سرخط خبرها

Sonic Mania Plus معرفی شد. بازی شامل 2 شخصیت جدید به نام Mighty و Ray هست که تو نسخه ی آرکید بازی تو سال 1993 حضور داشتن: بازی همچنین شامل مد جدید، نسخه ی فیزیکی به همراه آرت بوک 32 صفحه ای و کاور Reversible نسخه ی Mega Drive/Genesis هست. قیمت بازی 30$ دلار هست و تابستان عرضه میشه.

آخرین ویرایش:

Sonic Mania Plus معرفی شد. بازی شامل 2 شخصیت جدید به نام Mighty و Ray هست که تو نسخه ی آرکید بازی تو سال 1993 حضور داشتن:

بازی همچنین شامل مد جدید، نسخه ی فیزیکی به همراه آرت بوک 32 صفحه ای و کاور Reversible نسخه ی Mega Drive/Genesis هست.
قیمت بازی 30$ دلار هست و تابستان عرضه میشه.
میخوام:(( این چیزی بود که قرار بود معرفی کنن:|

FUTUREYakuza: Kiwami 2 coming west on August 28 - Gematsu نسخه‌ی غربی تایید شد <:-P در تاریخ 18 آگوست با قیمت 50 دلار عرضه میشه...خیلی زودتر از چیزی که فکر می‌کردم m/ رسما توی این 2 سال Yakuza بارون شدیم :D
بعد هرکدومشم برا غرب تایید میشه، 4تا شاخ در میارید از تعجب و من درک نمیکنم چجوری چنین واکنشی میدید:-" برای 4 و نهایت5 درست...ولی نه دیگه 0 و 6 و کیوامی1 و 2 :|

آخرین ویرایش:
بعد هرکدومشم برا غرب تایید میشه، 4تا شاخ در میارید از تعجب و من درک نمیکنم چجوری چنین واکنشی میدید:-" برای 4 و نهایت5 درست...ولی نه دیگه 0 و 6 و کیوامی1 و 2 :|
بیشترش خوشحالی و هیجانه تا تعجب!
بعدشم واسه این واکنشا چنتا دلیل عمده هست:
1. هیچکسی فکر نمی‌کرد، فقط 4 ماه بعد از Yakuza 6، یه یاکوزای دیگه داشته باشیم...
2. توی تاریخ سری یاکوزا سابقه نداشته، یه عنوانی به این سرعت و با فاصله‌ی فقط 8 ماه از عرضه‌ی ژاپنی، بیاد واسه غرب هم عرضه بشه...Yakuza Kiwami 2 همین چند ماه پیش توی دسامبر 2017 عرضه شد :-"
3. Yakuza 2 تنها نسخه‌ی اصلی بود که باید واسه تجربه کردنش، یه PS2 جور می‌کردی :| ولی حالا اگه نسل قبل PS3 داشتی و حالا هم PS4، میتونی کل نسخه‌های اصلی رو از اول تا آخر تجربه کنی + Y2 به عقیده‌ی خیلی از فن‌های قدیمی بهترین نسخه‌ی سریه :-"
واکنش طرفدارا رو به همین معرفی نسخه‌ی غربی ببین...Half Life 3 رو توی E3 معرفی کنن، ملت اینطوری واکنش نشون نمی‌دن :D: Youtube

من خودم از Y0 شروع کردم، پس ابدا طرفدار قدیمی نیستم ولی فک کنم همینا کافی باشه تا به این معرفی حداقل "بی‌تفاوت" نباشیم :D همه می‌دونستیم بالاخره واسه غرب هم تایید میشه ولی قضیه اینبار یکمی فرق داره! حالا درک کردی؟! :D

بیشترش خوشحالی و هیجانه تا تعجب!
بعدشم واسه این واکنشا چنتا دلیل عمده هست:
1. هیچکسی فکر نمی‌کرد، فقط 4 ماه بعد از Yakuza 6، یه یاکوزای دیگه داشته باشیم...
2. توی تاریخ سری یاکوزا سابقه نداشته، یه عنوانی به این سرعت و با فاصله‌ی فقط 8 ماه از عرضه‌ی ژاپنی، بیاد واسه غرب هم عرضه بشه...Yakuza Kiwami 2 همین چند ماه پیش توی دسامبر 2017 عرضه شد :-"
3. Yakuza 2 تنها نسخه‌ی اصلی بود که باید واسه تجربه کردنش، یه PS2 جور می‌کردی :| ولی حالا اگه نسل قبل PS3 داشتی و حالا هم PS4، میتونی کل نسخه‌های اصلی رو از اول تا آخر تجربه کنی + Y2 به عقیده‌ی خیلی از فن‌های قدیمی بهترین نسخه‌ی سریه :-"
واکنش طرفدارا رو به همین معرفی نسخه‌ی غربی ببین...Half Life 3 رو توی E3 معرفی کنن، ملت اینطوری واکنش نشون نمی‌دن :D: Youtube

من خودم از Y0 شروع کردم، پس ابدا طرفدار قدیمی نیستم ولی فک کنم همینا کافی باشه تا به این معرفی حداقل "بی‌تفاوت" نباشیم :D همه می‌دونستیم بالاخره واسه غرب هم تایید میشه ولی قضیه اینبار یکمی فرق داره! حالا درک کردی؟! :D

+ نکته اینجاست که سری یاکوزا تقریبا بعد از نسخه سوم، اصلا عرضه مناسب و منظمی نداشته و فن ها باید برای هر نسخه کلی صبر میکردن و خدا خدا میکردن.اما الان دیگه کاملا وضعیت برعکس شده و در عرض تقریبا یک سال و هشت ماه چهار نسخه از بازی در غرب عرضه میشه که فکر نکنم در تاریخ بازی سازی برای هیچ فرنچایزی اتفاق افتاده باشه که در یک بازه 20 ماهه چهار نسخه ازش عرضه بشه.

• Like
Reactions: Milad_HW and FUTURE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or