سرخط خبرها

عنوان تحسین شده Ghost of Yotei تنها چند روز پس از انتشار، در هفته منتهی به 5 اکتبر، جایگاه دوم فروش را پس از EA Sports FC 26 در اروپا به خود اختصاص داده است و پیش بینی میشود که فروشی به خوبی نسخه قبلی یعنی Ghost of Tsushima داشته باشد.
میزان فروش Ghost of Yotei در چند روز با در نظر گرفتن انحصاری بودن آن برای پلی استیشن، نشان از استقبال خوب از این بازی میدهد.
این عنوان، بزرگترین لانچ یک فرست پارتی سونی از اکتبر سال 2023 و اسپایدرمن 2 محسوب میشود.
gh yotei.jpg
Ghost of Yotei delivers strong opening across Europe

آخرین ویرایش:
کنسول دستی Asus ROG Xbox Ally X نظر مثبت منتقدها رو به خودش جلب کرده.
gamesradar: "متاسفانه باید به اطلاعتون برسونم که عاشق این کنسول 1000 دلاری شدم!"
eurogamer: "یک پی سی دستی عالی با ماسک ایکس باکس"
IGN: "بهترین پی سی گیمینگ دستی در حال حاضر"
rog1 (3).jpg
تیزر فول اسکرین:
View attachment Inside ROG Xbox Ally - Xbox Full Screen Experience.mp4
I regret to inform you that I've fallen for the $1,000 ROG Xbox Ally X
ROG Xbox Ally X review - an impressive handheld PC wearing an Xbox mask

The House of the Dead 2: Remake در تاریخ 24 اکتبر با قیمت 24.99 دلار منتشر میشه.
View attachment 396564
View attachment 396565
این سری بازی خیلی نوستالژی هست، برای سگا دریمکست بود اریجینال فکر کنم؟ من ولی رو پی سی میزدم یادش بخیر، ریل شوتر راحت الحلقوم مدیتیشن طور :D

کنسول دستی Asus ROG Xbox Ally X نظر مثبت منتقدها رو به خودش جلب کرده.
gamesradar: "متاسفانه باید به اطلاعتون برسونم که عاشق این کنسول 1000 دلاری شدم!"
eurogamer: "یک پی سی دستی عالی با ماسک ایکس باکس"
IGN: "بهترین پی سی گیمینگ دستی در حال حاضر"
View attachment 396603
تیزر فول اسکرین:
View attachment 396604
I regret to inform you that I've fallen for the $1,000 ROG Xbox Ally X
ROG Xbox Ally X review - an impressive handheld PC wearing an Xbox mask
به به به به، یکدونه ازینا برای بازی های اکس باکس + پی سی، یک دونه سوییچ 2 برای نینتندو، یک دونه پی اس 6 + هندهلد پلی استیشن هم برای پلی استیشن = بهشت گیمینگ

در صورت توان یک پی سی های اند هم بهش اضافه کنیم میشه طبقات بالای بهشت :دی

به به به به، یکدونه ازینا برای بازی های اکس باکس + پی سی، یک دونه سوییچ 2 برای نینتندو، یک دونه پی اس 6 + هندهلد پلی استیشن هم برای پلی استیشن = بهشت گیمینگ
به به به به، زندگی با یدونه کلیه
;))

این سری بازی خیلی نوستالژی هست، برای سگا دریمکست بود اریجینال فکر کنم؟ من ولی رو پی سی میزدم یادش بخیر، ریل شوتر راحت الحلقوم مدیتیشن طور :D

در صورت توان یک پی سی های اند هم بهش اضافه کنیم میشه طبقات بالای بهشت :دی
داداش سرعتت رو کم کن ، منم برسم با هم بریم طبقه بالای بهشت

عنوان Welcome to Brightville توسط یه استدیو قزاقستانی به اسم Contrast Games معرفی شد

بازی ایمرسیو سیم خواهد بود...الهام گرفته از سیستم شاک و بایوشاک

به تم بازیشون...مانا پانک می گن...محیط دنیای بازی ویکتوریایی و به شدت نئو باروکی خواهد بود(باروک و نئو باروک سبک معماری و هنری هستن که سرچ کنید تفاوت هاشو می شه دید)
مانا پانک رو ترکیب جادو و عناصر سایبرپانک نامیدن

داستان بازی دارک فانتزی هست...سوخت موجودات مکانیکی-ماشینی از جادو هست... دنیای بازی(برایتویل) رو به نابودی هست...هوش مصنوعی شهر رو کنترل می کنه

ما یه نگهبان مکانیکی خواهیم بود که تحت نفوذ هوش مصنوعی قرار نگرفتیم

محیط بازی پویا توصیف شده...اقدامات ما و نوع فعالیت های ما روش می تونه تاثیر بزاره

با npc های بازی بر اساس داستان و انتخاب های ما تکامل پیدا می کنند

هم میشه بازی رو با مخفی کاری پیش برد...هم به صورت مستقیم مبارزه کرد‌‌‌...

برای مبارزه راه های مختلفی داریم...می تونیم طلسم ها رو باهم برای کارهای تهاجمی و دفاعی ترکیب کنیم

نقش موسیقی تو بازی رو خیلی تاکید روش داشتن...و با توجه به نوع بازیمون ریتم موسیقی تغییر می کنه... گفتند از نفرات برجسته برای ساخت موسیقی های بازی کمک گرفتند

بازی سال 2027 برای PC و xbox و ps5 منتشر خواهد شد

تیزر جدید

7698.jpg
آقای دان فوردن، عضو کلیدی تیم اصلی بازی مورتال کامبت که روی طراحی صدا و موسیقی مجموعه افسانه‌ای بازی‌های مبارزه‌ای در میدوی کار کرده بود، پس از ۳۷ سال فعالیت بازنشسته شد.

طرفداران قدیمی حتما صحنه ظاهر شدن وی در گوشه صفحه بازی مورتال کمبت را به‌خاطر فریاد معروفش «Toasty!» به یاد دارند.​

Tomonobu Itagaki درگذشت=((
View attachment 396668
آخرین پیامی که منتشر کرده(ترجمه شده با هوش مصنوعی از ژاپنی)

Final Words

The flame of my life is finally about to be extinguished.

The fact that this message has been posted means that time has finally come. I am no longer in this world.
(I have asked someone important to post this final message.)

My life was a continuous battle. I kept winning.
I also caused a lot of trouble.

I take pride in having fought to the end, following my convictions.
I have no regrets.

But I am filled with regret that I could not deliver new work to all my fans. I'm sorry.

That's how it is.
So it goes.

آخرین پیام

داره شعله های زندگی ام خاموش می شود

زمانی که این پیام رو می بینید، یعنی دیگر در دنیا نیستم(توسط یکی از نزدیکان عزیز و مهم این پیام ارسال می شود)

زندگی برای من مانند نبرد بود... برد هایی داشتم... اما دردسر هایی هم درست کردم...

تا آخرین لحظات مبارزه کردم... از رفتار و افکار و عقایدم پشیمون نیستم

تنها اندوه من این است که نتوانستم پروژه جدیدی برای هواداران بدهم...

دیگه دنیا اینطوریه... کاریش نمی شه کرد
زندگی ادامه دارد

آخرین ویرایش:
Tomonobu Itagaki درگذشت=((
View attachment 396668
باورم نمیشه خدایی! همیشه بابت فرنچایز Ninja Gaiden، ازش ممنونم. Ninja Gaiden 2 دقیقا در یکی از سخت‌ترین و ناامیدکننده‌ترین برهه‌های زندگی‌ام، من رو سرگرم و حداقل برای ساعاتی از مشکلات دور می‌کرد؛ از این جهت بسیار خاطره‌انگیزه برام و بعدش هم رفتم سراغ NG Black و نهایتاً شدم عضوی از فن‌بیس جدی سری.

پ.ن: چقدر دوست داشتم یه Dead or Alive یا NG دیگه با مشارکت Itagaki (حالا در هر سِمَتی، ولو مشاور پروژه) ساخته بشه! حیف واقعا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or