Last edited by a moderator:
این ریبیلت دقیقا مخاطب هدفش کیه آقای سونی؟ بازی سال 2013 که یکی از برترین بازیهای کل دوران بود ریبیلت شد هنوز آمار فروشی ازش ندادن چون احتمالا وضع فروشش جالب نبوده بعد تو اومدی بازی 2017 که عددی جلوی اون بازی 2013 نیست رو به چه بهونه ای دقیقا ریبیلت میکنی؟ واقعا به نظرت فروش میکنه این؟ اگر سریالش میومد باز یکم منطقی میشد ولی نتفلیکس حتی سریالش رو هم کنسل کرده.
لابد مثل پارت 1 لست میخوان 70 دلار قیمت بزنن که زود پولدار شن و حاشیه سودشون از نینتندو بزنه بالاتر
تا کل بازیهای نسل هشتش رو کپی پیست نکنه روی این نسل مثل اینکه قرار نیست بیخیال بشه.
نمی دونم چرا من هیچوقت با هورایزن ارتباط برقرار نکردم بازیش کردما! ولی صرفا چون روی پلاس اومد گفتم تست کنمتا کل بازیهای نسل هشتش رو کپی پیست نکنه روی این نسل مثل اینکه قرار نیست بیخیال بشه.
حتما حاشیه سود کافی براش ایجاد میکنه که اینکارو میکنه.
خودش هم که میگه آی پی بزرگی که برامون کار کنه به اون اندازه نداریم ، پس رفتارهایی مثل این تا حدی توجیه داره.
ولی چیزی دست ما رو نمیگیره.
واقعا هورایزن با اون وضعیت گرافیکی و فنی فوق العادش یکی از خسته ها بین عناوین پلی استیشنه.
هرچقدر مابقی برام جذابن ولی این یکی خیلی برام حوصله سربره.
اینهمه عنوان خوب داریم تو اون نسل ، امیدوارم نوبت به اونها هم برسه.
مشکلش تکامل دنیاشه.نمی دونم چرا من هیچوقت با هورایزن ارتباط برقرار نکردم بازیش کردما! ولی صرفا چون روی پلاس اومد گفتم تست کنم
اصلا از رنگ بندی و آرت دنیاش بیزارم نمی دونم چرا ی حسی بهم میده انگار ی چیزی درست نیست ی چیزی کمه ی چیزیش باید ی جور دیگه باشه
من الان رو سیستم نصب دارم zero dawn رو اولین بازی شرکت سونی هست که باهاش حال نکردمنمی دونم چرا من هیچوقت با هورایزن ارتباط برقرار نکردم بازیش کردما! ولی صرفا چون روی پلاس اومد گفتم تست کنم
اصلا از رنگ بندی و آرت دنیاش بیزارم نمی دونم چرا ی حسی بهم میده انگار ی چیزی درست نیست ی چیزی کمه ی چیزیش باید ی جور دیگه باشه
اون ریمستر تازه ریمستر دوم TLOU1 بود البته ریمستر اولی معقولانه بود چون PS4 BC نداشت و باید بازی رو دوباره برای نسل هشت پورت میکردنریمستر تلو 1 و 2 یا حتی انتیل داون رو از اونجایی که واسه پی سی خواستن منتشر کنن باز میگیم توجیح منطقی داره ولی الان نسخه یک هورایزن روی پی سی موجوده! روی خود کنسول هم با گذشت این همه سال و توی پلاس و رایگان بودنش دیگه کی مونده که نزده باشتش! لابد دوباره میخوان فول پرایس قیمتشم بزنن
همون داستان اون پرنده اسکلست که آذوغه جمع میکنه و نمیدونه کجا گذاشتهفقط این قسمتش
Nomura sometimes watches KH YouTube videos to stay refreshed about KHs extensive story details