Last edited by a moderator:
کاری به متن خبر ندارم ولی این قسمت پستت اشتباهه چون راکستار سر قضیه open iv بارها با تیک تو اختلاف داشتن حتی گاهی تهدید به اجرای بند جدایی کرد.تا جایی که سال ۲۰۱۷ با حمایت راکستار مجددا open iv قابل استفاده شد.قبلا هم راک استار بر علیه نرم افزارهای معروفی مثل open iv و ... اقدام کرده بود و بعضا مجبور شدن یکسری امکاناتو حذف کنن تا بتونن ادامه پیدا کنه فعالیشتشون
همین که نینتندو سوییچ جزو پلتفرم های مقصد در سال 2023ـه! مشخص می کنه از لحاظ کیفیت در چه سطحی قرار می گیرهتریلر گیم پلی بازی ROBOCOP که من حرفی ندارم بزنم
تریلر گیم پلی بازی ROBOCOP که من حرفی ندارم بزنم
همین که سال 2022 هستیم و شما فک میکنی وجود پلتفرم نینتندو تو پلتفرمای یـ بازی قرار چیزی در مورد کیفیت کلی بازی بگه برام جالبه !!!!همین که نینتندو سوییچ جزو پلتفرم های مقصد در سال 2023ـه! مشخص می کنه از لحاظ کیفیت در چه سطحی قرار می گیره![]()
با رسم شکل توضیح دادم خیلی سادست! وقتی اسم "سوییچ" رو آوردم منظورم از لحاظ کیفیت مشخص بود چیه! حالا شاید تو احمد دوس داشته باشی PS3 هم جزو پلتفرم ها باشه، ولی خب این واقعیتو عوض نمی کنه که باتل نکههمین که سال 2022 هستیم و شما فک میکنی وجود پلتفرم نینتندو تو پلتفرمای یـ بازی قرار چیزی در مورد کیفیت کلی بازی بگه برام جالبه !!!!
با رسم شکل توضیح دادم خیلی سادست! وقتی اسم "سوییچ" رو آوردم منظورم از لحاظ کیفیت مشخص بود چیه! حالا شاید تو احمد دوس داشته باشی PS3 هم جزو پلتفرم ها باشه، ولی خب این واقعیتو عوض نمی کنه که باتل نکه در نسل جدید
اسمش ریمستره درسته؟! ریمیک نیستمن فقط امیدوارم هیچ کدومتون برای ریمستر Crisis Core هایپ نباشید
اون اسمش ریمستره! ریمیک نیستاینم فکر نکنم نیاز باشه توضیح بدم
مطمئنا فرق فوکولهحالا این نه، Hogwarts Legacy
فرقی نمی کنه![]()
باتل نک که چه عرض کنم حالا فرضا بازی هم براش بیاد کیفیت بازی تو رزولوشن ساب اچ دی و تنظیمات گرافیکی Super Low چه لطفی میتونه داشته باشه؟مطمئنا فرق فوکولهمشکل سخت افزار فسیلشه که خودتم نه، همه قبول دارن برای AAAـها منسوخ شدست، کامنتم ترول نبود، کلا هر بازی کراس جنی که پلتفرم های مقصدش "همزمان" به سوییچ در نسل 9 منتهی بشه باتل نکه دیگه! نوش جونتون ولی خودمون به برخی بازی های کراس جن که به PS4 منتهی می شه ایراد گرفتیم غیر اینه؟ پس شل کنید
![]()