Last edited by a moderator:
از نظر من 1080 با تنظیمات گرافیکی Ultra خیلی بهتر از 4K با Low یا Medium هست.بعید میدونم کسی ۱۰۸۰ رو به 4k ترجیح بده
بضاعت در اون حده متاسفانه
نینتندو پس یه بخاری دستی قراره عرضه کنه با چیپست های سامسونگ.نینتندو پتنتی جدید در مورد فناوری DLSS ثبت کرده است که قرار است در سوییچ 2 استفاده شود.ارتقای رزولوشن از 540p به 1080p: این پتنت به استفاده از رزولوشن منبع 540p اشاره میکند که با کمک فناوری DLSS به 1080p ارتقا مییابد. شایان ذکر است طبق تحلیل انجام شده بر روی چیپستهای منتشر شده کنسول نینتندو سوییچ 2، شواهد قوی نشان میدهد که این چیپست بر پایه فناوری ساخت 5 نانومتری سامسونگ ساخته شده است و برخلاف شایعات قبلی، از فناوری 8 نانومتری استفاده نخواهد کرد.
یه چیزی هست به اسم dlssاز نظر من 1080 با تنظیمات گرافیکی Ultra خیلی بهتر از 4K با Low یا Medium هست.
تو پی سی 4K Gaming گران است. یه مونیتور 4K اندازه PS5 pro قیمت داره.یه چیزی هست به اسم dlss
همون فریم 1080p رو،روی 4k میاره
قرار نیست low بازی کنی
دقیقا دوستمون هم همین رو گفتن که مسئله بضاعت هست وگرنه کسی عاشق چشم و ابروی 1080p نیست که شما موضوع کیفیت و فریم رو به میون آوردید 4k باید low بازی کنی تا فریم بگیری بنده هم گفتم با dlss فریم و کیفیت اوکیه و مسئله دقیقا همون پول و بضاعته نه کیفیت پایین و فریم پایینتو پی سی 4K Gaming گران است. یه مونیتور 4K اندازه PS5 pro قیمت داره.
من کنسول پلیر ام. برای من تنظیمات گرافیکی اهمیت بیشتری از رزولوشن داره. صرفاً نظر شخصی خودم رو گفتم اونجا و اشتباه از من بود اسپم غیر مرتبط با موضوع دادم.دقیقا دوستمون هم همین رو گفتن که مسئله بضاعت هست وگرنه کسی عاشق چشم و ابروی 1080p نیست که شما موضوع کیفیت و فریم رو به میون آوردید 4k باید low بازی کنی تا فریم بگیری بنده هم گفتم با dlss فریم و کیفیت اوکیه و مسئله دقیقا همون پول و بضاعته نه کیفیت پایین و فریم پایین
شخصا the last of us روی 4k با dlss ultra performance تست گرفتم برای کارت من 140 تا 150 فریم میداد حداکثر تنظیمات بعد سورس های خارجی رو چک کردم این بازی روی 720p همین فریم رو داده که به لطف dlss این 720p برای من تبدیل به 4k شده که مو نمیزنه با native از نظر من
پ.ن شخصا روی tv 49 اینچ 4k هم تست گرفتم بنظرم کیفیت تصاویر به خوبی مانیتور 28 اینچی که دارم(4k هست) نبود
اینچ صفحه نمایش رابطه مستقیمی با کیفیت نهایی تصویر داره
بیخود نیست که dock کنسول فن دارهنینتندو پس یه بخاری دستی قراره عرضه کنه با چیپست های سامسونگ.