سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نینتندو پتنتی جدید در مورد فناوری DLSS ثبت کرده است که قرار است در سوییچ 2 استفاده شود.​
ارتقای رزولوشن از 540p به 1080p: این پتنت به استفاده از رزولوشن منبع 540p اشاره می‌کند که با کمک فناوری DLSS به 1080p ارتقا می‌یابد. شایان ذکر است طبق تحلیل انجام شده بر روی چیپست‌های منتشر شده کنسول نینتندو سوییچ 2، شواهد قوی نشان می‌دهد که این چیپست بر پایه فناوری ساخت 5 نانومتری سامسونگ ساخته شده است و برخلاف شایعات قبلی، از فناوری 8 نانومتری استفاده نخواهد کرد.

1000002203.jpg

diablo-1.jpg
بعد از انتشار diablo 4 در استیم و بر اورده شدن ارزوی خیلی از پی سی گیمر ها توسط مایکروسافت 🙏
حالا نوبت به نسخه اول این عنوان تا بروی گیم پس pc قرار بگیره
Diablo 1 coming to PC Game Pass according to leak - Dexerto

مایکروسافت همیشه هوای ما پی سی گیمر هارو داشته، چه با لانچ همزمان بازیهاش و چه عرضه بی سابقه دیابلو4 در استیم 🙏

آخرین ویرایش:
نینتندو پتنتی جدید در مورد فناوری DLSS ثبت کرده است که قرار است در سوییچ 2 استفاده شود.​
ارتقای رزولوشن از 540p به 1080p: این پتنت به استفاده از رزولوشن منبع 540p اشاره می‌کند که با کمک فناوری DLSS به 1080p ارتقا می‌یابد. شایان ذکر است طبق تحلیل انجام شده بر روی چیپست‌های منتشر شده کنسول نینتندو سوییچ 2، شواهد قوی نشان می‌دهد که این چیپست بر پایه فناوری ساخت 5 نانومتری سامسونگ ساخته شده است و برخلاف شایعات قبلی، از فناوری 8 نانومتری استفاده نخواهد کرد.

نینتندو پس یه بخاری دستی قراره عرضه کنه با چیپست های سامسونگ.

برنامه GTA VI، فروش بیش از 3 میلیارد دلار تنها در سال اول است.
فایننشال تایمز در گزارش جدیدی بر مبنای تحلیل گروه DFC Intelligence، پیش بینی کرده که این بازی قبل از ریلیز، بیش از 1 میلیارد دلار پیش فروش خواهد داشت.
طبعا میشود پیش بینی کرد که بزرگترین لانچ یک محصول سرگرمی در سال 2025 نیز باشد. جلوتر از هر فیلم یا ویدئو گیم دیگری.
گروه DFC پیش بینی کرده که درآمد 12 ماه اول فروش این عنوان، به 3.2 میلیارد دلار برسه.

GTA.jpg
Grand Theft Auto VI predicted to have $3 billion in sales in first year by analyst firm
‘Grand Theft Auto VI’ set to break records despite gaming slowdown

تو‌ پی سی 4K Gaming گران است. یه مونیتور 4K اندازه PS5 pro قیمت داره.
دقیقا دوستمون هم همین رو گفتن که مسئله بضاعت هست وگرنه کسی عاشق چشم و ابروی 1080p نیست که شما موضوع کیفیت و فریم رو به میون آوردید 4k باید low بازی کنی تا فریم بگیری بنده هم گفتم با dlss فریم و کیفیت اوکیه و مسئله دقیقا همون پول و بضاعته نه کیفیت پایین و فریم پایین
شخصا the last of us روی 4k با dlss ultra performance تست گرفتم برای کارت من 140 تا 150 فریم میداد حداکثر تنظیمات بعد سورس های خارجی رو چک کردم این بازی روی 720p همین فریم رو داده که به لطف dlss این 720p برای من تبدیل به 4k شده که مو نمیزنه با native از نظر من

پ.ن شخصا روی tv 49 اینچ 4k هم تست گرفتم بنظرم کیفیت تصاویر به خوبی مانیتور 28 اینچی که دارم(4k هست) نبود
اینچ صفحه نمایش رابطه مستقیمی با کیفیت نهایی تصویر داره

• Like
Reactions: PC MR
دقیقا دوستمون هم همین رو گفتن که مسئله بضاعت هست وگرنه کسی عاشق چشم و ابروی 1080p نیست که شما موضوع کیفیت و فریم رو به میون آوردید 4k باید low بازی کنی تا فریم بگیری بنده هم گفتم با dlss فریم و کیفیت اوکیه و مسئله دقیقا همون پول و بضاعته نه کیفیت پایین و فریم پایین
شخصا the last of us روی 4k با dlss ultra performance تست گرفتم برای کارت من 140 تا 150 فریم میداد حداکثر تنظیمات بعد سورس های خارجی رو چک کردم این بازی روی 720p همین فریم رو داده که به لطف dlss این 720p برای من تبدیل به 4k شده که مو نمیزنه با native از نظر من

پ.ن شخصا روی tv 49 اینچ 4k هم تست گرفتم بنظرم کیفیت تصاویر به خوبی مانیتور 28 اینچی که دارم(4k هست) نبود
اینچ صفحه نمایش رابطه مستقیمی با کیفیت نهایی تصویر داره
من کنسول پلیر‌ ام. برای من تنظیمات گرافیکی اهمیت بیشتری از رزولوشن داره. صرفاً نظر شخصی خودم رو گفتم اونجا و اشتباه از من بود اسپم غیر مرتبط با موضوع دادم.

در خصوص سایز های صفحه نمایش و مقایسه؛ اون چیزی که من می‌خوندم این بود که باید در مواجهه با TV (اینجا سایز 55 اینج به بالا) در فاصله مشخصی باشی تا کامل کیفیت تصویر رو ببینی.

bloodborne هم امسال 10 ساله میشه... چه سالی بود 2015... ویچر 3 فال اوت 4 بلادبورن (+ ام جی اس 5) و کلی بازی شاخص دیگه...

بعدشم که سال بعد انچارتد 4 و دارک سولز 3 و خیلی بازی دیگه اومدن...

این نسل هم والا کمتر نبوده، کافیه 2023/4/5 پلاس رو در نظر بگیریم... حالا بازی های 2 3 سال اول نسل هم روش...

"طبق گفته اندی رابینسون از وبسایت VGC، پلی استیشن در حال کار بر روی برخی از "فرنچایزهای بسیار قدیمی" خود است."
"به گفته رابینسون، این بازی‌ها ممکن است تجربیات کوچک‌تری باشند که به عنوان مکمل برای عناوین بزرگ‌تر عرضه شوند."​
1000002299.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or