سرخط خبرها

بیشترش خوشحالی و هیجانه تا تعجب!
بعدشم واسه این واکنشا چنتا دلیل عمده هست:
1. هیچکسی فکر نمی‌کرد، فقط 4 ماه بعد از Yakuza 6، یه یاکوزای دیگه داشته باشیم...
2. توی تاریخ سری یاکوزا سابقه نداشته، یه عنوانی به این سرعت و با فاصله‌ی فقط 8 ماه از عرضه‌ی ژاپنی، بیاد واسه غرب هم عرضه بشه...Yakuza Kiwami 2 همین چند ماه پیش توی دسامبر 2017 عرضه شد :-"
3. Yakuza 2 تنها نسخه‌ی اصلی بود که باید واسه تجربه کردنش، یه PS2 جور می‌کردی :| ولی حالا اگه نسل قبل PS3 داشتی و حالا هم PS4، میتونی کل نسخه‌های اصلی رو از اول تا آخر تجربه کنی + Y2 به عقیده‌ی خیلی از فن‌های قدیمی بهترین نسخه‌ی سریه :-"
واکنش طرفدارا رو به همین معرفی نسخه‌ی غربی ببین...Half Life 3 رو توی E3 معرفی کنن، ملت اینطوری واکنش نشون نمی‌دن :D: Youtube

من خودم از Y0 شروع کردم، پس ابدا طرفدار قدیمی نیستم ولی فک کنم همینا کافی باشه تا به این معرفی حداقل "بی‌تفاوت" نباشیم :D همه می‌دونستیم بالاخره واسه غرب هم تایید میشه ولی قضیه اینبار یکمی فرق داره! حالا درک کردی؟! :D
نه من هنوزم درک نکردم:)) :دی
دیگه این چند وقته انقدر یاکوزا معرفی شده که اصلا عجیب نیست اومدنشون:دی ، بعد حالا واکنش تو نه، ولی خیلی ها رو دیدم 4تا شاخ در اوردن! دیگه یاکوزا اومدن برای غرب یه اتفاق کاملا عادیه!:دی حتی عادی تر از اومدن بازی های انیمه ای(حتی اونایی که تو غرب هم معروفن!)
مورد 3 هم که خوب سر Kiwami 1 هم بود دیگه! اون رو دادن، ولش نمیکنند شماره دومش رو که!:دی

حالا مسلما هیجان داره بازی مورد علاقه ت تاریخ بخوره، ولی هیجان با تعجب خیلی فرق داره:دی

• Like
Reactions: Katsura
z9w9_img_20180321_123255.jpg

تبریک نوروز توسط کن لوین عزیز ...

آخرین ویرایش:
View attachment 85431

سازندگان سابق The Division و Hitman، استودیو جدید را تاسیس کردند. پروژه جدید این استودیو عنوانی مولتی پلیر و در سبک فرانچایز کالت کلاسیک خواهد بود.​

سبک فرنچایز کالت کلاسیک چه سبکی‌ه؟:D

منظورش اینه قراره یه عنوان کلاسیک و محبوب قدیمی رو دوباره زنده کنن به سبک کاری نداره:D

Sonic Mania Plus معرفی شد. بازی شامل 2 شخصیت جدید به نام Mighty و Ray هست که تو نسخه ی آرکید بازی تو سال 1993 حضور داشتن:

بازی همچنین شامل مد جدید، نسخه ی فیزیکی به همراه آرت بوک 32 صفحه ای و کاور Reversible نسخه ی Mega Drive/Genesis هست.
قیمت بازی 30$ دلار هست و تابستان عرضه میشه.
یه عنوان ریسینگ و یه انیمیشن 5 قسمتی با طرح sonic mania هم معرفی شد:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or