Last edited by a moderator:
یعنی نمیخواد خبری بشه؟
شایعه،شایعه باقی موند![]()
+لوت باكسها به طور كامل از بازي حذف شدن. ايتم هاي كازمتيك هم كه قراره اضافه بشه با بازي كردن هم ميشه مستقيم خريدپرداختهای درون برنامهای به SW:BF2 بازخواهند گشت اینبار صرفا برای آیتمهای تزئینی
Star Wars Battlefront 2 progression overhaul finally revealed
میخوام
این چیزی بود که قرار بود معرفی کنن
در تاریخ 18 آگوست با قیمت 50 دلار عرضه میشه...خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم m/ رسما توی این 2 سال Yakuza بارون شدیم
در تاریخ 18 آگوست با قیمت 50 دلار عرضه میشه...خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم m/ رسما توی این 2 سال Yakuza بارون شدیم
برای 4 و نهایت5 درست...ولی نه دیگه 0 و 6 و کیوامی1 و 2 
بیشترش خوشحالی و هیجانه تا تعجب!بعد هرکدومشم برا غرب تایید میشه، 4تا شاخ در میارید از تعجب و من درک نمیکنم چجوری چنین واکنشی میدیدبرای 4 و نهایت5 درست...ولی نه دیگه 0 و 6 و کیوامی1 و 2
![]()

ولی حالا اگه نسل قبل PS3 داشتی و حالا هم PS4، میتونی کل نسخههای اصلی رو از اول تا آخر تجربه کنی + Y2 به عقیدهی خیلی از فنهای قدیمی بهترین نسخهی سریه 
بیشترش خوشحالی و هیجانه تا تعجب!
بعدشم واسه این واکنشا چنتا دلیل عمده هست:
1. هیچکسی فکر نمیکرد، فقط 4 ماه بعد از Yakuza 6، یه یاکوزای دیگه داشته باشیم...
2. توی تاریخ سری یاکوزا سابقه نداشته، یه عنوانی به این سرعت و با فاصلهی فقط 8 ماه از عرضهی ژاپنی، بیاد واسه غرب هم عرضه بشه...Yakuza Kiwami 2 همین چند ماه پیش توی دسامبر 2017 عرضه شد
3. Yakuza 2 تنها نسخهی اصلی بود که باید واسه تجربه کردنش، یه PS2 جور میکردیولی حالا اگه نسل قبل PS3 داشتی و حالا هم PS4، میتونی کل نسخههای اصلی رو از اول تا آخر تجربه کنی + Y2 به عقیدهی خیلی از فنهای قدیمی بهترین نسخهی سریه
واکنش طرفدارا رو به همین معرفی نسخهی غربی ببین...Half Life 3 رو توی E3 معرفی کنن، ملت اینطوری واکنش نشون نمیدن: Youtube
من خودم از Y0 شروع کردم، پس ابدا طرفدار قدیمی نیستم ولی فک کنم همینا کافی باشه تا به این معرفی حداقل "بیتفاوت" نباشیمهمه میدونستیم بالاخره واسه غرب هم تایید میشه ولی قضیه اینبار یکمی فرق داره! حالا درک کردی؟!
![]()