View attachment 369683
پلی استیشن 3 بعد از تقریبا دو دهه از عرضه رسمی، یک آپدیت جدید دریافت کرد.
PS3 Has Received A New System Software Update in 2025
وای یادش بخیر

پلیاستیشن ۳... نامی که هنوز هم در قلبم مثل تپشهای هیجانزدهی لحظهی شروع یک ماجراجویی زنده است. روزی که جعبهی آن را باز کردم انگار دروازهای به جهانی دیگر گشوده شد. بوی خاص آن پلاستیک تازه، نرمی دکمههای دسته، و آن صدای خاص بوق کوچکی که هنگام روشن شدنش پخش میشد،

این لحظهها چیزی فراتر از خاطره بودند جادو بودند معجزهی لمس دنیایی که واقعیت و رویا را در هم میآمیخت.
Uncharted 2 وقتی نیتن از صخرههای یخزدهی تبت آویزان بود، دستهایم ناخودآگاه عرق میکرد. چشمهایم در برابر شکوه داستان و عظمت صحنهها تسلیم بودند. هر جهش، هر شلیک، هر نگاه معنیدار، روحم را در میان دنیای دیجیتالی گم میکردم.
The Last of Us… آه، ازآن سفرِ تلخ و شیرین جوئل و الی. آن سکوتهای پرمعنا در میان ویرانههای یک جهان مرده، آن نور طلایی خورشید که از لابهلای شکافهای دیوارهای فروریخته عبور میکرد… احساس میکردم که در کنارشان نفس میکشم، با آنها درد میکشم، در میان نابودی، بارقهای از امید را جستوجو میکنم.
و بعد، Red Dead Redemption آن اولین سوارکاری در دل دشتهای بیکران، آسمانی که در غروب غرق در رنگهای نارنجی و سرخ میشد، موسیقیای که چنان در قلبم رخنه کرد که هنوز با شنیدنش، چیزی درونم میشکند. مارستون، آن مرد خسته از دنیا، که سرنوشت برایش سرودی از غربت سروده بودچشمانم هنوز خیانت سرنوشت را در پایان داستانش به یاد دارند.
پلیاستیشن ۳ تنها یک کنسول نبود یک خاطرهی زنده بود، یک همسفر در هزاران دنیای ناشناخته. شبهایی که در Call of Duty: Modern Warfare 2 همراه با دوستانم میجنگیدم یالحظاتی که در GTA V خیابانهای لس سانتوس را کاوش میکردم یا حتی زمانی که با ترس و هیجان در Demon’s Souls برای بقا میجنگیدم.این لحظات، دیگر صرفاً خاطره نیستندآنها بخشی از وجود من شدهاند
و عجب تر که حتی صدای بلند فنهایش در شبهای طولانیِ بازی، امروز برایم همچون یک لالایی نوستالژیک زندهاست. پلیاستیشن ۳، تو تنها یک کنسول نبودی، تو دروازهای بودی به رویاها، به دنیایی که هنوز هم در قلبم من روشن است. تو جاودانهای همچون ستارهای