Last edited by a moderator:
سایت یوروگیمر به مناسبت ۲۵ سالگی خودش، یه لیست ۱۰۰ تایی داده از بهترین بازیهایی که میشه الآن به راحتی سراغشون رفت. یعنی لزوماً نمیشه به لیست گفت «۱۰۰ بازی برتر تاریخ» و ممکنه یه سری از بازیها باشن که زمان خودشون خیلی هم عالی و حتی انقلابی بودن، ولی الآن امکان تجربه کردنشون به راحتی فراهم نیست. ولی بازیهای این لیست هم در حال حاضر کیفیت بالایی دارن و مکانیزمهاشون قدیمی نشده، هم دم دست هستن و ملت میتونن روی پلتفرمهای این سالها تجربهشون کنن.
من با یه سری از بخشهای لیست موافق نیستم و یه سری از بازیهای دیگه رو به بعضی از اینا ترجیح میدم، ولی به هر حال چون لیست متفاوتیه و از طرف یه رسانه معروف و قدیمی هم منتشر شده، به نظرم بد نبود اینجا بذارم.
این بیچاره های enhanced تا یه توجهی بهشون جلب یهو این ریمیک توی کیفیت نمایش هاش یه جامپ گنده زدمصاحبه شینجی میکامی و سودا 51 با کانال Residence of Evil
پروژه Silent Hill 2 Enhanced Edition هم تکمیل شد. پایان آخرین آپدیت.
Silent Hill 2: Enhanced Edition - Download & Usage
این بازی از صد کیلومتری زباله بودنش مشخصه چطوری حاضر شدن اینقدر بودجه مارکتینگش خرجش کنن
چطور میشه چنین لیستی ساخت ولی RDR2 داخش نباشه؟سایت یوروگیمر به مناسبت ۲۵ سالگی خودش، یه لیست ۱۰۰ تایی داده از بهترین بازیهایی که میشه الآن به راحتی سراغشون رفت. یعنی لزوماً نمیشه به لیست گفت «۱۰۰ بازی برتر تاریخ» و ممکنه یه سری از بازیها باشن که زمان خودشون خیلی هم عالی و حتی انقلابی بودن، ولی الآن امکان تجربه کردنشون به راحتی فراهم نیست. ولی بازیهای این لیست هم در حال حاضر کیفیت بالایی دارن و مکانیزمهاشون قدیمی نشده، هم دم دست هستن و ملت میتونن روی پلتفرمهای این سالها تجربهشون کنن.
من با یه سری از بخشهای لیست موافق نیستم و یه سری از بازیهای دیگه رو به بعضی از اینا ترجیح میدم، ولی به هر حال چون لیست متفاوتیه و از طرف یه رسانه معروف و قدیمی هم منتشر شده، به نظرم بد نبود اینجا بذارم.
جای خیلی از بازیها خالیه.چطور میشه چنین لیستی ساخت ولی RDR2 داخش نباشه؟
با اینکه پیتر مولینیو خزعبلات زیاد میگه، ولی این یکی به نظرم درسته. البته شاید نه در آینده خیلی نزدیک، ولی به نظرم در نهایت به نقطهای میرسیم که هر کسی میتونه توی خونه با کمک هوش مصنوعی بازی بسازه. حالا نه در حد بازیهای AAA داستانمحور، ولی در یه حد نسبتاً قابل قبولی که بشه اسمش رو بازی درست و حسابی گذاشت، بدون نیاز به دانش خاصی در مورد بازیسازی.
با اینکه پیتر مولینیو خزعبلات زیاد میگه، ولی این یکی به نظرم درسته. البته شاید نه در آینده خیلی نزدیک، ولی به نظرم در نهایت به نقطهای میرسیم که هر کسی میتونه توی خونه با کمک هوش مصنوعی بازی بسازه. حالا نه در حد بازیهای AAA داستانمحور، ولی در یه حد نسبتاً قابل قبولی که بشه اسمش رو بازی درست و حسابی گذاشت، بدون نیاز به دانش خاصی در مورد بازیسازی.
ولی بیشتر از این، دوست دارم ببینم هوش مصنوعی چه کمکی به استودیوها میکنه. الآن همه در حال غم و غصه هستن که هوش مصنوعی قراره شغلهای مختلف رو از بین ببره و متأسفانه نگرانی درستی هم هست و بخشی از این قضیه هم توی صنعت بازی اتفاق میافته. ولی چه بخوایم چه نخوایم، موضوعی هست که باهاش روبرو میشیم و با اینکه برای اون افراد ناراحتم، ولی از طرفی هم احتمالاً هوش مصنوعی بتونه بخشی از هزینههای نجومی رو جبران کنه و تا اندازهای از این وضعیت ترسناک دور بشیم که یه استودیو با شکست خوردن یه بازی AAA ممکنه منهدم بشه.
مطمئنم که هوش مصنوعی در آینده کمک زیادی به بخشهای مختلف تولید بازیها میکنه، از تر و تمیز کردن گرافیک و انجام کارهایی که نیاز به سختافزار قدرتمند رو کمرنگتر میکنن و باعث میشن بازیسازها ایدههاشون رو راحتتر اجرا کنن (نمونه سادهش همین بهبود رزولوشن هست، ولی منتظر چیزهای پیچیدهتری هم هستم)، تا تست کردن بازی و رفع باگ به شکل خیلی بهتری نسبت به تسترهای فعلی. نمیدونم چقدر تا اون روز مونده و چند تا استودیو تا اون زمان به خاطر هزینههای فجیع نابود میشن، ولی امیدوارم این قضیه بتونه هزینه تولید بازیها رو یه جوری کاهش بده که این همه نگرانی و مصیبت از بین بره و نکته مثبتش اینه که ریسکپذیری استودیو/ناشرها بیشتر میشه و میتونیم توی بازیهای AAA هم چیزهای خیلی متنوعتر و جالبتری مثل دنیای بازیهای مستقل ببینیم.
شاید باهاش میخواد بازیاشو از ارلی اکسس در آره. بعید نیست master of albion رو هم تو ارلی اکسس ول کنه، با هوش مصنوعی شاید بتونه تموم کنه.جای خیلی از بازیها خالیه.
RDR2 جزو Top 5 نسل قبل من بود و واقعاً غصه میخورم از بیتوجهی به این گنج، هم توی بعضی از لیستها و هم بین گیمرها که خیلی وقتها میشنوم از گیمپلی کُند و این جور چیزها مینالن.
ولی بیشتر از این، دوست دارم ببینم هوش مصنوعی چه کمکی به استودیوها میکنه. الآن همه در حال غم و غصه هستن که هوش مصنوعی قراره شغلهای مختلف رو از بین ببره و متأسفانه نگرانی درستی هم هست و بخشی از این قضیه هم توی صنعت بازی اتفاق میافته. ولی چه بخوایم چه نخوایم، موضوعی هست که باهاش روبرو میشیم و با اینکه برای اون افراد ناراحتم، ولی از طرفی هم احتمالاً هوش مصنوعی بتونه بخشی از هزینههای نجومی رو جبران کنه و تا اندازهای از این وضعیت ترسناک دور بشیم که یه استودیو با شکست خوردن یه بازی AAA ممکنه منهدم بشه.
مطمئنم که هوش مصنوعی در آینده کمک زیادی به بخشهای مختلف تولید بازیها میکنه، از تر و تمیز کردن گرافیک و انجام کارهایی که نیاز به سختافزار قدرتمند رو کمرنگتر میکنن و باعث میشن بازیسازها ایدههاشون رو راحتتر اجرا کنن (نمونه سادهش همین بهبود رزولوشن هست، ولی منتظر چیزهای پیچیدهتری هم هستم)، تا تست کردن بازی و رفع باگ به شکل خیلی بهتری نسبت به تسترهای فعلی. نمیدونم چقدر تا اون روز مونده و چند تا استودیو تا اون زمان به خاطر هزینههای فجیع نابود میشن، ولی امیدوارم این قضیه بتونه هزینه تولید بازیها رو یه جوری کاهش بده که این همه نگرانی و مصیبت از بین بره و نکته مثبتش اینه که ریسکپذیری استودیو/ناشرها بیشتر میشه و میتونیم توی بازیهای AAA هم چیزهای خیلی متنوعتر و جالبتری مثل دنیای بازیهای مستقل ببینیم.
90 درصد این لیست با سلیقه من جور نیستسایت یوروگیمر به مناسبت ۲۵ سالگی خودش، یه لیست ۱۰۰ تایی داده از بهترین بازیهایی که میشه الآن به راحتی سراغشون رفت. یعنی لزوماً نمیشه به لیست گفت «۱۰۰ بازی برتر تاریخ» و ممکنه یه سری از بازیها باشن که زمان خودشون خیلی هم عالی و حتی انقلابی بودن، ولی الآن امکان تجربه کردنشون به راحتی فراهم نیست. ولی بازیهای این لیست هم در حال حاضر کیفیت بالایی دارن و مکانیزمهاشون قدیمی نشده، هم دم دست هستن و ملت میتونن روی پلتفرمهای این سالها تجربهشون کنن.
پس دیگه وقتشه بازنشست بشی90 درصد این لیست با سلیقه من جور نیست
خیلی از بازیهاش مال زمان قدیمه وولی با سلیقه من جور نیست البته یکجورایی تقریبا بازنشسته هستیم ولی هر از گاهی یک سری بازی ها میاد که دوباره به میادین برمیگردیم مثل HL و AW2پس دیگه وقتشه بازنشست بشی
فکر میکنم کسایی که این لیست رو دادن یا گیمر تازه کارند یا اینکه خیلی سلیقه درب و داغونی دارند.بنظر منم لیست Eurogamer لیست خیلی بدیه! نه اینکه صرفا بازی های بدی تو لیستن منتها وقتی شما لیست بهترین بازی هایی که الان میتونی بازی کنی رو منتشر میکنی بیشتر از این ها انتظار میره. خیلی از بازیهای توی لیست سلیقه ای هستن و قشر محدودی از گیمرها رو هدف قرار میده. مثلا برای من در خوش بینانه ترین حالت اگر فازم خیلی مثبت باشه بیشترشون در حد اینن که هر از گاهی برای تنوع چند ساعتی بشینم بازیشون کنم و اگه هم نمیرفتم سراغشون چیز خاصی رو از دست نمیدادم و این معیار خوبی برای این لیست نیست.