که 13 واقعا الویت خیلی پایین تری داره :D

کلا سونی با این اعلام اینکه فله ای داره لایوسرویس میسازه و 90 درصدشم بعدا کنسل کرد ارزش بازیای لایو سرویسشو شدیدا آورد پایین. حتی یوبیسافتم همچین حماقتی نمیکرد. مهم نیست یه کمپانی چند تا بازی در حال ساخته و چند تا کنسل میکنن. ولی نباید میومدن میگفتن ما 15 تا گس ساختیم خدا کنه دوتاش بگیره پولدار شیم.

به امید اینه ریمیک باشه.

@Oakenshield
View attachment 400164
=======
=======

حلا درسته که خیلی بازی رو دوست دارم ولی انصافا بازی نقاط ضعف خودش رو هم داره که شاید تو ریمیک دیده بشه.
ریمستر 13 رو خیلی نیستم جز اینکه از اون ریمسترهایی باشه که تنه به تنه ریمیک میزنه.
در غیر اینصورت ریمستر خشک و خالیش خیلی برام جذاب نیست چون روی PC همین الان با ماد و... شرایط خوبی داره.
یکی از دوستام هست خبر رو براش ارسال کردم اون هم چنین وضعیت رو داره، عروسی میگیره اگر دوباره شاهد دیدار با بانو لایتنینگ باشه :D
یه ریمستر مثل سه گانه مس افکت هم باشه چیز خوبیه، ولی ریمیک بخواد بشه با سرعتی که اسکئور سر ریمیک 7 داره تا بخواد 13 رو تمام ریمیک کنه 50 سالمون میشه

FF13 اون که موقع اومد انقدر گرافیکش خوب بود واقعا هنوزم از نصف بازیای ژاپنی گرافیک بهتری داره :D یه ریمستر و اصلاح و ارتقا جمع و جور به بازی بدن اوکیه. اسکوئر بازی واسه ریمیک زیاد داره که 13 واقعا الویت خیلی پایین تری داره :D
یادمه 13 که اومده بود کات سین نبرد اول بازی انقدر برام زیبا بود که بازی رو بارها نیو گیم کردم فقط برای همین قسمت اول بازی8->

ماراتن ولی یه بازی کاملا منحصر به فرده.
درسته که سبکش اکسترکشنه ولی خودشه.
رقبای خوبش هم از دم حداقل 40 دلار یا بیشتر قیمت دارن یا اگه یکی دوتا رایگان هستن سیستم درآمدزایی متفاوتی دارن.

جو منفی علیه بانجی که همیشه وجود داشته.
چه اونموقع که برای ایکس باکس بازی میساخت و طرفدارهای پلی استیشن سایش رو با تیر میزدن.
چه بعدها که دستینی ها رو ساخت و یکسری همیشه مخالف بودن و چه الان که زیر سایه پلی استیشنه و همچنان هیترهای خودش رو داره.

ولی این بازی مولتی پلتفرمه و روی همه پلتفرمها میاد.
این هیت های اخیر که بانجی به دلایل درست و موجهی گرفته نمیتونه اونقدری تو موفقیت بازی تاثیر بزاره.
کل پلیرها رو که فقط ماها که تو انجمنها و... فعالیم تشکیل نمیدن.
بازی خوب رو ملت بازی میکنن ، کاری به حاشیه هاش ندارن.
اگه بازیی بوده که هم حاشیه داشته و هم تو فروش و... بد کار کرده ، مشکل از بخشهای دیگه بازی بوده نه مواردی مثل این.

کنکورد دقیقا اینطور بود، ویلگارد همچنین و الی آخر...
به نظرم اگر تنبلی نکنن و اون نوع محتوای خاص و مخفی دستینی مثل رید ها و دانجن ها یا چیزایی مثل Zero Hour و Niobe Labs و غیره رو توی این بازی پیاده کنن خیلی راحت میتونن بازی رو از نظر گیم پلی و استایل کاملا متمایز کنن

• Like
Reactions: m.d.makan
به امید اینه ریمیک باشه.

@Oakenshield
View attachment 400164
=======
=======

کل سایتو شیرینی میدم هیچ، دی وان کالکتورز ادیشنش را هم پیش خرید می کنم :دی

ماکان روی پی سی بدون ماد اعصاب میخواد بازی کردنش. من چند ساله خریدمش هر سه تا بازیو توی استیم، هنوز که هنوزه شروع که می کنم، بعد دو ساعت بی خیال میشم به خاطر مشکلات کنترل و…

اولین نگاه به مانیتور گیمینگ 27 اینچ پلی استیشن:

Sony PlayStation gaming monitor.jpg

این مانیتور برای گیمینگ روی میز (Desktop Gaming) ساخته شده است و ترکیبی از تصویر و پرفرومنس خیره کننده ارائه میدهد، همچنین شامل یک قلاب برای شارژ بی سیم کنترلر DualSense هست،

از زمان لانچ پلی استیشن 5، مشاهده کردیم که پلیر ها از داشتن انعطاف در انتخاب محل بازی با پلی استیشن 5 لذت میبرند، میخواهد در اتاق نشیمنشان رو یک تلویزیون با صفحه بزرگ باشد، یا جاهای دیگر خانه، یا خارج از خانه به شکل ریموت از طریق PlayStation Portal، در راستای همراهی با این روند، خوشحالیم که گزینه دیگری را برای پلیر ها معرفی کنیم: مانیتور گیمینگ 27 اینچ ما با قلاب شارژر که در ایالات متحده و ژاپن منتشر میشود،

مانیتور گیمینگ جدید سونی به خوبی با اسپیکر های Pulse Elevate که اخیرا معرفی شده اند و دارای صدای واقع گرا و چت صوتی یکپارچه هستند، جفت میشود، هر 2 محصول با توجه به تجربه بازی کردن با PS5 بر روی میز و Desktop Gaming طراحی شده اند، و یک تجربه صوتی تصویری سطح بالا و با کیفیت برای کسانی که میخواهند در یک فضای شخصی بازی کنند، به ارمغان می اورد،

توسعه داده شده توسط Sony Interactive Entertainment این ماینتور ویژگی های زیر را شامل میشود:

• نمایشگر IPS با کیفیت Quad High Definition QHD با رزولوشن تا 2560x1440 طوری که پلیر ها بتوانند در فاصله مناسب با میز خود بازی کنند،
  • پشتیبانی از HDR یه همراه Auto HDR Tone Mapping که به صورت خودکار تنظیمات HDR را هنگام راه انداختن کنسول تنظیم و کیفیت تصویر زنده و غنی را تضمین میکند،
  • پشتیبانی از VRR و Refresh Rate تا 120 هرتز برای گیم پلی روان و ظریف در PS5 و PS5 PRO و همچنین 240 هرتز برای دیوایس های PC و Mac که با انها سازگار هست،
  • یک قلاب شارژر درونی برای کنترلر DualSense و DualSense Edge که باید جداگانه خریداری شود و کار گیمر ها برای راحت وارد بازی شدن را اسان تر میکند

مانیتور گیمینگ جدید پلی استیشن از نوع نصب دیواری VESA پشتیبانی میکند، همچنین برای اتصال به دستگاه ها از گزینه های ارتباطی کاملی در کنار پورت های USB برای PlayStation Link استفاده میکند:

• دو پورت ورودی HDMI (2.1) از رزولوشن 2560x1440 تا 240 هرتز برای FLR و VRR، و یک پورت ورودی DisplayPort (1.4) برای رزولوشن 2560x1440 تا 240 هرتز برای DSC، هماهنگ با PS5 و PC و Mac و دیگر دیوایس های دارای پشتیبانی،
  • دو پورت USB Type-A و یک نوع پورت USB Type-C برای استفاده برای اداپتور PlayStation Link یا دیگر دستگاه ها
  • اسپیکر استریو داخلی به همراه خروجی 3.5 میلیمتری
  • هماهنگ با سیستم قرارگیری و نصب VESA برای تنظیم قابل انعطاف دستگاه

ماینتور گیمینگ 27 اینچ سونی پلی استیشن در سال 2026 در ایالات متحده و ژاپن منتشر میشود.

View attachment 27 Gaming Monitor with DualSense Charging Hook - Teaser Trailer - PlayStation (720p, h264).mp4

First look at PlayStation’s 27” Gaming Monitor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or