Last edited by a moderator:
این سری بازی خیلی نوستالژی هست، برای سگا دریمکست بود اریجینال فکر کنم؟ من ولی رو پی سی میزدم یادش بخیر، ریل شوتر راحت الحلقوم مدیتیشن طورThe House of the Dead 2: Remake در تاریخ 24 اکتبر با قیمت 24.99 دلار منتشر میشه.
View attachment 396564
View attachment 396565
به به به به، یکدونه ازینا برای بازی های اکس باکس + پی سی، یک دونه سوییچ 2 برای نینتندو، یک دونه پی اس 6 + هندهلد پلی استیشن هم برای پلی استیشن = بهشت گیمینگکنسول دستی Asus ROG Xbox Ally X نظر مثبت منتقدها رو به خودش جلب کرده.
gamesradar: "متاسفانه باید به اطلاعتون برسونم که عاشق این کنسول 1000 دلاری شدم!"
eurogamer: "یک پی سی دستی عالی با ماسک ایکس باکس"
IGN: "بهترین پی سی گیمینگ دستی در حال حاضر"
View attachment 396603
تیزر فول اسکرین:
View attachment 396604
I regret to inform you that I've fallen for the $1,000 ROG Xbox Ally X
ROG Xbox Ally X review - an impressive handheld PC wearing an Xbox mask
به به به به، زندگی با یدونه کلیهبه به به به، یکدونه ازینا برای بازی های اکس باکس + پی سی، یک دونه سوییچ 2 برای نینتندو، یک دونه پی اس 6 + هندهلد پلی استیشن هم برای پلی استیشن = بهشت گیمینگ

شاید هم بدون کلیهبه به به به، زندگی با یدونه کلیه
![]()

داداش سرعتت رو کم کن ، منم برسم با هم بریم طبقه بالای بهشتاین سری بازی خیلی نوستالژی هست، برای سگا دریمکست بود اریجینال فکر کنم؟ من ولی رو پی سی میزدم یادش بخیر، ریل شوتر راحت الحلقوم مدیتیشن طور
به به به به، یکدونه ازینا برای بازی های اکس باکس + پی سی، یک دونه سوییچ 2 برای نینتندو، یک دونه پی اس 6 + هندهلد پلی استیشن هم برای پلی استیشن = بهشت گیمینگ
در صورت توان یک پی سی های اند هم بهش اضافه کنیم میشه طبقات بالای بهشت![]()
ماها بهشت هم که بریم تو همون طبقه همکف 4تا کنسول و PC که بببینیم زمین گیر میشیم و دیگه بالاتر نمیریمداداش سرعتت رو کم کن ، منم برسم با هم بریم طبقه بالای بهشت

تیزر جدیدعنوان Welcome to Brightville توسط یه استدیو قزاقستانی به اسم Contrast Games معرفی شد
بازی ایمرسیو سیم خواهد بود...الهام گرفته از سیستم شاک و بایوشاک
به تم بازیشون...مانا پانک می گن...محیط دنیای بازی ویکتوریایی و به شدت نئو باروکی خواهد بود(باروک و نئو باروک سبک معماری و هنری هستن که سرچ کنید تفاوت هاشو می شه دید)
مانا پانک رو ترکیب جادو و عناصر سایبرپانک نامیدن
داستان بازی دارک فانتزی هست...سوخت موجودات مکانیکی-ماشینی از جادو هست... دنیای بازی(برایتویل) رو به نابودی هست...هوش مصنوعی شهر رو کنترل می کنه
ما یه نگهبان مکانیکی خواهیم بود که تحت نفوذ هوش مصنوعی قرار نگرفتیم
محیط بازی پویا توصیف شده...اقدامات ما و نوع فعالیت های ما روش می تونه تاثیر بزاره
با npc های بازی بر اساس داستان و انتخاب های ما تکامل پیدا می کنند
هم میشه بازی رو با مخفی کاری پیش برد...هم به صورت مستقیم مبارزه کرد...
برای مبارزه راه های مختلفی داریم...می تونیم طلسم ها رو باهم برای کارهای تهاجمی و دفاعی ترکیب کنیم
نقش موسیقی تو بازی رو خیلی تاکید روش داشتن...و با توجه به نوع بازیمون ریتم موسیقی تغییر می کنه... گفتند از نفرات برجسته برای ساخت موسیقی های بازی کمک گرفتند
بازی سال 2027 برای PC و xbox و ps5 منتشر خواهد شد
آخ آخ
اصولا ژاپنی ها زیاد عمر میکنن .بنده خدا میخواسته بره توی استودیوهای مایکروسافت اجل مهلتش نداد
آخرین پیامی که منتشر کرده(ترجمه شده با هوش مصنوعی از ژاپنی)
باورم نمیشه خدایی! همیشه بابت فرنچایز Ninja Gaiden، ازش ممنونم. Ninja Gaiden 2 دقیقا در یکی از سختترین و ناامیدکنندهترین برهههای زندگیام، من رو سرگرم و حداقل برای ساعاتی از مشکلات دور میکرد؛ از این جهت بسیار خاطرهانگیزه برام و بعدش هم رفتم سراغ NG Black و نهایتاً شدم عضوی از فنبیس جدی سری.