سرخط خبرها

استودیو The Chinese Room دوباره مستقل شد. این استودیو انگلیسی در سال 2018 توسط Sumo Digital خریداری شده بود اعلام کرد پس از طی مراحل خرید سهام خود از شرکت مادر هم اکنون بار دیگر مستقل هست. این استودیو که بازی هایی مانند Everybody's Gone to the Rapture، Amnesia: A Machine for Pigs و اخیرا Still Wakes the Deep در کارنامه دارد، به گفته مدیر استودیو هم اکنون در حال ساخت دو ای پی جدید و همچنین بازی هایی با همکاری دیگر ناشرهاست.

The Chinese Room is independent again – here's how it happened
غیر از اون نسخه amnesia باقی بازیهاشون فوق العاده بودن.
این still wakes the deep هم یکی از بهترین بازیهای پارسال بود.
امیدوارم VTMB2 رو هم بعد اونهمه تغییرات و دست به دستی که شد لااقل بتونن متوسط رو به خوب تحویل بدن.

چقدر من Everybody's Gone to the Rapture رو دوست داشتم، گیم پلیش که خیلی ساده بود ولی اتمسفر موسیقی و داستان خیلی خوبی داشت، چندین پلی ترو رفتم همون موقع که پلاس شده بود سال ها پیش، و اینقدر دوسش داشتم که همین امسال هم یک پلی ترو اسپیدران کردم (اسپیدرانش خیلی رادست و سریعه به خاطر گیم پلی ابتدایی...)

در مورد بازی های تاکتیکال شوتر یوبی سافت هم سری Brothers in Arms گرباکس هم بینهایت دوست داشتم، یادش بخیر و حیف که دیگه شوتر تاکتیکال درست حسابی با اون تم باحال جنگ جهانی و اروپا نداریم (یا من نمیشناسم)

یادش بخیر یوبی یک زمانی چه بمبی بود، حیف که گیمر های نوجوان اون دوران رو ندیدند... از پرنس اف پرشیا و اسپلینترسل و تا یوبی ارت ها و ان عدد بازی خارقالعاده دیگه... اصن اسم یوبی سافت رو میدیدم اول بازی ها حال میکردم، الان اما از صد کیلومتری بازی هاش هم رد نمیشم، حیف...

Fallout: Bakersfield - Doom Total Conversion - Official Trailer​

Fallout: Bakersfield ساخته جدید طرفداران ( fan creation) از الکساندر و دنیس برزین با استفاده از Doom Total Conversion

Fallout Bakersfield یک بازی تیراندازی اول شخص با الهام از بازی‌های قدیمی با استفاده از Doom Total Conversion از زیبایی‌شناسی کلاسیک Fallout در Fallout 1 و Fallout 2 الهام گرفته و گیم‌پلی Fallout 3 و Fallout 4 را با چاشنی Doom اصلی به همراه دارد.

«این خبر برای الان نیست ولی نمی دونم چرا رسانه های داخلی ندیدم جایی پوشش داده باشن 😪😢»

رسمی: علاوه بر کمیک، تاریخ انتشار کتاب رمان جدید از دنیای Little Nightmares هم منتشر شد. این داستان 11 شهریور منتشر می شه 🙌🔥

813bYXOL2JL._UF1000,1000_QL80_.jpg

آخرین ویرایش:
شایعه: احتمالا دارن بازی Hellraiser می سازند
View attachment 386528

------
شایعه: فرام برای 2026 یک بازی دیگه به صورت مولتی پلتفرم قراره عرضه کنه که اسم رمز FMC...

حرف F در کد نیم های فرام متعلق به سری Dark Souls و Armored Core هست...

حالا یا دنباله ای برای AC هست... یا یک ریمستر از یکی از نسخه های DS...که احتمال D3 بیشتر از همه هست...

View attachment 386529

بازی معرفی شد
بازی اول شخص هست
در تاریخ نامشخصی برا کنسول های نسل 9 و pc(اما انتشار بازی نزدیک هست)

1000006360.jpg

1000006361.jpg
1000006368.jpg

1000006365.jpg 1000006362.jpg 1000006363.jpg 1000006364.jpg

1000006366.jpg 1000006369.jpg

1000006371.jpg
1000006370.jpg

1000006373.jpg

آخرین ویرایش:
اسم clive barker میاد یه وزنه سنگین حساب میشه.
بعد سالها دیدن اسمش پشت یه تریلر حس عجیب و در عین حال خوشحال کننده ای داره.
امیدوارم از پسش بر بیان و روی استاد رو سفید کنن.

اگه پروژه آبرومندی شد امیدوارم یه روزی ریمیک یا ریبوت Undying رو هم شاهد باشیم.
عجیبه که غیر از اون پروژه فن مید تا حالا هیچ ناشر کوچیک یا بزرگی سراغش نرفته.

اسم clive barker میاد یه وزنه سنگین حساب میشه.
بعد سالها دیدن اسمش پشت یه تریلر حس عجیب و در عین حال خوشحال کننده ای داره.
امیدوارم از پسش بر بیان و روی استاد رو سفید کنن.

اگه پروژه آبرومندی شد امیدوارم یه روزی ریمیک یا ریبوت Undying رو هم شاهد باشیم.
عجیبه که غیر از اون پروژه فن مید تا حالا هیچ ناشر کوچیک یا بزرگی سراغش نرفته.
undying ؟؟ کدوم پروژه فن مید

این خبر برای من حقیقتا تکان دهنده بود. بارکر دو تا اثر اوریجینال برای مدیوم گیم ساخت که شدیدا با بی رحمی روبرو شد و هردوتا به لحاظ فروش و ... نتیجه مثبتی نداشتن متاسفانه. و این در حالیه که هردو بازی هویت منحصر به فرد به شدت جذاب و داستان و اتمسفر فوق العاده ترسناکی داشتن. Undying که شاهکار محضه. بهترین اثر کلاسیک ترسناک ژانر fps هست به عقیده من.
حالا اسم hell raiser رو که آدم میشنوه میره به دوران خاصی که این فیلم منتشر شد و چقدر در زمان خودش بدیع و جذاب بود و حالا یک اقتباس ویدئوگیمی قرار ازش ببینیم.
بهترین خبری بود که چند وقت شنیدم و فقط امیدوارم خیلی معطلمون نزاره و اینکه بازی یه اثر سینگل پلیر محور و داستانی عمیق باشه که درخور نام کلایو بارکر هم بشه.

تریلری از مجموعه کمیک‌بوک جنایی که توسط دن هوزر خلق شده، منتشر شد.
دن هوزر، قبلاً نویسنده ارشد راکستار گیمز بود و تقریباً تو ساخت همه بازی‌های بزرگ این مجموعه نقش داشته .

View attachment VID_20250722_173952_271.mp4

دن هوزر می‌گه American Caper از علاقه همیشگی‌ش به "ریاکارها، جامعه‌ستیزها، سیاستمدارای احمق، خانواده‌های به‌هم‌ریخته و خشونت" ریشه گرفته.

طبق گفته دن هوزر این اثر "خیلی زشت و بی‌پرده" هست و امیدواره که خنده‌دار هم باشه.

لازلو، همکار قدیمی GTA، به‌عنوان تهیه‌کننده و هم‌نویسنده به پروژه اضافه شده.

سوپرمسیو دچار تعدیل شد...
رو عرضه لیتل نایتمرز 3 تاثیری نداره...
اما Directive 8020 تا 2026 تاخیر خورد
View attachment 386860
خود بارکر ظاهرا دخالت مستقیم در ساخت بازی داره تا تمام جزییات دنیای هل رایزر به خوبی پیاده سازی بشه. بازگشت این آدم برای من مثل یک رویا میمونه.
فقط خداکنه این تیم saber از پس کار بربیاد. البته این چند سال اخیر وتقعا کولاک بودن مخصوصا با وارهمر و میشه کاملا بهشون ایمان داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or