سرخط خبرها

اگه ۴ تا بلاگر و لیکر پلتفرم X و نادیده بگیریم که نونشون ازین راه به دست میاد ٬ به جز بازیسنتر هیچ کجای دیگه برند ایکس باکس هوادار ۲ آتیشه نداره! مایکرو دار و ندارش و گذاشت و تمام زورش رفت برای خرید اکتیویژن و ZeniMax ٬ الانم اگه سرنوشتش هنوز مثل Sega نشده سر بودجه کلانی که در اختیارش هست باز هرچی بتونه کنسول میسازه اما حقیقت اینه که برند ایکس باکس رفته رفته کمرنگ و کمرنگ تر شد ٬ اینجا هم ۴ تا فن باقی مونده ازش که خشمشون از اسپنسر و تو تاپیک ها و مولتی شدن Helldivers تخلیه میکنن

همین الان اگه بیان بگن TLOU میاد رو ایکس باکس ٬ بازم اون گندی که تیم سرطانی ایکس باکس زدن جمع شدنی نیست !‌ حالا میخواد کنسول ۲۰۰ دلاری بده ٬ هیبرید بده یا Xbox pc و هر کوفتی که فکرشو بکنی ٬ محترمانه ش میشه یه جاده یک طرفه برای تبدیل برند ایکس باکس به مایکروسافت گیمینگ!
فکر کنم همه جا طرفدار 2 اتیشه داره اکس باکس، مخصوصا خود امریکا، تو اون دورانی که تازه خبر/شایعه امده بود قراره بازی های اکس باکس مولتی شه، ملت رسما اتیش به پا کرده بودن در توییتر، مشخص شد جدی جدی کلی طرفدار سرسخت داره...

جدا از این، تو فرهنگ عام امریکایی (فیلم سریال موسیقی سلبریتی ها) زیاد میبینی که یا اکس باکس دارند یا کنسول بازی براشون مساوی هست با اکس باکس...

مطمئن باش یک هسته سخت طرفدار داره، میلیون ها نفر... (میلیون ها یعنی زیر 10-20 میلیون) یعنی همون چند میلیونی که هنوزم رو اکس باکس بازی میخرند فرای گیم پس...

سونی وقتی پروژه China Hero Project رو راه انداخته و حمایت میکنه دیگه این وسط ممکنه بازی بد هم دربیاد طبیعیه! Lost Soul Aside از همون نمایش اولش معمولی بود و هیچ چیز خاصی نداشت! صرفا به واسطه سونی حمایت شدن و یه توجهی گرفتن!
یه نمایش خوب هم نداشت تا حالا! بماند که قیمتگذاری ۶۰ دلاری هم حماقت محضشون بود (Hollow Knight: Silksong که قشنگ محبوبیت و عظمت و کیفیتش حکم GTA VI ایندی هارو داره ۲۰ دلار داره قیمت میخوره! بعد اینا تگ ۶۰ دلاری گذاشتن رو بازیشون!).
همون ۴ نفریم که رفتن سمتش خیلی دیگه توی این اتوبان شلوغ بازیا باید بد سلیقه باشن! حالا از فردا ۴تا رسانه و ادم کج فهم و دوزاری میفتن دنبال اینکه فرست پارتی جدید سونی شکست خورد ای وای ای وای! :))

من فقط دمو رو بازی کردم کهیر زدم:دی تو تاپیکش یکم توضیح دادم
یادمه هشت یا نه سال پیش که معرفی شد. کلی تعریف کردن یک نفر این رو ساخته یا چه میدونم خیلی از FF15 الهام گرفته. حتی سونی هم روش سرمایه گذاری کرد. خیلی جالبه نتیجه همچین شت شویی شده:))

• Like
Reactions: Sepi_60
اگه ۴ تا بلاگر و لیکر پلتفرم X و نادیده بگیریم که نونشون ازین راه به دست میاد ٬ به جز بازیسنتر هیچ کجای دیگه برند ایکس باکس هوادار ۲ آتیشه نداره! مایکرو دار و ندارش و گذاشت و تمام زورش رفت برای خرید اکتیویژن و ZeniMax ٬ الانم اگه سرنوشتش هنوز مثل Sega نشده سر بودجه کلانی که در اختیارش هست باز هرچی بتونه کنسول میسازه اما حقیقت اینه که برند ایکس باکس رفته رفته کمرنگ و کمرنگ تر شد ٬ اینجا هم ۴ تا فن باقی مونده ازش که خشمشون از اسپنسر و تو تاپیک ها و مولتی شدن Helldivers تخلیه میکنن

همین الان اگه بیان بگن TLOU میاد رو ایکس باکس ٬ بازم اون گندی که تیم سرطانی ایکس باکس زدن جمع شدنی نیست !‌ حالا میخواد کنسول ۲۰۰ دلاری بده ٬ هیبرید بده یا Xbox pc و هر کوفتی که فکرشو بکنی ٬ محترمانه ش میشه یه جاده یک طرفه برای تبدیل برند ایکس باکس به مایکروسافت گیمینگ!
نمیخواستم نقل قول کنم اولا من خودمو فن ایکس باکس نمیدونم بعدشم هرچی توی منابع گفتن من نوشتم .

کلا این کنسول یک کنسول نو ظهور و انقلاب گونه ست این کنسول مایکروسافت واسه همین تجزیه تحلیلش برای یک سری شاید سخت باشه.

اما در مورد فن و این حرفها منم یه زمان فن بودم با ایدی اصلیم از قضا از مایکرو فن ها هم اصلا خوشم نمیومد و اصلا برای خودم کسر شان میدونستم با اینا دوست باشم یک سری از بچه ها حالا رئالی بودن و یا دوتا کنسول رو داشتن فرند بودم فقط. ولی کم کم این تعصبم کم رنگ و کم رنگ تر شد و وقتی فهمیدم این دو کمپانی بخاطر national من و کارهایی ea انجام داده پشیزی برام اهمیت قائل نیست دیگه کلا بیخیال این سهام داری شدم توی نسل هشتم فهمیدم رقابت بین سونی و مایکروسافت چقدر مهمه. سر قیمت پی اس ۵ پرو ign مایکروسافت هیتر ، شیلنگ رو میگیره روی مایکروسافت میگه چرا کنسول بین نسلی رلیز نکردی و تو مسئول قیمت ۷۰۰ دلاری پرو هستی .الانم این رلیز انحصاریها برای مایکروسافت شاید برای فن ها اولش نا خوشایند باشه ولی قطعا خب کمپانی سودی در میاره فلورنتینو پرز وار که نمیره ذخیره کنه قطعا خرج خدمات و سایر انحصاری ها میکنه .یه چیز دیگه هم بگم دوره زمونه عوض شده دیگه ملت خصوصا این نسل جدید دنبال انحصاری نیستن برن فلان کنسول رو بگیرن .اون لیک حالا اینجا گذاشته نشد دلیل اینکه سونی سه تا کنسول در دست ساخت داره و یکیش سریز اس طور هست اینه نسل جدید دنبال کنسول ارزونه و زیاد دنبال هر بازی aaa هم نیست یه کنسولی نسل دهمی بتونه چهار تا مولتی پلیر باهاش ران کنه و بعد کرونا کلا پلیرهای کنسول کم شدن اینو الانا پیرس توی یه ویدئو هم گفته بود .خلاصه نسل عوض شده و سر همین چیزی که تا دیروز تابو بود و رلیز انحصاریها برای کنسول رقیب هست کاملا عادی میاد و هرچی ادم از این نقش سهام داری فاصله بگیره و اهمیت نده کمتر اذیت میشه .

فروش ناامیدکننده Lost Soul Aside در استریم زنده پلی‌استیشن چین؛ تنها ۴ نسخه فروخته شد​

View attachment 390870
براساس گزارشی که نخستین‌بار توسط Daniel Camilo، مشاور و تحلیل‌گر صنعت بازی در چین، در توییتر منتشر شد، Lost Soul Aside اخیراً در قالب یک استریم با همکاری پلی‌ استیشن چین و حضور یانگ بینگ، کارگردان بازی، ارائه شد. هدف از این رویداد ایجاد هیجان پیرامون بازی و افزایش فروش نسخه‌های اولیه آن بود.

با این حال، طبق ادعای Camilo، نتیجه‌ این استریم بسیار ضعیف‌تر از حد انتظار بود و تنها ۴ نسخه از بازی به فروش رسید. این در حالی است که عنوان مذکور در چین، یعنی جایی که استودیوی سازنده‌ Ultizero Games مستقر است، با بازخوردهایی نسبتاً سرد و متوسط مواجه شده است.

طبق داده‌های SteamDB، اوج تعداد بازیکنان همزمان Lost Soul Aside در استیم تا به این لحظه تنها به ۳,۰۷۲ پلیر رسیده است.
گیم فا
واقعا عجیبه با این سطح از کیفیت و محتوا با چه اعتماد به نفسی این قیمتگذاری رو براش انتخاب کردن.

سونی وقتی پروژه China Hero Project رو راه انداخته و حمایت میکنه دیگه این وسط ممکنه بازی بد هم دربیاد طبیعیه! Lost Soul Aside از همون نمایش اولش معمولی بود و هیچ چیز خاصی نداشت! صرفا به واسطه سونی حمایت شدن و یه توجهی گرفتن!
یه نمایش خوب هم نداشت تا حالا! بماند که قیمتگذاری ۶۰ دلاری هم حماقت محضشون بود (Hollow Knight: Silksong که قشنگ محبوبیت و عظمت و کیفیتش حکم GTA VI ایندی هارو داره ۲۰ دلار داره قیمت میخوره! بعد اینا تگ ۶۰ دلاری گذاشتن رو بازیشون!).
همون ۴ نفریم که رفتن سمتش خیلی دیگه توی این اتوبان شلوغ بازیا باید بد سلیقه باشن! حالا از فردا ۴تا رسانه و ادم کج فهم و دوزاری میفتن دنبال اینکه فرست پارتی جدید سونی شکست خورد ای وای ای وای! :))
البته نمیشه گفت سونی واقعا امید زیادی به این پروژه داشت.
اون بنده خدا سازندش داشت یه نفره این بازی رو توسعه میداد سونی هم فاز گل ریزونیش زد بالا و گفت ساپورتش کنم.
تقریبا با ساپورت سوزوکی برای شنموی 3 همزمان بود.
بیشتر جنبه حمایتی داشت این کارشون.

تو همه این سالها با ویدئوهایی که میدادن مشخص بود که سطح بازی خیلی متوسطه و نمیشه انتظار بالایی ازش داشت.

واقعا کسی بخواد این رو به سونی/پلی استیشن بچسبونه و بگه بازی انحصاریشون تو زرد از آب در اومد و... مشخصه که به تازگی با گیمینگ آشنا شده و از سالهای قبل اطلاعات و اخبار درستی نداره.

فکر کنم همه جا طرفدار 2 اتیشه داره اکس باکس، مخصوصا خود امریکا، تو اون دورانی که تازه خبر/شایعه امده بود قراره بازی های اکس باکس مولتی شه، ملت رسما اتیش به پا کرده بودن در توییتر، مشخص شد جدی جدی کلی طرفدار سرسخت داره...

جدا از این، تو فرهنگ عام امریکایی (فیلم سریال موسیقی سلبریتی ها) زیاد میبینی که یا اکس باکس دارند یا کنسول بازی براشون مساوی هست با اکس باکس...

مطمئن باش یک هسته سخت طرفدار داره، میلیون ها نفر... (میلیون ها یعنی زیر 10-20 میلیون) یعنی همون چند میلیونی که هنوزم رو اکس باکس بازی میخرند فرای گیم پس...
طرفدار داره ٬ اما دقیقن بعد همین اتفاقی که مثال زدی جنگ کنسولی تموم شده ٬‌ من حتی تو Reddit و جاهای دیگه نمیبینم که مثل سابق کل کل باشه و تو سر و کله هم بزنن ٬ حرفم اینه که دوره ش تموم شده

اولین بازی که واقعاً حس سینمایی داشت، سال‌ها پس از رفتن سازنده‌اش، بازگشته است.​

سری بازی‌های Metal Gear با فروش بیش از ۶۰ میلیون نسخه، یکی از پرفروش‌ترین مجموعه بازی‌های ویدیویی تاریخ است.
6d0f4c10-8429-11f0-84c8-99de564f0440.jpg
این مجموعه با ترکیب کات‌سین‌های پیشرفته، صداپیشگی و زوایای دوربین پویا، پیشگام جلوه‌های سینمایی در بازی‌های ویدیویی شد و چیزی خلق کرد که در آن زمان بیشتر روی پرده سینما به نظر می‌رسید.

متال گیر به مضامینی پرداخت که معمولاً در بازی‌ها دیده نمی‌شوند، مانند خلع سلاح هسته‌ای و سرباز کودک، و ضمن بهره‌گیری از طنز نامتعارف، سوالات فلسفی مطرح می‌کرد.

این بازی‌ها اغلب دیوار چهارم را می‌شکستند و از بازیکنان می‌خواستند به روش‌های غیرمعمول - مانند نگاه کردن به پشت جلد جعبه فیزیکی بازی - راه‌حل معماها را پیدا کنند
منبع BBC.com

طرفدار داره ٬ اما دقیقن بعد همین اتفاقی که مثال زدی جنگ کنسولی تموم شده ٬‌ من حتی تو Reddit و جاهای دیگه نمیبینم که مثل سابق کل کل باشه و تو سر و کله هم بزنن ٬ حرفم اینه که دوره ش تموم شده
توی ردیت پاک می کنن برای اینه نمی بینی

در 23 سپتامبر، مراسم ده سالگی کوجیما پروداکشنز رو خواهیم داشت...

تمرکز روی خروجی این ده سال فعالیت استدیو هست به همراه یکسری مهمان های ویژه... البته یک نگاه یا اطلاعات مختصر از پروژه های آینده هم ارائه خواهد داد
1000007980.jpg

مایکروسافت هر کنسولی بده مساله اینجاس بازیهاش روی PC و شونصد تا کنسول دستی ویندوزی اجرا میشه گیم پسم که رو اونا هست.
تازه بماند یه سریاشون برای کنسول سونی و نینتندو هم میان.
امیدوارم نسل بعد یه شرکت جدید بیاد وگرنه رقابت بین سونی و نینتندو اصلا جالب نیست فقط همین دو تا باشن. (رقابت کنسولی وگرنه اگه به pc یا تلفیق pc و کنسول! حتی باشه دیوایز زیاده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or