Last edited by a moderator:
با سوالی که پیش میاد :جنگ جهانی اول میخوای چه ارتباطی با جنگ جهانی دوم داشته باشه؟این نسخه کلا بازه زمانیش فرق داره و همونطور که گفتم به جنگ جهانی دوم مربوط میشه. فقط اسمش رو اول گفتن که B2 هستش ولی بعدا تایید کردن که قراره اسم رسمیش Battlefield V باشه...بازه زمانی همون جنگ جهانی دومه.
هیچ ربطی ندارهبا سوالی که پیش میاد :
حالا ربط این حرف "V" به جنگ جهانیش چیه ؟![]()
با سوالی که پیش میاد :
حالا ربط این حرف "V" به جنگ جهانیش چیه ؟![]()
مررسی از توضیحاتت حمید جان، امیدوارم واقعا تغییرات موفقیت آمیز باشه و بتونن دوباره به سطح اول بازیسازی برگردن و یرلی هم دوباره توی ساخت عناوینشون نقش پررنگی داشته باشه. خبر خوبی بود این خبر.اون خبر خیلی کامل نیست. گفته شده که پاییز سال جاری قراره به کمپانی سرمایه جدید تزریق بشه و به مسیر جدیدی که کمپانی پیش گرفته سرعت می بخشه. در واقع بدترین اتفاق ها برای کرایتک سال قبل افتاد تغییراتی که اخیرا ایجاد شده اتفاق های خوبی هستند.
در مورد کناره گیری سوات یرلی، من بخاطر فارکرای و کرایسیس کلی از بهترین خاطراتمو مدیون سوات هستم اما حقیقت اینه که مسیر اشتباهی رو پیش گرفت! واقعا دیگه جواب نمی داد کم مونده کلا در کمپانی تخته بشه، مدیریت جدید یعنی یه مسیر جدید یعنی تغییر که میتونه مثبت باشه. آونی هم از اول کار کنار سوات بوده، اتفاق بدی قطعا نمیوفته سوات هم خودش بعنوان یه سهام دار ارشد هست و رو کارها نظارت داره.
وضعیت Hunt: Showdown که اخیرا به صورت Early Access عرضه شد هم خوب بوده با وجود مشکلات بهینه سازی که داشته اما تو مدت زمان کمی که عرضه شده بیش از 100 هزار نسخه فروخته.
این پست که مال چند هفته پیشه فر کنم قاطی کردهShinobi 7 با قرار دادن این تصویر board game جدید (sonic) با نام battle racers را معرفی کرد Sonic the Hedgehog is Getting a New Board Game

علی رغم خشونتش، شاید از معدود بازی هایی باشه که شماره اولش رو نزدیک 16 بار تمومش کردم
و به شدت هم ازش لذت میبردمبا راهی که راک استار پیش گرفته؟