سرخط خبرها

ظاهراً Tomb Raider بعدی کاملا Open-world هست و در هند جریان داره. همچین موتورسیکلت و چتر نجات تو بازی وجود داره.

New Tomb Raider Game To Be Open World, It's Claimed
اویل جهان باز تومب رایدر جهان باز فیفا جهان باز واقعا ملت خسته نشدن؟ آخه چه جذابیتی تو این بازیا یوبیسافتی تکراری هستش هی از اینور نقشه برو اونور و دائم یه سری کارا تکراری کن که ده ها بار تو ده ها بازی عینشون انجام دادی موندم چطوری مردم حالشون بهم نمیخوره! حس میکنم اکثر گیمرا ۱ ۲ تا بازی تو عمرشون میکنن و تمام نمیتونم باور کنم یه نفر بشینه این بازیارو همشون بازی کنه و حالش از صنعت گیم بهم نخوره !

خب این چیزی که میفرمایید با هدفی که مایکروسافت داشت تفاوت داره. مایکرو قطعا میخواست با این خریدهای سنگین گیمرها رو بسمت بسترهای خودش سرازیر و بازار رو از چنگ سونی در بیاره. اگر چنین کاری انجام گرفته بود هیچگاه بازیهاشو سمت پلی استیشن نمیداد. اینو فکر کنم خودتونم موافق باشید. اما در عمل نتونست و داره آهسته آهسته از موضعش کوتاه میاد.
در مورد نسل آینده, اگر بخواد از امسال یا سال آینده خبرهاشو منتشر کنه مایکروسافت حتی بیشتر از نسل 8 باخت داده چون عملا این نسل هیچکاری نکرد به جز به رخ کشیدن قدرت کنسولش و خریدهای سنگین. نتیجه = خدا کریمه تا نسل آینده!
من توی همون تاپیک خرید اکتی هم گفتم، کلا بعیده چیزی انحصاری بشه. داره پول نقد رو تبدیل می‌کنه به محصول سود ده. هیچ ربطی به بخش کنسولش نداره.

خود سونی هم بعضی بازی‌هاش رو شروع کرده روی PC عرضه می‌کنه. وقتی هزینه‌ی ساخت بازی میره بالا، برای سود دهی بیشتر، با اختلاف زمانی نسبت به بستر اصلی خودشون بازی رو روی کنسول یا PC که بستر خرید داره عرضه می‌کنن.

یک یچیزی وجود داره به اسم تبلیغات برای فروش کنسول، مایکرو سافت توش گند زده! هرچی جلوتر هم بره اوضاعش داغون‌تر میشه!
خیلی‌ها (بازار جهانی رو میگم، ایران رو ولش کن) از نسل قبل بازی‌ها رو بصورت دیجیتالی خریدن، بلاخره یه آرشیوی دارن که پاش پول دادن. توی این نسل هم این اتفاق داره میفته. وقتی کنسولی تبلیغاتی براش نمیشه، هم قدرت و هم قیمت رقیبش هست، خریدار نگاه اصلیش پای پولی هست که قبلا پرداخت کرده. به راحتی بیخیال نمیشه بیاد سراغ یه کنسول دیگه.(نسل‌بعدی قطعا استیم و اپیک و استور‌های دیگه رو وارد می‌کنه تا کمی از این حادثه رو بتونه جبران کنه)

از لحاظ گیم روی کنسولش این نسل واقعا خیلی پر بار بود و خیلی از PS بهتر عمل کرد ولی جایگاهش بهتر نشد.

مایکروسافت هم باخت اصلی‌ش رو از همین چیزا داد + سیاست کنسول ارزونتر.

می‌تونست سریزایکس رو مثلا ۳۵۰ عرضه کنه و تبلیغات درست، بازار رو ببلعه. اما هزینه‌ها رو جاهای اشتباهی کرد (مثل اوردن خیلی از بازی‌ها روی گیم‌پس) که نسل بعد هم پاش رو می‌خوره.

• Like
Reactions: pouria.sh
ظاهراً Tomb Raider بعدی کاملا Open-world هست و در هند جریان داره. همچین موتورسیکلت و چتر نجات تو بازی وجود داره.

New Tomb Raider Game To Be Open World, It's Claimed
احتمالا طبق شایعات که همه چیز هندیه! و لارا لیدر تیمه، شاهرخ خان یک از کارکترهای قابل بازی باشه! منم مثل استودیو! از AI درخواست کردم ترکیب سمی این 2 رو با تعاریفی که از لارا در این قسمت شده رو بهم نیشان بده، AI هم نامردی نکرد!
output.jpg
این رو هم با تعاریف خودم از هند ایجاد کردم، یه حالت کلویی طور توی انچارتد داره خوشم اومد
output-1.jpg

آخرین ویرایش:
احتمالا طبق شایعات که همه چیز هندیه! و لارا لیدر تیمه، شاهرخ خان یک از کارکترهای قابل بازی باشه! منم مثل استودیو! از AI درخواست کردم ترکیب سمی این 2 رو با تعاریفی که از لارا در این قسمت شده رو بهم نیشان بده، AI هم نامردی نکرد!
View attachment 336158
این رو هم با تعاریف خودم از هند ایجاد کردم، یه حالت کلویی طور توی انچارتد داره خوشم اومد
View attachment 336159
حالا اینا که خوبه
من می ترسم تهش این بشه لارای بعدی :))
1714803235949.png

یه نکته رو در مورد این خریدهای بزرگ بگم. هر اندازه استودیوهای بیشتری توسط این کمپانی‌های چند ملیتی(سونی و مایکروسافت) تصاحب بشن به زیان صنعت بازیسازیه. اینها زمانیکه زیر چتر واحدی میرن, باید از سیاستهای کلی اون کمپانی مادر پیروی کنن, در نتیجه آزادی عملی که در گذشته داشتن یواش یواش محدودتر میشه. تعجب میکنم زمانی که خبر تصاحب یه استودیوی خوب مستقل از سمت این کمپانی‌ها منتشر میشه هواداران اون شرکت برای این خریدها جشن میگیرن! هر اندازه یه شرکت بزرگتر بشه کنترل زیر مجموعه‌هاش و بالا بردن سطح کیفی تولیدات اونها سخت‌تر میشه براش.

اما در مورد خود مایکروسافت, از دیدگاه من مدیرانش یه فرصت طلایی داشتن که به راحتی از دست دادنش. اینها زمانی که دیدن سونی زده تو خط دیزنی و هالیوود و داره اراجیف منسوخ شده اونها رو تو بازیهاش تبلیغ میکنه, با ساخت عناوینی عاری از خضعبلات مورد اشاره, میتونستن گیمرهای متنفر و خسته از این ترندها رو بسمت خودشون بکشن. اما با حماقت یه مدیر هندی تبار و فیل خالی‌بند تصمیم گرفتن همانند سونی باران گ.و.ه رو روی محصولاتشون بگیرن.
کمپانی های غربی به خصوص آمریکایی مجبور هستند. چون ده ها قانون حمایتی و عمل مجرمانه در این خصوص تعریف شده.

می‌خوندم ماد بازی های اسپایدرمن که پرچم ها و نشان های اون گروه رو حذف می‌کرد صرفاً نسخه خاورمیانه رو فعال می‌کرد.

• Like
Reactions: SIAS
♨️جزئیات و شایعات بیشتری از بازی جدید Tomb Raider منتشر شد:
داستان بازی از جایی آغاز می‌شود که حادثه‌ای منجر به پدیدارشدن خرابه‌ها و آثار باستانی آشوکا در شمال هند می‌شود و در این بین لاراکرفت و دیگر رقبا به دنبال این اشیا باستانی هستند.در بین رقبا بعضی‌ها با شما دوست و بعضی دیگر دشمن به حساب می‌آیند و هم‌چنین می‌توانید در بین راه با دیگران دوست و تیم تشکیل دهید.
قابلیت‌های جدیدی به شخصیت لاراکرفت اضافه شده تا با روش‌هایی غیرکشنده دشمنان را از سر راه خود کنار بزند.
وجود محیط‌های گوناگون مثل صحراها، مناطق برفی و جنگل‌های وسیع و رویایی با حیوانات درنده مثل پلنگ‌ها در بازی وجود دارد.

🔻سونی و آپولو قصد خرید شرکت پارامونت را دارند؛
بنابر گزارش وال استریت ژورنال، سونی و شرکت سهام خصوصی Apollo Global Management قصد خرید پارامونت با قیمت ۲۶ میلیارد دلار را دارند. سونی و آپولو می‌خواهند که این خرید را با پول نقد انجام دهند و سهام خود را وارد معامله نمی‌کنند. چندی وقتی است که شایعات به فروش Paramount اشاره دارند و سونی نیز از همان ابتدا یکی از خریداران محتمل بود.
اگر این قرارداد نهایی شود، به این معنی خواهد بود که تمامی فیلم و سریال‌های سونیک، سریال Halo و دیگر آثار اورجینال Paramount برای سرویس استریم خود، در اختیار سونی قرار می‌گیرند. همچنین این خرید پلتفرم بسیار مناسبی را در دسترس سونی می‌گذارد تا آی‌پی‌های خود از صنعت ویدئو گیم را گسترش دهد.

💢فیلم Venom: The Last Dance قرار بود ۱۸ آبان ماه اکران شود اما با توجه به انتخابات ایالات متحده حالا ۲ هفته جلو افتاده و در تاریخ ۴ آبان ماه اکران خواهد شد.
همچنین اولین تصویر از لوگو رسمی منتشر شد:

IMG_4894.jpeg

بازی Hades 2 به صورت ارلی اکسس در حال حاضر در دسترس هست.هم در استیم و هم اپیک استور
IGN خیلی راضی بوده و نقد مثبتی داده ازش.

-شخصیت Mel خیلی خوب نوشته شده
-هر دور که بازی رو انجام میدیم متفاوت از بار دیگه هست و به همون اندازه جذابیت داره.
-چشمه های آب گرم در بازی قرار داره و میشه NPC ها رو دعوت کرد به یه Date صمیمانه!!

Hades2.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or