Last edited by a moderator:
متر و معیارشون عجیب غریب بوده!فکر میکنم کسایی که این لیست رو دادن یا گیمر تازه کارند یا اینکه خیلی سلیقه درب و داغونی دارند.
بازی های معرفی کردن بد نیست توی لیست بعضی بازی هایی که کمتر توجه بهشون شده و با ارزش هستن معرفی شده ولی خوب نه همشون جای خیلی از بازی ها از جمله RDR2 و ویچر 3 و... خالیهفکر میکنم کسایی که این لیست رو دادن یا گیمر تازه کارند یا اینکه خیلی سلیقه درب و داغونی دارند.
این لیست ها اکثرا نظر شخصی یه گیمری هستش زیاد حالت تواضع نداره!چطور میشه چنین لیستی ساخت ولی RDR2 داخش نباشه؟
Tunic رتبه دوازده؟سایت یوروگیمر به مناسبت ۲۵ سالگی خودش، یه لیست ۱۰۰ تایی داده از بهترین بازیهایی که میشه الآن به راحتی سراغشون رفت. یعنی لزوماً نمیشه به لیست گفت «۱۰۰ بازی برتر تاریخ» و ممکنه یه سری از بازیها باشن که زمان خودشون خیلی هم عالی و حتی انقلابی بودن، ولی الآن امکان تجربه کردنشون به راحتی فراهم نیست. ولی بازیهای این لیست هم در حال حاضر کیفیت بالایی دارن و مکانیزمهاشون قدیمی نشده، هم دم دست هستن و ملت میتونن روی پلتفرمهای این سالها تجربهشون کنن.
من با یه سری از بخشهای لیست موافق نیستم و یه سری از بازیهای دیگه رو به بعضی از اینا ترجیح میدم، ولی به هر حال چون لیست متفاوتیه و از طرف یه رسانه معروف و قدیمی هم منتشر شده، به نظرم بد نبود اینجا بذارم.
در دفاع از لیست های این چنینی:
خب ارزش و اهمیتش که صرفا معرفی بازی به کسی هست که روش کلیک میکنه،البته کلا این لیست ها از نظر من فاقد ارزش و اهمیتن و نشون دهنده هیچی نیستن،
مشکل این لیست اینه باید میگفت بهترین عناوین از نظر "من/ما"در دفاع از لیست های این چنینی:
مشکل قشر زیادی از گیمر ها اینه که فقط یه ژانر تکراری رو بازی میکنن (حالا بعضی ها شوتر بعضی ها اکشن ادونچر و...)
و بعدم از کمبود کیفیت و نوآوری مینالن!
غافل از اینکه اتفاقا مهم ترین ویژگی و انعطاف پذیری مدیوم گیم تنوع ژانری هست.
اینکه ژانر های مختلف بازی هیچ گونه شباهتی بهم ندارن، و گاها حتی زیر ژانر های یه ژانر مشخص (مث استراتژی) بشدت متفاوت ان.
این لیست یورو گیمر شدیدا سعی کرده تنوع ژانری رو حفظ کنه و همش بازی های مین استریم و اکشن ادونچر رو نیاره
برای همون نبود GoW و رد دد و ... قابل بخششه چون از اون طرف میبینیم هر چی توش هست تو ژانر خودش حرفی برا گفتن داره.
و تو ژانر مین استریم اکشن ادونچر هم اومده زلدا BotW اورده که مسترکلاس اکشن ادونچر اوپن ورلد هست (برا من به راحتی بالاتر از حتی rdr قرار میگیره)
من از تنها انتخابی که تعجب کردم AC Odyssey بود. خودم بازی نکردم ولی فک نکنم نسبت به ویچر چیز خاصی داشته باشه؟ بهرحال کنجکاو شدم راجع بش
turbo overkill که رتبه 80 رو بهش اختصاص دادن ،یکی از برترینfps ده سال اخیرهسایت یوروگیمر به مناسبت ۲۵ سالگی خودش، یه لیست ۱۰۰ تایی داده از بهترین بازیهایی که میشه الآن به راحتی سراغشون رفت. یعنی لزوماً نمیشه به لیست گفت «۱۰۰ بازی برتر تاریخ» و ممکنه یه سری از بازیها باشن که زمان خودشون خیلی هم عالی و حتی انقلابی بودن، ولی الآن امکان تجربه کردنشون به راحتی فراهم نیست. ولی بازیهای این لیست هم در حال حاضر کیفیت بالایی دارن و مکانیزمهاشون قدیمی نشده، هم دم دست هستن و ملت میتونن روی پلتفرمهای این سالها تجربهشون کنن.
من با یه سری از بخشهای لیست موافق نیستم و یه سری از بازیهای دیگه رو به بعضی از اینا ترجیح میدم، ولی به هر حال چون لیست متفاوتیه و از طرف یه رسانه معروف و قدیمی هم منتشر شده، به نظرم بد نبود اینجا بذارم.
اون Fable the journey و منظورته؟عه پيتر خالى بند
يادش بخير روى كينكت يه چيزى قرار بود عرضه كنه كه حتى الان تو سال ٢٠٢٤ هم از لحاظ تكنولوژيك كار روتينى محسوب نميشه،