سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته یک سکانسی داره Gow 2018 که جز خفن ترین و احساسی ترین چیزایی بوده که تو دنیای گیم تجربه کردم . چون اسپویل میشه نمیگم ولی در مورد یک آیتم صحبت میکنم :دی اینکه چطوری اونو تا قبل عرضه بازی مخفی نگه داشته بودن بماند ، از نظر دیالوگ و کارگردانی اون سکانس یه چیزی ورای گیمینگ بود اصلا .

من ميخواستم جدى جدى گريه كنم اون صحنه.
وقتى بهش ميگن واسه اون رلم يه چيزى با اون مشخصات ميخوان و كريتوس يه لحظه سكوت كرد گفتم خودشه و ميخ شدم جلوى تلوزيون.

وجدانن آدم عجیبی هستی برادر!

سایلنت هیل هر چی ملت میگفتن خوبه عالیه شاهکاره دمشون گرم که ساختنش، پیله کرده بودی که ریمیک 1 با 1 هست و استودیو بهتری اگه بود امتیازات با نسخه اورجینال یکی میشد. هر چی می‌گفتیم بابا برو بازی کن خوشت میاد... میگفتی نه! آخر رفتی بازی کردی به اشتباه خودت پی بردی.

حالا که دوتا بازی دنباله دار با متای 94!!! جلوته تو بازی نمیکنی میگی من برام داستان گاد با سه گانه تموم شده و این مایتولوژی نورس نمیدونم و حال نمیده بهم؟

بخدا من جای تو بودم با کله میرفتم تمومشون میکردم لذت می‌بردم از شاهکاری که سانتامونیکا ساخته... تروفی Hello old friend میبینی اشک از چشمات میریزه، در این حد!

نگران Lore بازی و... نباش، یه شخصیت میمیر هست با صدای خیلی جذاب و لحجه قشنگ همه چیزو برات توضیح میده تمام داستان و درگیری ها رو هم بازگو میکنه. ناسلامتی دانا ترین موجود دنیای نورسه.

برو برادر برو بازی کن وقتو تلف نکن.
برادر مساله وقته... الان فقط در حد یه بازی وقت دارم برم اونم آخر هفته ها...
بعد قبول کن سیاست اشتباهیه در پیش گرفتن نباید نمایش مسخره منتشر کنن بعد تغییر بدن سر MGS3 هم کردن مشخص شد واضحا کار کونامیه دیگه. منتقد بیطرفم ذهنیتش خراب میشه من بماند.
lore اگه توضیح میده درمورد مکان ها و مانسترها عالیه پس.
ولی باز رد دد۲... از نظر من آخرین شراره های درخشان این صنعته... اون جو آخرش مخصوصا فوق العاده بود
اونطوریا که به خاطر گیم پلیش میکوبنش درست نیست اصلا
بگیم این لیست سلیقه ایه بهتره تا ایراد بذاریم رو چنین شاهکاری:دی

• Like
Reactions: SiminSecret
داشتم سرخط خبرها رو چک میکردم دیدم امروز روز ریلیز FANTASIAN Neo Dimension آخرین ساخته ساکاگوچی رو پلتفرمهای کنسولی و pc هست. بالاخره از اسارت اپل آرکید رها شد :D
متای خوبیم گرفته تقریبا، تو اوایل لیگ 80 میچرخه رو پلتفرمهای مختلف=
FANTASIAN Neo Dimension Reviews
بیشتر فکر کنم جا نداشت دیگه به عنوان یه turn-based RPG
همینم به لطف آرت superb بازیه😁

استودیوی بلوبرتیم: هیچ ایرادی در انحصاری های کنسولی وجود ندارد

به تازگی، کارگردان بازی Cronos The New Dawn یعنی Wojciech Piejko در مصاحبه با MP1ST اعلام کرد که انحصاری کنسولی و زمانی بازی ها هیچ ایرادی ندارد و به سایر استودیوها نیز توصیه می‌کند که اگر فرصت بزرگی برای انحصاری ساختن پیش بیاید، از آن استفاده کنند:

هرچیزی معایب و مزایای خود را دارد و اگر به انتشار بازی کمک کند، انحصاری کردن آن هیچ اشکالی ندارد. توصیه من به سایر استودیوها این است که اگر فرصت آن پیش بیاید، از آن استفاده کنند؛ هیچ ایرادی در آن وجود ندارد.

Silent Hill 2 Dev Bloober Not Opposed to Console-Exclusivity, Says If a "Great Opportunity Arises," Devs Should Take It

میون حرفاتون، نظر کاربلدترین و بهترین مدیر تاریخ PS رو هم ببینیم...
View attachment 358970
.
.
پ ن: بیخود نیست پلی استیشن تنوع ژانریش در گذشته فاجعه تمام بوده...(خصلت یکسری بازیا طولانی بودن هست...)
احتمالا همینطوری مثل آب خوردن فرام سافتور رو از دست دادن. (جدای از گندی که یوشیدا زد)
کلا این توجیه میکنه که چرا روی RPGهای درست و حسابی سرمایه گذاری نمیکردن.

البته همین امسال با ووکونگ مشخص شد که تفکر لیدن‌ها دیگه در سونی جریان نداره.

میون حرفاتون، نظر کاربلدترین و بهترین مدیر تاریخ PS رو هم ببینیم...
View attachment 358970
.
.
پ ن: بیخود نیست پلی استیشن تنوع ژانریش در گذشته فاجعه تمام بوده...(خصلت یکسری بازیا طولانی بودن هست...)

مثلا کله گنده ی صنعت به جای اینکه به هر بهونه ای این فخر صنعت رو بالا ببره بگه اگه نود ساعتم از زندگیتون مونده بشینید اینو بازی کنید ببین چجوری مثالش میزنه. امان از بیکاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or