Last edited by a moderator:
سانتامونیکا از رگنارگ به خاطرات پیوستسانتا هم به تاریخ پیوست
بیخیال زیادی داری بزرگش میکنی. سونی دنبال سابقه مدیریتی بود که این خانم داره. همانطور که Yumi Yang مدیر سابق استدیو سابقه اش همین تهیهکننده اجرایی و مدیر منابع انسانی بود.اتفاقا یکی از افتخاراتشون هم همون نقش داشتن تو استودیوی سازنده ی بهترین fps نسل از لحاظ متا بوده
سونی حتما پتانسیل زیادی در ایشون دیده که یه راست بعنوان رییس استودیو سانتامونیکا منصوبش کرده
از ضمایر she/her هم که استفاده می کنند که یک پوئن مثبت محسوب می شه
شما فکر میکنی تهیه کننده نقشش در یه استودیو چیه دقیقا؟چه سابقه افتضاحی ؟ ۳۰ سال هست تو صنعت گیم فعالیت داره. نه طراح Halo Infinite بوده نه کارگردان نه حتی نویسنده. تهیهکننده اجرایی بوده و تو این مدت هم این سمت رو داشته.
تو سانتا مونیکا هم قرار هست استدیو رو مدیریت کنه نه اینکه بازی بسازه.
واقعا به جای گوریلا یه شوتر/FPS خفن از سانتا هم کار رو راه میندازه.همه با توجه به سابقه خانوم Mary Olsen، یعنی در واقع شکست H:I (بیشتر نرسیدن به استانداردها نه شکست به اون معنا، چون بازی با متا 87 و اون فروش شکست نیست هیچ رقمه) نتیجه میگیرن سانتا به تاریخ پیوست، ولی من بیشتر یه موضوع دیگه ای برام جالبه، که چرا اساسا این خانوم رو که سابقه کار تو استدیوهای شوتر سازه رو آوردن کردن مدیر؟فکر میکنم این انتخاب بیشتر به آینده سانتا مانیکا و یحتمل بازی بعدی کوری بارلاگ ربط داشته باشه.
پ.ن: من خیلی بدبین نیستم اصلا به این انتخاب و فکر میکنم گزینه خوبی هم هست. اینکه H:I انتظار فن هارو برآورده نکرد و اون هیلویی که باید نبود به هزاران فاکترو مختلف مربوطه و اینجوری نیست که بگیم دستپخت ایشون بوده و یه تنه گند زده و .... چه بسا نتیجه یه رونده و اصلا نباید شخصی رو مقصر دونست.
ماکان هرموقع نسبت به چیزی اینقدر خوشبین میشی بیشتر میترسم. معمولا اون چیز برعکس دراومده. خدا رحم کنه.همه با توجه به سابقه خانوم Mary Olsen، یعنی در واقع شکست H:I (بیشتر نرسیدن به استانداردها نه شکست به اون معنا، چون بازی با متا 87 و اون فروش شکست نیست هیچ رقمه) نتیجه میگیرن سانتا به تاریخ پیوست، ولی من بیشتر یه موضوع دیگه ای برام جالبه، که چرا اساسا این خانوم رو که سابقه کار تو استدیوهای شوتر سازه رو آوردن کردن مدیر؟فکر میکنم این انتخاب بیشتر به آینده سانتا مانیکا و یحتمل بازی بعدی کوری بارلاگ ربط داشته باشه.
پ.ن: من خیلی بدبین نیستم اصلا به این انتخاب و فکر میکنم گزینه خوبی هم هست. اینکه H:I انتظار فن هارو برآورده نکرد و اون هیلویی که باید نبود به هزاران فاکترو مختلف مربوطه و اینجوری نیست که بگیم دستپخت ایشون بوده و یه تنه گند زده و .... چه بسا نتیجه یه رونده و اصلا نباید شخصی رو مقصر دونست.
ماکان هرموقع نسبت به چیزی اینقدر خوشبین میشی بیشتر میترسم. معمولا اون چیز برعکس دراومده. خدا رحم کنه.![]()
یه بازی رندوم از یه استدیو گمنام چینی برای گوشی های موبایلاز بازی Silver Palace رونمایی شد(برای pc و کنسول ها و موبایل
ده دقیقه گیمپلی
.
واقعا افت فریم در بعضی جاهارو بیخیال بشیم،عجب گرافیک و عجب ارت استایل ناب و چشم نوازی داره
یاشاسین چاینیز اوشاغلاری![]()