Last edited by a moderator:
خیلی بخواد بهشون حال بده Helldivers 2 رو هم برای ایکس باکس میده
کار درست رو همون رمدی کرده که همزمان میخواد بازیشو بیاره رو گیم پس و پلاساين كه اصلا انحصارى بودنش مسخرس.
البته ٤٠ دلارى بودنش هم همينطور به نظرم.
View attachment 362637
پلی استیشن : PC هیچ ریسکی برای بیزینس کنسول ما ندارد. بازی های پلی استیشن زودتر از چیزی که فکر میکنید برای PC منتشر خواهند شد.
PlayStation says Windows PC is not a "major risk," probably because blanket 'day and date' PlayStation game launches on PC are coming sooner than you think
جدا از اون استور های دیگه ای مثل gog و .... الان هم اپیک کم تاثیر نبودن تو این موردواقعا جا داره كرديت اين بازار پر رونق pc رو به استيم بديم.
نسل ٧ عملا pc يه پلتفرم مرده بود ولى با حضور استيم دوباره برگشت.
مهمترین دلیل از نظر من اینه که استیم یه کمپانی خصوصی هست و فشار های سهامداران در مسیر این فروشگاه وجود نداشت. مادامی که گیب بمیره، استیم هم شاید باهاش بره...جدا از اون استور های دیگه ای مثل gog و .... الان هم اپیک کم تاثیر نبودن تو این مورد
اما در دسترس بودن ، ثابت بودن، ازاد بودن یا کمکبه سازنده های بی نام و نشان و ایندی ساز و دلایل زیاد دیگه مورد های دیگه ای بودن که مسیر موفقیت رو برای اینده pc تضمین کرده بودن و نمیشه فقط موفقیت الان pc رو استیم در نظر گرفت گرچه سهم زیادی از این موفقیت داره .
*منظور از پلتفرم ازاد بودن برای pc :
1- دسترسی به بازی های همه نسل ها چه بصورت قانونی ، چه با emulator که حتی بهتر هم اجرا می کنه
2- ازاد بودن در انتخاب 0 تا 100 همه چیز از قطعات سخت افزاری تا نرم افزاری حتی سیستم عامل و ......
3-مادینگ بازی ها ، ابزار بازی سازی ، زیر نویس و ......
4- گزینه های گرافیکی و FPS زیاد
5- تسلط کامل به بازی های سبک شوتر ، استراتژیک و .. که با کنترلر ممکن نیست
و دلایل زیاد دیگه
واقعا جا داره كرديت اين بازار پر رونق pc رو به استيم بديم.
نسل ٧ عملا pc يه پلتفرم مرده بود ولى با حضور استيم دوباره برگشت.
ده سال گذشت...تعدادی از بازی های مهمی که امسال ۱۰ ساله میشن
Undertale
Batman Arkham Knight
CoD Black Ops III
Tekken 7
Mortal Kombat X
The Witcher III
MGSV
Fallout 4
Ori and the Blind Forest
Life is Strange
اولین ویدئو از آقای جبلیاولین مصاحبه از برنامه نویس ایرانی ( نصیر/ناصر جبلی ) Final Fantasy 1 2 3 با سایت فامیتسو
NHK“レジェンドゲームヒストリー”『FF』、BS4K/BS版にはナーシ・ジベリも登場。20分の拡大版で12月30日、1月3日に放送 | ゲーム・エンタメ最新情報のファミ通.com
یه ویدئو هم با جان رومرو داره که راجع به برنامه نویسی حرف میزنن
View attachment 361455
View attachment 361456
جالبه من چند وقت پیش همینو گفتم چند نفر از دوستان با ایموجی خنده واکنش نشون دادن که احتمالا معنیش این بوده که چنین چیزی محاله ممکنه در حالی که شما شرایط رو در نظر بگیری میبینی صنعت داره به این سمت میره که بحث انحصار برچیده بشه. کلی عامل میشه همین الان ردیف کرد که برای بازی های AAA دیگه انحصار و عرضه رو یه پلتفرم معنا نداره به صرفه نیست.View attachment 362637
پلی استیشن : PC هیچ ریسکی برای بیزینس کنسول ما ندارد. بازی های پلی استیشن زودتر از چیزی که فکر میکنید برای PC منتشر خواهند شد.
PlayStation says Windows PC is not a "major risk," probably because blanket 'day and date' PlayStation game launches on PC are coming sooner than you think
خب این خاصیت فن تعصبی بودنه و مربوط به یه پلتفرم خاص هم نمیشه.جالبه من چند وقت پیش همینو گفتم چند نفر از دوستان با ایموجی خنده واکنش نشون دادن که احتمالا معنیش این بوده که چنین چیزی محاله ممکنه در حالی که شما شرایط رو در نظر بگیری میبینی صنعت داره به این سمت میره که بحث انحصار برچیده بشه. کلی عامل میشه همین الان ردیف کرد که برای بازی های AAA دیگه انحصار و عرضه رو یه پلتفرم معنا نداره به صرفه نیست.
با همه اینها در مورد نینتندو شاید نشه به این راحتی گفت چون بازار چفت و بسط دار خودشو داره و عرضه خیلی از بازی هاش رو بعضی پلتفرم ها شاید اصلا مقرون به صرفه نباشه و ضمن اینکه بازی هاش معمولا از نظر مقیاس تو سطح AAA های سونی و مایکروسافت نیست.
به هر حال، deal with it.
View attachment 362637