سرخط خبرها

جنگ جهانی اول میخوای چه ارتباطی با جنگ جهانی دوم داشته باشه؟ :D این نسخه کلا بازه زمانیش فرق داره و همونطور که گفتم به جنگ جهانی دوم مربوط میشه. فقط اسمش رو اول گفتن که B2 هستش ولی بعدا تایید کردن که قراره اسم رسمیش Battlefield V باشه...بازه زمانی همون جنگ جهانی دومه.
با سوالی که پیش میاد :
حالا ربط این حرف "V" به جنگ جهانیش چیه ؟ :دی

با سوالی که پیش میاد :
حالا ربط این حرف "V" به جنگ جهانیش چیه ؟ :D
هیچ ربطی نداره :D B1 استثنا بود و الان اون نحوه نامگذاری رو گذاشتن کنار و دوباره دارن نسخه‌های اصلی سری رو بعد از شماره 4 ادامش میدن و V رو هم که همون 5 بیاد بدونیم. کلا این قضایا به مارکتینگ بازی برمی‌گرده و هر چیزی که دهن پر کن تر باشه و به فروش بازی کمک کنه رو انتخاب می‌کنن...دو سال پیش جو بازگشت به جنگ جهانی گرفته بودشون و شعارشون این بود، واسه همین اسمشو B1 گذاشتن...الان که دیگه اون جو نیست و با COD هم جنگ جهانی دوم رو تجربه کردیم، تیم مارکتینگ به نظرشون رسیده که V بهترین و گیراترین گزینست.

با سوالی که پیش میاد :
حالا ربط این حرف "V" به جنگ جهانیش چیه ؟ :D

V for victory در جنگ جهانی دوم محبوبترین و شناخته شده ترین سمبل برای پیروزی بوده

V sign - Wikipedia

=====

در کل نام گذاری این نسخه و نسخه قبلی واقعا با مسماست

آخرین ویرایش:
اون خبر خیلی کامل نیست. گفته شده که پاییز سال جاری قراره به کمپانی سرمایه جدید تزریق بشه و به مسیر جدیدی که کمپانی پیش گرفته سرعت می بخشه. در واقع بدترین اتفاق ها برای کرایتک سال قبل افتاد تغییراتی که اخیرا ایجاد شده اتفاق های خوبی هستند.
در مورد کناره گیری سوات یرلی، من بخاطر فارکرای و کرایسیس کلی از بهترین خاطراتمو مدیون سوات هستم اما حقیقت اینه که مسیر اشتباهی رو پیش گرفت! واقعا دیگه جواب نمی داد کم مونده کلا در کمپانی تخته بشه، مدیریت جدید یعنی یه مسیر جدید یعنی تغییر که میتونه مثبت باشه. آونی هم از اول کار کنار سوات بوده، اتفاق بدی قطعا نمیوفته سوات هم خودش بعنوان یه سهام دار ارشد هست و رو کارها نظارت داره.
وضعیت Hunt: Showdown که اخیرا به صورت Early Access عرضه شد هم خوب بوده با وجود مشکلات بهینه سازی که داشته اما تو مدت زمان کمی که عرضه شده بیش از 100 هزار نسخه فروخته.
مررسی از توضیحاتت حمید جان، امیدوارم واقعا تغییرات موفقیت آمیز باشه و بتونن دوباره به سطح اول بازیسازی برگردن و یرلی هم دوباره توی ساخت عناوینشون نقش پررنگی داشته باشه. خبر خوبی بود این خبر.

• Like
Reactions: Hamid Payne
تا جایی که میدونم ارزش EA حدود 40 میلیارد دلاره، هر سال هم که ماشالا عین بنز دارن سود میکنن.حالا اگر یکی بخواد این ها رو بخره باید حسابی سر کیسه رو شل کنه تا راضی بشن. به نظر من یچیزی حدود 60-70 میلیارد دلار میتونه راضی کننده باشه براشون. حالا این مبلغ چیزی حدود 10 درصد ارزش کل کمپانی ماکروسافته.ماکروسافت شرکتیه که 10 درصد داراییش رو بریزه پای یک شرکت بازی سازی؟ :D

• Like
Reactions: Wrath of Legion
به تازگی مشخص شده که سری alex kidd اول قرار بوده بازیی بر اساس dragon ball باشه اما خالق شخصیت تصمیم گرفته خودش یه شخصیت جدید مقابل ماریو طراحی کنه قدرتای گوکو حذف کرده و فقط یه مشت جاش گزاشته=;
Sega’s Alex Kidd In Miracle World Was Originally Conceived As a Dragon Ball Game

بنظر من که کار بسیار بیخودی کرده

View attachment 84877

آیا Manhunt 3 در راه است؟!:D
علی رغم خشونتش، شاید از معدود بازی هایی باشه که شماره اولش رو نزدیک 16 بار تمومش کردم:)) و به شدت هم ازش لذت میبردم:D سخت، حساس، خشونت بالا، مخفی کاری، تم تا حدودی ترسناک و تپش قلب و ...:D امیدوارم حقیقت داشته باشه و یه چیزی مثل نسخه اول بسازن نه دوم.

پ.ن: البته مثل اینکه این سایلته یه سری عنوان دیگه رو که وجود خارجی ندارن هم لیست کرده:D

آخرین ویرایش:
گیمینگ بولت اطلاعاتی از GOW که در پادکست ها منتشر شده رو جمع آوری کرده.

حدودا 30 تا 40 نفر روی گیم دیزاین بازی کار میکنن و تمرکزشون رو روی واقع گرایانه تر کردن محیط ها گذاشتن
9 دنیا درون بازی وجود داره که با هم مرتبطن (این دنیا شاخه های Yggdrasil tree محسوب میشن)
محیط های این دنیاها با هم متفاوته. مثلا دنیای Alfheim دنیای الف هاست که قراره حال وهوای الفی داشته باشه!
کست بازی چندین بار به اسکاتلند و ایسلند سفر کردن تا با اکولوژی این مناطق آشنا بشن و اون ها را طبیعی تر توی بازی پیاده سازی کنن

God of War PS4: New Information Revealed About Game’s Environments, Design And More « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or