Last edited by a moderator:
Ghost of Yōtei مورد انتظارترین بازی IGN در سال 2025 شد. خودم هم بهش رای داده بودم.
View attachment 390630View attachment 390631
شما سید اولاد پیغمبر هستی و صاحب منصب(ناظم). باید فراجناحی عمل کنی. اینجوری کامنت نذار برادرخارج از Silent Hill f فکر کنم اگه بعدا به فروش شون لیست کنیم، دقیقا لیست برعکس شه![]()
شما سید اولاد پیغمبر هستی و صاحب منصب(ناظم). باید فراجناحی عمل کنی. اینجوری کامنت نذار برادر![]()
حالا سلایق مختلفه اما لیستش منطقیه البته برای سلیقه من بتل میاد بعد هولونایت سایلنت هیل میاد دوم دیگه ایده آل میشهGhost of Yōtei مورد انتظارترین بازی IGN در سال 2025 شد. خودم هم بهش رای داده بودم.

اینا برا زلدا هم از اینکارا کردن، و مقصرم اینه بقیه مثل خودشون یکسری ویژگی هارو پتنت نکردن!!!!! خود نینتندو از ایده های بقیه و تکاملشون استفاده می کنه...این خبرایی که از دادگاه نینتندو بر علیه Palworld خیلی وحشتناکه.
اگر نینتندو این دادگاه رو ببره واقعا خیلی مکانیک ها رو نباید توی بازی ها نداریم و مختص به بازی های نینتندو میشند.
واقعا این گاو ها توی نینتندو فکر کردن صنعت گیم فقط خودشون و بقیه پشمک هستند.![]()
Ghost of Yōtei مورد انتظارترین بازی IGN در سال 2025 شد. خودم هم بهش رای داده بودم.
با این وضعیت پلتفورم هولدرا بقیه پیش نینتندو حقیقتا هم پشمک هستنواقعا این گاو ها توی نینتندو فکر کردن صنعت گیم فقط خودشون و بقیه پشمک هستند.![]()
اینکه لیکر مطرح نیست یعنی تا دیروز که نبود. دی:به گفته لیکر مطرح eXtas1stv ایکس باکس در حال کار روی دستگاهی هست که انقلابی ترین کنسول تاریخ خواهد بود . همچنین برنامه های استیم روی کنسول کامل ادغام خواهد شد.
انقلاب قبلی هنوز جاش خوب نشدهبه گفته لیکر مطرح eXtas1stv ایکس باکس در حال کار روی دستگاهی هست که انقلابی ترین کنسول تاریخ خواهد بود . همچنین برنامه های استیم روی کنسول کامل ادغام خواهد شد.

نمیدونم داری شوخی میکنی یا نه ولی تا الان هرچی لیک شده اینه کنسول مایکروسافت هایبرید پی سی و کنسوله حتی خود دیجیتال فاندری تایید کرده که کنسول هایبرید هست و از قدرتش هم تعریف کرده و گفته خفنه .انقلاب قبلی هنوز جاش خوب نشده
واقعا این اینفلوئنسرای ایکس باکس چرا تموم نمیشن
اگه عملا پی سیه پس چرا devkit میخواد؟ چند وقت پیش Ghostofhope (لیکر معتبر COD) گفته بود IW از مایکروسافت devkit گرفته برای MW4 و قراره بازی رو به عنوان لانچ تایتل نسل بعد ریلیز کنن.نمیدونم داری شوخی میکنی یا نه ولی تا الان هرچی لیک شده اینه کنسول مایکروسافت هایبرید پی سی و کنسوله حتی خود دیجیتال فاندری تایید کرده که کنسول هایبرید هست و از قدرتش هم تعریف کرده و گفته خفنه .