Last edited by a moderator:
تولد من همین روزه و برای همین یه نکته ای برام جالب بوده که بهتون میگماز بتلفیلد 6 در تاریخ 24 جولای (2 مرداد) رونمایی میشود
View attachment 386893
View attachment 386890
بازی معرفی شد
بازی اول شخص هست
در تاریخ نامشخصی برا کنسول های نسل 9 و pc(اما انتشار بازی نزدیک هست)
View attachment 386843
View attachment 386844
View attachment 386851
View attachment 386848View attachment 386845View attachment 386846View attachment 386847
View attachment 386849View attachment 386850
View attachment 386853
View attachment 386852
View attachment 386855

چه فایده بعیده بازی خوبی در بیاد حداقل این تریلر این وایب رو میدهآقا مطمئنید اشتباه اپلود نکردن ویدئو رو
این که پ-ن هاب بود![]()
چقدر لگو بتمن 2 و 3 رو تموم کردم.شایعه احتمالا بازی بعدی TT Games یک بازی لگو بر اساس بتمن هست
View attachment 386882
.
.
اطلاعاتی که تا الان از گزارش ها یا موقعیت های شغلی بدست اومده...
بازی مارولی نیست
یک بازی از فرنچایز های WB هست
بازی با آنریل انجین 5 توسعه پیدا می کنه
محیط های بازی پرتراکم و پر جزئیات هست(احتمالا جهان باز)
و اینکه تو گزارش ها به انتشار یک عنوان جدید در بهار 2026 اشاره کرده بودند
View attachment 386884
دلم به حال کسی سوخت که تریلر رو جلوی بقیه باز کردآقا مطمئنید اشتباه اپلود نکردن ویدئو رو
این که پ-ن هاب بود![]()
EA عملا همه کمپانی رو داره فدای این بتلفیلد میکنه.EA's All-In Bet With Battlefield 6 Includes a Multi-Million Dollar Creator Campaign
در این خبر، تام هندرسون می گه، به دلیل تمرکز کل کمپانی روی B6... بازی ایرون من به صورت داخلی تاخیر خورده...و چند سال با عرضه فاصله داره...
Speaking with developers working on the project, they tell me that some studios have seen delays to other projects at the publisher to focus on Battlefield. One project that has seen pushback is Motive Studios’ Iron Man game, which is a part of a three-game deal with Marvel. It’s said that the game is still years away from release.
چقدر اعصاب خرد کنه که یه کمپانی برای تمرکز روی مجموعه ای که دوستش نداری، از چیزی که براش منتظری می زنهEA's All-In Bet With Battlefield 6 Includes a Multi-Million Dollar Creator Campaign
در این خبر، تام هندرسون می گه، به دلیل تمرکز کل کمپانی روی B6... بازی ایرون من به صورت داخلی تاخیر خورده...و چند سال با عرضه فاصله داره...
Speaking with developers working on the project, they tell me that some studios have seen delays to other projects at the publisher to focus on Battlefield. One project that has seen pushback is Motive Studios’ Iron Man game, which is a part of a three-game deal with Marvel. It’s said that the game is still years away from release.
چه تصمیم درستی.مایکروسافت قیمت بازی The Other Worlds 2 و بازی هایی که در تعطیلات منتشر میشوند رو به 70 دلار کاهش داد!
قرار بود این بازی ها با قیمت 80 دلار راهی بازار شوند.
View attachment 386963
مایکروسافت قیمت بازی The Other Worlds 2 و بازی هایی که در تعطیلات منتشر میشوند رو به 70 دلار کاهش داد!
قرار بود این بازی ها با قیمت 80 دلار راهی بازار شوند.
View attachment 386963
چه تصمیم درستی.
احسنت.
به احتمال زیاد بازخوردی که از Avowed که باید 50-60 دلار میبود و مخصوصا Doom هشتاد دلاری در گرفتن این تصمیم تاثیر داشته.
اینطوری خیلی پلیرهای بیشتری رقبت میکنن که بازی رو مثلا روی استیم هم بخرن.