Last edited by a moderator:
سونی باید Marathon رو رایگان کنه. از شانس بد اینا Arc Raiders بر خلاف انتظارات ظاهر شد و به نظر میاد ژانر اکسترکشن رو فعلا قبضه کنند. از اون ور هم Escape from Tarkov داره میاد رو کنسول ها که قطعاً سهم خودشو داره از این ژانر.جالبه حاضر نبودن 4 تا آپدیت مجانی برا بازیاشون بدن رو این نسل و هرکاری میکنن بتونن بابتش دوباره پول بگیرن از ملت، ولی حاضر بودن 3.5 میلیارد دلار پول بی زبونو سر یه استدیو تک آی پی نه چندان موفق آتیش بزنن.
ماراتن رو من بازی کردم.سونی باید Marathon رو رایگان کنه. از شانس بد اینا Arc Raiders بر خلاف انتظارات ظاهر شد و به نظر میاد ژانر اکسترکشن رو فعلا قبضه کنند. از اون ور هم Escape from Tarkov داره میاد رو کنسول ها که قطعاً سهم خودشو داره از این ژانر.
سونی با همین فرمون بره مارتن هم شاید بشه کونکورد بعدی.
EFT هنوز زوده، یکی دو نسل باید صبر کنن تا ۶۴ گیگابایت رم برای کنسول ها استاندارد بشه تا بتونن اون آشغال رو در حد قابل قبول برای کنسول ها ریلیز کنن.سونی باید Marathon رو رایگان کنه. از شانس بد اینا Arc Raiders بر خلاف انتظارات ظاهر شد و به نظر میاد ژانر اکسترکشن رو فعلا قبضه کنند. از اون ور هم Escape from Tarkov داره میاد رو کنسول ها که قطعاً سهم خودشو داره از این ژانر.
ناراحت نشی ها اما همین چیز ها رو در خصوص کونکورد هم میگفتند.ماراتن رو من بازی کردم.
انصافا بازی باکیفیتیه ، از Ui بگیر تا اتمسفر، دنیا و لوری که داره.
اصلا اون اخبار منفی که بعضی در موردش میگن درست نیست.
به نظرم پلیرهای خودش رو پیدا میکنه ولی بستگی به بانجی داره که چطور براش آپدیت بدن و بازی رو برای پلیرها نو و تازه نگه دارن.
تازه این شرایط فعلی بازیه و تا انتشارش هنوز مونده.
البته حتما Arc Raiders پلیرهای بیشتری نسبت به مارتن میگیره(که خب گرفته) چون واقعا بازی خاصیه.
قبل انتشارش با آلفا/بتاها و تریلرهایی که دادن هم این انتظار میرفت.
ولی این معنی رو نمیده که پس ماراتن نابود میشه.
همونطور که COD میفروشه و BF6 هم میتونه.
فورتنایت و PUBG میفروشن و همینطور APEX هم میتونه.
چرا ناراحت بشم؟ناراحت نشی ها اما همین چیز ها رو در خصوص کونکورد هم میگفتند.
کاد و بتلفیلد میفروشند چون بخشی از ژانر شوتر هستند. اسم و رسم دار هستند.
چیزی که من گفتم بر اساس رقیبانی است که مارتن داره و بازاری که شیر هاش تو قلمرو خودشون جا پای خودشون رو ثابت کردند. اونم با عقبه منفی که حول محور بانجی و خود این بازی هست و البته اثر قبلی لایو سرویس سونی یعنی کونکورد.
کونکورد یه نکته مثبت داشت اون هم این بود در حد فیس بروت هیلو اینفینیت با اون همه میم که ازش درست کردن باعث شادیمون شدچرا ناراحت بشم؟
کونکورد هم بازی خوبی بود ولی مشکلش این بود که هیچی از خودش نداشت.
قیمتگذاری تو سبکی داشت که کل رقبای گردن کلفتش رایگان بودن.
این وسط طراحی کرکترش هم که هیچ کمکی به جذابیتش نمیکرد.
من جزو همین طرفداران خاص خودش هستمFinal Fantasy 13 یکی از بحث برانگیزترین عناوین تاریخ این مجموعه هست که مخالفان و طرفداران خاص خودش رو داره.
این عنوان یکی از عناوینی هست که به خوبی روی کنسول های مدرن در دسترس نمیباشد، راه تجربه این عنوان در پلتفرمهای مدرن از طریق PC یا backward compatibility کنسول مایکروسافت هست.
در حالی که مدت طولانی شایعاتی درباره بازسازی Final Fantasy 13 در جریان بوده، طرفداران حالا اعتقاد دارن که از هر زمانی دیگر تبدیل شایعه بازسازی Final Fantasy 13 به واقعیت نزدیکتر است.
بازیگر Final Fantasy 13 مجری PlayStation State of Play
دیروز سونی اعلام کرد که مجری PlayStation State of Play قراره Yuki Kaji باشه.
کاجی در تعداد زیادی نقش در تلویزیون، انیمه و بازیهای ویدیویی حضور داشته، اما نقشی که برای طرفداران Final Fantasy اهمیت داره Hope از Final Fantasy 13 هست، حضور ایشون در مراسم و رابطه خوب سونی و Square Enix
باعث شده که طرفداران بار دیگه امیدوار بشند که قراره شاهد تایید بازسازی Final Fantasy 13 trilogy باشند.

حلا درسته که خیلی بازی رو دوست دارم ولی انصافا بازی نقاط ضعف خودش رو هم داره که شاید تو ریمیک دیده بشه.FF13 اون که موقع اومد انقدر گرافیکش خوب بود واقعا هنوزم از نصف بازیای ژاپنی گرافیک بهتری داره یه ریمستر و اصلاح و ارتقا جمع و جور به بازی بدن اوکیه. اسکوئر بازی واسه ریمیک زیاد داره که 13 واقعا الویت خیلی پایین تری داره
FF13 اون که موقع اومد انقدر گرافیکش خوب بود واقعا هنوزم از نصف بازیای ژاپنی گرافیک بهتری دارهمن جزو همین طرفداران خاص خودش هستم![]()
میدونم که تنها من هم نیستم
به امید اینه ریمیک باشه.
@Oakenshield
فکر کنم باید بیای شیرینی بدی
View attachment 400164
کلا سونی با این اعلام اینکه فله ای داره لایوسرویس میسازه و 90 درصدشم بعدا کنسل کرد ارزش بازیای لایو سرویسشو شدیدا آورد پایین. حتی یوبیسافتم همچین حماقتی نمیکرد. مهم نیست یه کمپانی چند تا بازی در حال ساخته و چند تا کنسل میکنن. ولی نباید میومدن میگفتن ما 15 تا گس ساختیم خدا کنه دوتاش بگیره پولدار شیم.سونی باید Marathon رو رایگان کنه. از شانس بد اینا Arc Raiders بر خلاف انتظارات ظاهر شد و به نظر میاد ژانر اکسترکشن رو فعلا قبضه کنند. از اون ور هم Escape from Tarkov داره میاد رو کنسول ها که قطعاً سهم خودشو داره از این ژانر.
یکی از دوستام هست خبر رو براش ارسال کردم اون هم چنین وضعیت رو داره، عروسی میگیره اگر دوباره شاهد دیدار با بانو لایتنینگ باشهمن جزو همین طرفداران خاص خودش هستم![]()
به امید اینه ریمیک باشه.
@Oakenshield
View attachment 400164
=======
=======
حلا درسته که خیلی بازی رو دوست دارم ولی انصافا بازی نقاط ضعف خودش رو هم داره که شاید تو ریمیک دیده بشه.
ریمستر 13 رو خیلی نیستم جز اینکه از اون ریمسترهایی باشه که تنه به تنه ریمیک میزنه.
در غیر اینصورت ریمستر خشک و خالیش خیلی برام جذاب نیست چون روی PC همین الان با ماد و... شرایط خوبی داره.
یادمه 13 که اومده بود کات سین نبرد اول بازی انقدر برام زیبا بود که بازی رو بارها نیو گیم کردم فقط برای همین قسمت اول بازیFF13 اون که موقع اومد انقدر گرافیکش خوب بود واقعا هنوزم از نصف بازیای ژاپنی گرافیک بهتری دارهیه ریمستر و اصلاح و ارتقا جمع و جور به بازی بدن اوکیه. اسکوئر بازی واسه ریمیک زیاد داره که 13 واقعا الویت خیلی پایین تری داره
![]()

به نظرم اگر تنبلی نکنن و اون نوع محتوای خاص و مخفی دستینی مثل رید ها و دانجن ها یا چیزایی مثل Zero Hour و Niobe Labs و غیره رو توی این بازی پیاده کنن خیلی راحت میتونن بازی رو از نظر گیم پلی و استایل کاملا متمایز کننچرا ناراحت بشم؟
کونکورد هم بازی خوبی بود ولی مشکلش این بود که هیچی از خودش نداشت.
قیمتگذاری تو سبکی داشت که کل رقبای گردن کلفتش رایگان بودن.
این وسط طراحی کرکترش هم که هیچ کمکی به جذابیتش نمیکرد.
ماراتن ولی یه بازی کاملا منحصر به فرده.
درسته که سبکش اکسترکشنه ولی خودشه.
رقبای خوبش هم از دم حداقل 40 دلار یا بیشتر قیمت دارن یا اگه یکی دوتا رایگان هستن سیستم درآمدزایی متفاوتی دارن.
جو منفی علیه بانجی که همیشه وجود داشته.
چه اونموقع که برای ایکس باکس بازی میساخت و طرفدارهای پلی استیشن سایش رو با تیر میزدن.
چه بعدها که دستینی ها رو ساخت و یکسری همیشه مخالف بودن و چه الان که زیر سایه پلی استیشنه و همچنان هیترهای خودش رو داره.
ولی این بازی مولتی پلتفرمه و روی همه پلتفرمها میاد.
این هیت های اخیر که بانجی به دلایل درست و موجهی گرفته نمیتونه اونقدری تو موفقیت بازی تاثیر بزاره.
کل پلیرها رو که فقط ماها که تو انجمنها و... فعالیم تشکیل نمیدن.
بازی خوب رو ملت بازی میکنن ، کاری به حاشیه هاش ندارن.
اگه بازیی بوده که هم حاشیه داشته و هم تو فروش و... بد کار کرده ، مشکل از بخشهای دیگه بازی بوده نه مواردی مثل این.
کنکورد دقیقا اینطور بود، ویلگارد همچنین و الی آخر...
کل سایتو شیرینی میدم هیچ، دی وان کالکتورز ادیشنش را هم پیش خرید می کنممن جزو همین طرفداران خاص خودش هستم![]()
به امید اینه ریمیک باشه.
@Oakenshield
View attachment 400164
=======
=======
حلا درسته که خیلی بازی رو دوست دارم ولی انصافا بازی نقاط ضعف خودش رو هم داره که شاید تو ریمیک دیده بشه.
ریمستر 13 رو خیلی نیستم جز اینکه از اون ریمسترهایی باشه که تنه به تنه ریمیک میزنه.
در غیر اینصورت ریمستر خشک و خالیش خیلی برام جذاب نیست چون روی PC همین الان با ماد و... شرایط خوبی داره.