Last edited by a moderator:
رسانه که قراره صدای گیمر ها باشه شده ضدشون . نبود این سایت ها بهتر از بودنشونه تمام این آتش ها و این دعوا ها از گور اینا بلند می شه مشتی اکتیویسم به درد نخور شب تا صبح دنبال دراما درست کردن هستن .آخرین چیزی که براشون مهمه بازی ها و گیمر هان
عزیزان اوضاع خیلی خیطه!
مقاله ایی که IGN نوشته کاملا حرفای رئیس استدیو رو نادرست ترجمه کرده. این شایعه ایی که در مورد SBI شده رو منطقی تر میکنه.
همون ۴ درصد هم ارتش سایبری چپ هان، گیمر نیستن اصلا.View attachment 341245View attachment 341246
می دونستم زیادیم ولی دیگه نه این قدر
اولویت ها رو نگاه کنید قشنگ تمام این ارازل و اوباش رسانه قهوه ای شدن
این گونه به شدت لوزر و بیمار انسانی کلا یه چند سال پول و رسانه دستشونه دارن میتازونن، از کف جامعه درست نشده که بتونه جریان سازی دائمی کنه. همونجور که الان فضای ضدشون روز به روز داره گسترده تر و رادیکال تر میشه.چپ بعد به شت کشوندن صنعت سینما و تلویزیون میخواد همون بلا رو سره صنعت گیم بیاره
مثل اینکه استودیو چینی به دخترهای روستایی کیوت مشکی علاقه خاصی نداره .
چه حرف های جالب و درستی زده... واقعا لذت اصلی رو ما میبریم تا خودش...آقای هیدتاکا میازاکی از استودیو FromSoftware طی مصاحبهای گفت: «هنوز در حال ساخت RPG فانتزی ایدهآل خود هستم. اگرچه که الدنرینگ کاملاً ایدهآل من نیست ولی در حال نزدیک شدن به آن است»پس آن پروژه رویایی چه کاری باید انجام دهد تا میازاکی را راضی کند؟ او ادامه داد: «سخت است بدون دادن اسپویلر برای ایده بعدی یا بازیهای بعدیمان حرفی بزنم. "اما من فکر می کنم یک چیز که رسیدن به ایده آل من را دشوار می کند این است که وقتی آن را بازی می کنم، می دانم که همه چیز قرار است چه اتفاقی بیفتد. من از قبل همه چیز را می دانم. بنابراین برای لذت بردن از یک بازی از منظر یک گیمر، دوست دارم این چیزها را ندانم و اگر ممکن است لطفاً شخص دیگری بازی فانتزی ایده آل من را بسازد تا من به عنوان یک بازیکن بتوانم از آن لذت ببرم.
Despite Elden Ring's triumphs, director Hidetaka Miyazaki still hasn't made his "ideal fantasy RPG" - so how much better can FromSoftware games get?
عزیزان اوضاع خیلی خیطه!
مقاله ایی که IGN نوشته کاملا حرفای رئیس استدیو رو نادرست ترجمه کرده. این شایعه ایی که در مورد SBI شده رو منطقی تر میکنه.
میگه من یبار بازی رو پیش خرید کردم، با حرفهای ign متقاعد شدم یبار دیگه پیش خریدش کنم
عزیزان اوضاع خیلی خیطه!
hot take: اگر Elden ring فقط 25 تا 30 درصد کوچیکتر بود بهترین بازی تاریخ میشد.آقای هیدتاکا میازاکی از استودیو FromSoftware طی مصاحبهای گفت: «هنوز در حال ساخت RPG فانتزی ایدهآل خود هستم. اگرچه که الدنرینگ کاملاً ایدهآل من نیست ولی در حال نزدیک شدن به آن است»پس آن پروژه رویایی چه کاری باید انجام دهد تا میازاکی را راضی کند؟ او ادامه داد: «سخت است بدون دادن اسپویلر برای ایده بعدی یا بازیهای بعدیمان حرفی بزنم. "اما من فکر می کنم یک چیز که رسیدن به ایده آل من را دشوار می کند این است که وقتی آن را بازی می کنم، می دانم که همه چیز قرار است چه اتفاقی بیفتد. من از قبل همه چیز را می دانم. بنابراین برای لذت بردن از یک بازی از منظر یک گیمر، دوست دارم این چیزها را ندانم و اگر ممکن است لطفاً شخص دیگری بازی فانتزی ایده آل من را بسازد تا من به عنوان یک بازیکن بتوانم از آن لذت ببرم.
Despite Elden Ring's triumphs, director Hidetaka Miyazaki still hasn't made his "ideal fantasy RPG" - so how much better can FromSoftware games get?