سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صرفا پیشبینی هستن :-"
خود راکستار که فعلا روی ۲۰۲۵ اطمینان داره :D

IMG_20250103_233901_562.jpg

در حالیکه جیسون شرایر معتقد است که راک استار به دلیل دوری از کرانچ احتمالا نمی تواند امسال GTA 6 را منتشر کند و طبق آخرین پیش بینی خود در مورد صنعت در سال 2025، آن را تا سال 2026 به تعویق می اندازد، از سوی دیگر، در راکستار همچنان به رسیدن به موقع با تاریخ فعلی اعتماد دارند.
جورجیو یانکوفسکی، متخصص ارشد استعدادیابی در راک استار، پستی را در لینکدین خود به اشتراک گذاشته است که نشان می دهد سال 2025 تنها هدف فعلی باقی می ماند.
"با شروع سال 2025 و تبدیل شدن به یکی از هیجان انگیزترین سال های پیش رو در راک استار."

یعنی مطمئنم وت دریم جیسون شرایر کنسل شدن GTA VI ـه :D کلا دقت کردم از هر بازی یا استدیو بزرگی تو صعنت گیم متنفره. اگه از کل صنعت متنفر نباشه. نمیدونم چرا انقدر تحت فشاره امیدوارم بالاخره یه روز بتونه بدون حس نفرت و حقارت و عقده و حسادت زندگی کنه.

یعنی مطمئنم وت دریم جیسون شرایر کنسل شدن GTA VI ـه :D کلا دقت کردم از هر بازی یا استدیو بزرگی تو صعنت گیم متنفره. اگه از کل صنعت متنفر نباشه. نمیدونم چرا انقدر تحت فشاره امیدوارم بالاخره یه روز بتونه بدون حس نفرت و حقارت و عقده و حسادت زندگی کنه.
از اونجایی که شرایر تو توییتر دیگه فعالیت نداره ، رفتم یه اکانت بلواسکای که توش فعالیت داره ساختم و این تصویر که توییت خودش هست را براش ریپلای کردم

IMG_20250104_001423_514.jpg

و براش نوشتم:

Hey Jason, please don't predict. You have already impressed everyone with your accurate predictions.

فکر می‌کنید چیکار کرد؟

Screenshot_20250104_015323_Chrome.jpg

View attachment mp4.mp4

شایعه: به گفته جیسون شرایر، ماکروسافت امسال کاملا به یک شرکت مولتی پلتفرم تبدیل خواهد شد.
چند بازی Playstation نیز احتمالا امسال برای Xbox عرضه شوند.

View attachment 362509

گویا دوران انحصاری رو به اتمامه دیگه واقعا.

جز نینتندو که اصن جزو صنعت حساب نمیشه :دی

گویا دوران انحصاری رو به اتمامه دیگه واقعا.

جز نینتندو که اصن جزو صنعت حساب نمیشه :دی
وقتی ناشر ژاپنی قرارداد انحصاری با سونی امضا میکنه بعد آخرش برمیگرده میگه انحصاری برامون نمی صرفه و خود سونی سه سال بعد از ریلیز PS5 عملا کنسول رو PS4 Pro Max حساب میکرد و تو سال 2025 قراره بازی AAA مولتی پلتفرم بین نسلی داشته باشیم (Pirate Yakuza) یعنی وضع خیلی خرابه :دی

وقتی ناشر ژاپنی قرارداد انحصاری با سونی امضا میکنه بعد آخرش برمیگرده میگه انحصاری برامون نمی صرفه و خود سونی سه سال بعد از ریلیز PS5 عملا کنسول رو PS4 Pro Max حساب میکرد و تو سال 2025 قراره بازی AAA مولتی پلتفرم بین نسلی داشته باشیم (Pirate Yakuza) یعنی وضع خیلی خرابه :دی
البته یاکوزا در بهترین حالت و شماره دارشم AAA نمیشه حسابش کرد:-" چه برسه به Pirate Yakuza :-"

شایعه: به گفته جیسون شرایر، ماکروسافت امسال کاملا به یک شرکت مولتی پلتفرم تبدیل خواهد شد.
چند بازی Playstation نیز احتمالا امسال برای Xbox عرضه شوند.

View attachment 362509

رو ايكس باكس بازى نميفروشه.
خرج پورتشم به زور در مياره؛كاشكى حداقل نينتندو كنسولش يه نيمچه زور سخت افزارى داشت ميشد يكم خبرو باور كرد.

• Like
Reactions: SNIPER II
چندتا بازی پلی استیشن احتمالا منظور چیزی مثل لگو هورایزنه یا بازیایی که قرارداد ثردپارتیه این سایلنت و فاینال و امثالهم!
تصور اینکه بازی بعدی استودیوهای تاپ سونی بخواد تحت تاثیر فاجعه ای مثل سریز اس، کیفیتش به مشکل بخوره هم وحشتناکه! سونی همچین خریتی نمیکنه.
جفت کنسول رو هم ۳۰ میلیون فروختن که بخوان سودی داشته باشن؟ بازیای خودشون رو این ۳۰ میلیون فروش نمیره که سونی بخواد به خودش زحمت پورت روی سریز اسو بده! :))
حالا جیسون شرایر که شر و ور زیاد میگه و نباید جدی گرفت.

ولی چند بازی از پلی استیشن برای ایکس باکس چیز عجیبی نیست. بلاخره یه سری بازی خواسته یا ناخواسته انحصاری زمانی پلی استیشن هستن مثل SH2 و Black Myth Wukong که امسال عرضه میشن. لگو هورایزن هست و خیلی بخواد بهشون حال بده Helldivers 2 رو هم برای ایکس باکس میده + مارتونی چیزی که خب همینا میشه عرضه انحصاری های پلی استیشن برای ایکس باکس.

وگرنه تصور اینکه سونی بیاد به جز پلتفرم PC بازی هایی مثل GOW و TLOU و SM و ... رو عرضه کنه جدا از اینکه خنده داره، فن ها زنده ش نمیزارن :D

راجب عرضه رو ایکس باکس نمیشه پیش پیش بینی کرد بخصوص فروش بازی روش سخته ولی به نظرم هرمن هالست کبیر از همین حالا داره خودش آماده میکنه برای پورت بازیا رو سوئیچ ۲ بخصوص بازیایی مثل هورایزون ۱ و ۲ گاد ۲۰۱۸ رگناروک و ...

Atari از کنسول قابل حملش که پارسال معرفی کرده بود رونمایی کرد:
Gamestation Go
View attachment 362523

جزئیات بیشتر و مشخصاتش رو تو CES منتشر میکنه.
اول که دیدم جا خوردم که این چه طراحیه ای!:D فکر کردم اون دو تا دکمه مشکیه سمت چپ انالوگه و تعجب کردم چرا یک طرف گذاشتن بعد متوجه شدم اصلا هیچکدوم انالوگ نیست! بالاییه شبیه دکمه ی ولومه که میچرخه و پایینیه یک گوی هست که در جای خودش میغلطه! :D بعد متوجه شدم اتاری قبلا یه دسته داشته به این شکل
IMG_3666.jpeg
که احتمالا اون دکمه بالایی برای بازی های رترویی که از این کنترلرها پشتیبانی میکردن هست.
سمت راست هم که دکمه شماره گیر گذاشتن که اونم جالبه! مثل اینکه اتاری ۵٢٠٠ کنترلر این شکلی داشته
IMG_3667.jpeg
که دکمه های شماره گیر روش بوده و بعضی بازیها باهاش میشده بازی کرد. درکل طراحیش جوریه که احتمالا برای مخاطب های جدید سوال برانگیز باشه از طرفی وجود dpad و ۴دکمه اصلی باعث میشه بازی های بیشتری رو پشتیبانی کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or