جالبه من چند وقت پیش همینو گفتم چند نفر از دوستان با ایموجی خنده واکنش نشون دادن که احتمالا معنیش این بوده که چنین چیزی محاله ممکنه در حالی که شما شرایط رو در نظر بگیری میبینی صنعت داره به این سمت میره که بحث انحصار برچیده بشه. کلی عامل میشه همین الان ردیف کرد که برای بازی های AAA دیگه انحصار و عرضه رو یه پلتفرم معنا نداره به صرفه نیست.
با همه اینها در مورد نینتندو شاید نشه به این راحتی گفت چون بازار چفت و بسط دار خودشو داره و عرضه خیلی از بازی هاش رو بعضی پلتفرم ها شاید اصلا مقرون به صرفه نباشه و ضمن اینکه بازی هاش معمولا از نظر مقیاس تو سطح AAA های سونی و مایکروسافت نیست.
به هر حال، deal with it.
خب این خاصیت فن تعصبی بودنه و مربوط به یه پلتفرم خاص هم نمیشه.
اواخر نسل 7 اگه میگفتی که نسل بعدی مایکرو قراره که بازیهاش رو برای PC منتشر کنه طرفدارها/فن بوی های ایکس باکس بهت میخندیدن.
یا اوایل همین نسل اگه میگفتی مایکرو بازیهاش رو میاره روی پلی استیشن دوباره از همین شکلک خنده ها برات میزاشتن ، این طبیعیه.
یه عده همش رو دور انکار میمونن تا تهش حقیقت مثل پتک پرتاب بشه سمتشون.
یه زمانی میگفتن امکان نداره بازی های پلی استیشن روی پلتفرم دیگه ای بیاد چون برند پلی استیشن ضربه میخوره ، بازیها روی PC اومدن.
سونی استودیوی مخصوص پورت PC خرید ، گفتن میخواد بازی جدید بسازه ، نساخت که هیچ چندتا استودیوی دیگه و حتی استودیوهای اصلی رو هم رسما اجاره یا مامور کرد که پورتهای PC رو انجام بدن.
میگفتن فاصله پورتهای PC با نسخه کنسول سه سالست ، به مرور کمتر شد و الان تقریبا به زیر 2سال داره رسیده و همچنان با شیب ملایم داره کمتر میشه.
من هیچ ایده ای ندارم که سونی کی و چطور میخواد بازیهاش رو برای ایکس باکس یا پلتفرم دیگه ای منتشر کنه یا اصلا قصدش رو داره یا نه.
ولی حتی اگه تو همین نسل گیمر شده بودم و اتفاقات این چند سال صنعت رو تو ذهنم مرور میکردم میتونستم متوجه بشم که تصمیمها و استراتژی ها میتونن یه شبه تغییر کنن چون پول حرف اول رو تو صنعت میزنه.
پرستیژ ، کلاس کاری ، ارزش برند و... رو فن بوی ها توی ذهنشون ساختن و چون همیشه از تغییر میترسن بهش دافعه دارن.
مخصوصا اینکه اگه بخواد این وسط طرفدارهای رقیب هم نفعی بهشون برسه.
رو این حساب طرفداری که نمیتونه پیش بینی کنه هفته بعد که نه همین فردا کمپانی محبوبش چه برنامه ای داره ، چطور اینقدر مطمئن علیه این شایعه ها دافعه میگره و با خنده و پوزخند میخواد نفیِش کنه؟