Last edited by a moderator:
من بازیش نکردم مگه اصلا داستان دارهساخت یک نسخه جدید از Lollipop Chainsaw به همراه یک اقتباس انیمه ای، تایید شد
View attachment 386988
Doom ۷۰ دلاره، مشکل اصلیش قیمت گذاریش تو اروپا هست که همون معادل ۸۰ دلار یا بیشتر میشهچه تصمیم درستی.
احسنت.
به احتمال زیاد بازخوردی که از Avowed که باید 50-60 دلار میبود و مخصوصا Doom هشتاد دلاری در گرفتن این تصمیم تاثیر داشته.
اینطوری خیلی پلیرهای بیشتری رقبت میکنن که بازی رو مثلا روی استیم هم بخرن.
خب پس چطوری میگی 70 دلاره.Doom ۷۰ دلاره، مشکل اصلیش قیمت گذاریش تو اروپا هست که همون معادل ۸۰ دلار یا بیشتر میشه
من بازیش نکردم مگه اصلا داستان داره؟
چند تا ویدیو دیده بودم انقدر سم بود فکر نمی کردم داستان خاصی داشته باشهخوب اگه بازی نکردی چطور نتیجه گرفتی داستان نداره؟اتفاقا داستان خوبی هم داره. ایده کله میمیر تو گاو هم از ایشون کپی شده
![]()
چون وقتی حرف از قیمت زده میشه معمولا منظور همون قیمت پایه بازار آمریکاست وگرنه همون ۷۰ دلار هم که خیلی داد و هوار شد سرش برای اروپایی ها چیز جدیدی نبودخب پس چطوری میگی 70 دلاره.
تو یکسری از کشورها از 90 دلار شروع میشه و میره بالا.
الان به نظرت من آمریکا زندگی میکنم و بازار آمریکا رو رصد میکنم؟چون وقتی حرف از قیمت زده میشه معمولا منظور همون قیمت پایه بازار آمریکاست وگرنه همون ۷۰ دلار هم که خیلی داد و هوار شد سرش برای اروپایی ها چیز جدیدی نبود![]()
اگر درست یادم باشه، همین جیمز گان داستان بازی رو نوشته.من بازیش نکردم مگه اصلا داستان داره؟

تو قیمت گذاری محصولات در آمریکا VAT (مالیات بر ارزش افزوده) لحاظ نمیشه اما تو اتحادیه اروپا لحاظ میشه. میانگین مالیات بر ارزش افزوده هم تو اروپا الان %21.8 هست.الان به نظرت من آمریکا زندگی میکنم و بازار آمریکا رو رصد میکنم؟
من اون بخشی از دوستهام و خانوادم که خارج از ایران هستن بالای 80 درصدشون تو اروپا هستن.
اتفاقا بیشتر سر و صداها از سمت اروپایی ها بود.
تو یوتوب ، ردیت و جاهای دیگه پره از این نقدها.
همونطور که خودت اشاره کردی تو بعضی از کشورها بازی براشون 90 ، 95 دلار و حتی بیشتر در میاد.
اصلا غیر از انیمه فیلمش هم باید بسازن مسلما
این دوم 80 دلاری یا Avowed اطلاعات نادرست هستن.خب پس چطوری میگی 70 دلاره.
تو یکسری از کشورها از 90 دلار شروع میشه و میره بالا.
عه برادر جیمز تفنگاگر درست یادم باشه، همین جیمز گان داستان بازی رو نوشته.![]()