Last edited by a moderator:
صرفا پیشبینی هستن
خود راکستار که فعلا روی ۲۰۲۵ اطمینان دارهصرفا پیشبینی هستن
از اونجایی که شرایر تو توییتر دیگه فعالیت نداره ، رفتم یه اکانت بلواسکای که توش فعالیت داره ساختم و این تصویر که توییت خودش هست را براش ریپلای کردمیعنی مطمئنم وت دریم جیسون شرایر کنسل شدن GTA VI ـه کلا دقت کردم از هر بازی یا استدیو بزرگی تو صعنت گیم متنفره. اگه از کل صنعت متنفر نباشه. نمیدونم چرا انقدر تحت فشاره امیدوارم بالاخره یه روز بتونه بدون حس نفرت و حقارت و عقده و حسادت زندگی کنه.
شایعه: به گفته جیسون شرایر، ماکروسافت امسال کاملا به یک شرکت مولتی پلتفرم تبدیل خواهد شد.
چند بازی Playstation نیز احتمالا امسال برای Xbox عرضه شوند.
View attachment 362509
وقتی ناشر ژاپنی قرارداد انحصاری با سونی امضا میکنه بعد آخرش برمیگرده میگه انحصاری برامون نمی صرفه و خود سونی سه سال بعد از ریلیز PS5 عملا کنسول رو PS4 Pro Max حساب میکرد و تو سال 2025 قراره بازی AAA مولتی پلتفرم بین نسلی داشته باشیم (Pirate Yakuza) یعنی وضع خیلی خرابهگویا دوران انحصاری رو به اتمامه دیگه واقعا.
جز نینتندو که اصن جزو صنعت حساب نمیشه
البته یاکوزا در بهترین حالت و شماره دارشم AAA نمیشه حسابش کرد چه برسه به Pirate Yakuzaوقتی ناشر ژاپنی قرارداد انحصاری با سونی امضا میکنه بعد آخرش برمیگرده میگه انحصاری برامون نمی صرفه و خود سونی سه سال بعد از ریلیز PS5 عملا کنسول رو PS4 Pro Max حساب میکرد و تو سال 2025 قراره بازی AAA مولتی پلتفرم بین نسلی داشته باشیم (Pirate Yakuza) یعنی وضع خیلی خرابه
شایعه: به گفته جیسون شرایر، ماکروسافت امسال کاملا به یک شرکت مولتی پلتفرم تبدیل خواهد شد.
چند بازی Playstation نیز احتمالا امسال برای Xbox عرضه شوند.
View attachment 362509
حالا جیسون شرایر که شر و ور زیاد میگه و نباید جدی گرفت.چندتا بازی پلی استیشن احتمالا منظور چیزی مثل لگو هورایزنه یا بازیایی که قرارداد ثردپارتیه این سایلنت و فاینال و امثالهم!
تصور اینکه بازی بعدی استودیوهای تاپ سونی بخواد تحت تاثیر فاجعه ای مثل سریز اس، کیفیتش به مشکل بخوره هم وحشتناکه! سونی همچین خریتی نمیکنه.
جفت کنسول رو هم ۳۰ میلیون فروختن که بخوان سودی داشته باشن؟ بازیای خودشون رو این ۳۰ میلیون فروش نمیره که سونی بخواد به خودش زحمت پورت روی سریز اسو بده!
اول که دیدم جا خوردم که این چه طراحیه ای! فکر کردم اون دو تا دکمه مشکیه سمت چپ انالوگه و تعجب کردم چرا یک طرف گذاشتن بعد متوجه شدم اصلا هیچکدوم انالوگ نیست! بالاییه شبیه دکمه ی ولومه که میچرخه و پایینیه یک گوی هست که در جای خودش میغلطه! بعد متوجه شدم اتاری قبلا یه دسته داشته به این شکلAtari از کنسول قابل حملش که پارسال معرفی کرده بود رونمایی کرد:
Gamestation Go
View attachment 362523
جزئیات بیشتر و مشخصاتش رو تو CES منتشر میکنه.