سرخط خبرها

آیا واقعا طرفداران رزیدنت اویل فقط ۴۸ ساعت فرصت دارند تا بازی را قبل اینکه تا همیشه نابود شود بگیرند؟!

Resident Evil Fans Have 48 Hours to Grab Game Before It's Gone Forever
طرفداران رزیدنت اویل تا 48 ساعت فرصت دارند تا بازی را قبل از این که حذف شود بگیرند

امکان خرید Evil Re:Verse از 3 مارس (فردا) حذف و در 29ژوئن سرورهای این بازی برای همیشه خاموش میشوند

1000009117.jpg
بر اساس پروفایل لینکدین Łukasz Nizik (کارشناس ارشد برنامه‌نویسی شبکه)، استودیوی جدید Xbox و Activision به نام Elsewhere Entertainment که در لهستان واقع شده است، در حال کار بر روی یک IP جدید است. این پروژه یک بازی اووپن ورلد و داستان‌محور با حالت‌های تک‌نفره و مولتی‌پلیر است که از یک موتور جدید استفاده می‌کند.

1000009118.jpg

دقیقا سایبرپانک از روز اول روی PC بهترین نسخه موجود بود.
مشکلات عجیب و غریب برای نسخه های کنسولی بود.
نقدها هم تماما برای نسخه PC بود وگرنه که اون متا رو تو روز انتشار نمیگرفت.
==========

در مورد آمار فروش خب وقتی بازی خاص باشه و مکانیکهای دیگه بازی به بهترین شکل پیاده شده باشن مشکلات پرفورمنس هیچوقت نمیتونه جلوی پلیرها رو بگیره که بازی نکنن.
این مورد رو من همیشه در مورد وجود ویژگیهایی که سهمیه ای ها تو بازی میگنجونن هم میگم که اگه باقی موارد بازی خوب پیاده شده باشه هرچقدر هم که یکسری غر بزنن روی فروش و تعداد پلیر تاثیری نداره.
اینجا هم اینطوره.

من بتای وایلدز رو تو حالت استاپ موشن داشتم اجرا میکردم ولی با lossless کمی قابل بازی شد ولی بازم لعنتی خیلی خوش ساخت و اعتیادآور بود.
نظر شما در مورد مانستز هانتر درسته که پورت بدی داره و ولی الدن رینگ پورتش تفاوتی زیادی با نسخه کنسولی نداشت و در مورد سایبر عملا هم در زمان عرضه و چه الان هنوز بهترین پورت برای نسخه پی سی هست تا کنسول ها
اینکه روی کنسول بدتر بوده دلیل نمیشه بگیم روی پیسی خوب بودن

پورت خوب پیسی یه چیری مثل گاد او واره که عملا روی سیستم های ضعیف هم بی ایراد اجرا میشه

• Like
Reactions: Arima Kishou
اینکه روی کنسول بدتر بوده دلیل نمیشه بگیم روی پیسی خوب بودن

پورت خوب پیسی یه چیری مثل گاد او واره که عملا روی سیستم های ضعیف هم بی ایراد اجرا میشه
روی پی سی هم باز به نظرم بد نبودش حتی خود من اون موقع عرضه با کارتی مثل 1650 سو پر می تونستم با تنظیماتی ما بین مدیوم و های بازی روی 1080 روی فریم 45 تا 50 برم. ضمن اینکه کم کم با آپدیت ها وضعیشتش بهتر هم شد ضمن اینکه همونطور که گفتم عملا بهترین مکان چه اونموقع جه الان برای تجربه سایبر همین پی سی هست.پورت باید فاجعه ای مثل تلو باشه که صدای پی سی گیمینگ در بیاد بازی که هنوز با آپدیتها هم به وضعیت ایده آل نرسید.

آخرین ویرایش:
1000009169.jpg

Steam به رکورد 40 میلیون کاربر هم‌زمان آنلاین رسید!

بر اساس آخرین آمار، هم‌اکنون 12.6 میلیون نفر از این کاربران در حال بازی هستند. این رقم نشان‌دهنده رشد مداوم پلتفرم Steam و محبوبیت بالای آن میان گیمرها است.
عناوینی چون:
Counter-Strike 2, Dota 2, PUBG, Marvel Rivals, Path of Exile 2
تاثیر بسزایی در روند رو به رشد این استیم داشتند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or