سرخط خبرها

Square Enix's Forspoken Delayed To 2023 For PS5 And PC
forspoken تاخیر خورد و رفت به 24 ژانویه 2023
گفتن بازی آماده هست و زمانو برا پولیش نهایی میخوایم. ولی شش ماه زمان زیاده
میگن تابستان اطلاعات بیشتر میاد یا تو گیمزکامه یا همون مراسم سونی که شایعه اون هست.
30 ساعت مود سینگل پلیره با قیمت 10 دلار برا نسخه بیس بازی.

آخرین ویرایش:
Take-Two Going After Another GTA Modder [Update]
راک استار و t2 اینبار بر علیه vr مودرها وارد عمل شده اند و خواستار حذف مودهای vr بازیهایشان شدند، پیش از این هم بارها، راکستار جلوی مدهای مختلف رو گرفته بود
اینبار به سراغ lukeross رفتن و گفتن هر محتوایی که قاون کپی رایت شاملشون میشه رو باید از پیجت حذف کنی و گر نه اکانتت بسته مشه .
LukeRoss is creating R.E.A.L. VR mods | Patreon
luke میگه حتی بهش نگفتن، کدوم موارد شامل این قانون میشه و خودش توضبیح میده و میگه از محتواها و نرم افزارهای این عنوان استفاده نکرده و مدش هم نیازمند بازی اورجیناله
قبلا هم راک استار بر علیه نرم افزارهای معروفی مثل open iv و ... اقدام کرده بود و بعضا مجبور شدن یکسری امکاناتو حذف کنن تا بتونن ادامه پیدا کنه فعالیشتشون

قبلا هم راک استار بر علیه نرم افزارهای معروفی مثل open iv و ... اقدام کرده بود و بعضا مجبور شدن یکسری امکاناتو حذف کنن تا بتونن ادامه پیدا کنه فعالیشتشون
کاری به متن خبر ندارم ولی این قسمت پستت اشتباهه چون راکستار سر قضیه open iv بارها با تیک تو اختلاف داشتن حتی گاهی تهدید به اجرای بند جدایی کرد.تا جایی که سال ۲۰۱۷ با حمایت راکستار مجددا open iv قابل استفاده شد.
من چون خودم یه مدتی حرفه ای از این ابزار مادینگ استفاده میکردم راجب این قضیه قبلا پیگیر بودم و تو یه سایت سخت افزاری ایرانی مقاله هم راجبش نوشتم.

Rockstar urges Take-Two to ease off on Grand Theft Auto modders

Much Respect: Rockstar Games Asks Take-Two To Step Off GTA V PC Modders And OpenIV

باید بین سیاست های تیک تو و راکستار تو برخی زمینه ها اختلاف قائل بشی چون لزوما همخوانی که ندارند گاهی کاملا مخالف هم بوده اند. ولی شما عادت داری تیک تو و راکستار رو باهم ببینی
تمامی این قضایای حمله به مادرها هم اگر متون شکایت رو پیگیری کنید تیک تو شاکی هست نه راکستار و قبلا راکستار بارها گفته حامی مادینگ هست تا جایی که به هک در بخش آنلاین منجر نشه.

Last edited by a moderator:
تریلر گیم پلی بازی ROBOCOP که من حرفی ندارم بزنم

سازنده بازی همون سازنده ی Terminator: Resistance پس به احتمال زیاد تو نمرات گند میزنه ولی احتمال اینکه ملت باهاش حال بکنن هست چون اینجور که پیداست مثل Resistance پر از نوستالژی و فن سرویس ـه و فن های RoboCop قرار باهاش کلی خاطره زنده کنند

همین که نینتندو سوییچ جزو پلتفرم های مقصد در سال 2023ـه! مشخص می کنه از لحاظ کیفیت در چه سطحی قرار می گیره :D
همین که سال 2022 هستیم و شما فک میکنی وجود پلتفرم نینتندو تو پلتفرمای یـ بازی قرار چیزی در مورد کیفیت کلی بازی بگه برام جالبه !!!!

همین که سال 2022 هستیم و شما فک میکنی وجود پلتفرم نینتندو تو پلتفرمای یـ بازی قرار چیزی در مورد کیفیت کلی بازی بگه برام جالبه !!!!
با رسم شکل توضیح دادم خیلی سادست! وقتی اسم "سوییچ" رو آوردم منظورم از لحاظ کیفیت مشخص بود چیه! حالا شاید تو احمد دوس داشته باشی PS3 هم جزو پلتفرم ها باشه، ولی خب این واقعیتو عوض نمی کنه که باتل نکه

با رسم شکل توضیح دادم خیلی سادست! وقتی اسم "سوییچ" رو آوردم منظورم از لحاظ کیفیت مشخص بود چیه! حالا شاید تو احمد دوس داشته باشی PS3 هم جزو پلتفرم ها باشه، ولی خب این واقعیتو عوض نمی کنه که باتل نکه در نسل جدید

من فقط امیدوارم هیچ کدومتون برای ریمستر Crisis Core هایپ نباشید

حالا این نه، Hogwarts Legacy
فرقی نمی کنه :D
مطمئنا فرق فوکوله :D مشکل سخت افزار فسیلشه که خودتم نه، همه قبول دارن برای AAAـها منسوخ شدست، کامنتم ترول نبود، کلا هر بازی کراس جنی که پلتفرم های مقصدش "همزمان" به سوییچ در نسل 9 منتهی بشه باتل نکه دیگه! نوش جونتون ولی خودمون به برخی بازی های کراس جن که به PS4 منتهی می شه ایراد گرفتیم غیر اینه؟ پس شل کنید :D

مطمئنا فرق فوکوله :D مشکل سخت افزار فسیلشه که خودتم نه، همه قبول دارن برای AAAـها منسوخ شدست، کامنتم ترول نبود، کلا هر بازی کراس جنی که پلتفرم های مقصدش "همزمان" به سوییچ در نسل 9 منتهی بشه باتل نکه دیگه! نوش جونتون ولی خودمون به برخی بازی های کراس جن که به PS4 منتهی می شه ایراد گرفتیم غیر اینه؟ پس شل کنید :D
باتل نک که چه عرض کنم حالا فرضا بازی هم براش بیاد کیفیت بازی تو رزولوشن ساب اچ دی و تنظیمات گرافیکی Super Low چه لطفی می‌تونه داشته باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or