سرخط خبرها

چه تصمیم درستی.
احسنت.

به احتمال زیاد بازخوردی که از Avowed که باید 50-60 دلار میبود و مخصوصا Doom هشتاد دلاری در گرفتن این تصمیم تاثیر داشته.
اینطوری خیلی پلیرهای بیشتری رقبت میکنن که بازی رو مثلا روی استیم هم بخرن.
Doom ۷۰ دلاره، مشکل اصلیش قیمت گذاریش تو اروپا هست که همون معادل ۸۰ دلار یا بیشتر میشه

خوب اگه بازی نکردی چطور نتیجه گرفتی داستان نداره؟:دی اتفاقا داستان خوبی هم داره. ایده کله میمیر تو گاو هم از ایشون کپی شده:دی
چند تا ویدیو دیده بودم انقدر سم بود فکر نمی کردم داستان خاصی داشته باشه😆

و هرکس که بازی کرده بود از چیزای دیگه تعریف می کرد... دیگه در جریان هستی دیگه…🤣

شما باشی چی فکر می کنی😄

جالبه. پس سراغش می رم

• Like
Reactions: tboy2022
خب پس چطوری میگی 70 دلاره.
تو یکسری از کشورها از 90 دلار شروع میشه و میره بالا.
چون وقتی حرف از قیمت زده میشه معمولا منظور همون قیمت پایه بازار آمریکاست وگرنه همون ۷۰ دلار هم که خیلی داد و هوار شد سرش برای اروپایی ها چیز جدیدی نبود :D

چون وقتی حرف از قیمت زده میشه معمولا منظور همون قیمت پایه بازار آمریکاست وگرنه همون ۷۰ دلار هم که خیلی داد و هوار شد سرش برای اروپایی ها چیز جدیدی نبود :D
الان به نظرت من آمریکا زندگی میکنم و بازار آمریکا رو رصد میکنم؟ :D
من اون بخشی از دوستهام و خانوادم که خارج از ایران هستن بالای 80 درصدشون تو اروپا هستن.

اتفاقا بیشتر سر و صداها از سمت اروپایی ها بود.
تو یوتوب ، ردیت و جاهای دیگه پره از این نقدها.

همونطور که خودت اشاره کردی تو بعضی از کشورها بازی براشون 90 ، 95 دلار و حتی بیشتر در میاد.

• Like
Reactions: tboy2022
الان به نظرت من آمریکا زندگی میکنم و بازار آمریکا رو رصد میکنم؟ :D
من اون بخشی از دوستهام و خانوادم که خارج از ایران هستن بالای 80 درصدشون تو اروپا هستن.

اتفاقا بیشتر سر و صداها از سمت اروپایی ها بود.
تو یوتوب ، ردیت و جاهای دیگه پره از این نقدها.

همونطور که خودت اشاره کردی تو بعضی از کشورها بازی براشون 90 ، 95 دلار و حتی بیشتر در میاد.
تو قیمت گذاری محصولات در آمریکا VAT (مالیات بر ارزش افزوده) لحاظ نمیشه اما تو اتحادیه اروپا لحاظ میشه. میانگین مالیات بر ارزش افزوده هم تو اروپا الان %21.8 هست.

خب پس چطوری میگی 70 دلاره.
تو یکسری از کشورها از 90 دلار شروع میشه و میره بالا.
این دوم 80 دلاری یا Avowed اطلاعات نادرست هستن.
این بازی‌ها هیچ کار خاصی با قیمت ها نکردن ولی الکی سر یک سری شایعه و احتمالا ناشر ماکروسافت بودنش حاشیه براش درست شد.
خیلی شرکتا بازی ها رو از اول نسل افزایش قیمتی دادن. Last of Us Part 1 Remake رو بدون آنلاین با همون قیمت 80 یورو فروش میره، Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT همین طور، Monster Hunter Wilds, FF7 Rebirth, Hogwarts Legacy, STAR WARS Jedi: Survivor, Stellar Blade همه اینا همین الان تو PSN اروپا قیمت های 80 یوروی دارند و تو آمریکا 70 دلاری ..... و ناگهان Doom حاشیه درست میشه براش.
اولین شرکتی که اخیرا دست به افزایش قیمت دوباره زده فعلا Nintendo بوده سر همین Mario Cart جدید، ماکرو صحبتش رو کرده بوده که فعلا هم به نظر منصرف شدن.

سونی 2.5 درصد از سهام ناشر عنوان الدن رینگ یعنی Bandai Namco را خریداری کرده است. حدود 16 میلیون سهم به مبلغ حدودی 464 میلیون دلار.
سونی گفته این خرید، بخشی از یک استراتژی همکاری وسیع تر با این شرکت است و بر گسترش مشارکت بین هوادارن انیمه و مانگا متمرکز خواهد بود.
Sony acquires 16 million shares of Elden Ring publisher Bandai Namco for around $464 million in new partnership "aimed at strengthening engagement among anime and manga fans"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or