Last edited by a moderator:
اتفاقا Square Enix امروز یه بازی جدید معرفی کرد البته قبلا برای iOS اومده بود و این نسخه کنسول/PC هست.پس منظور مولتی پلتفرم شدن بازی های اسکوئر این بود
گفتم شاید فروش کم ff14 نا امیدشون کردهاتفاقا Square Enix امروز یه بازی جدید معرفی کرد
Fantasian: Neo Dimension announced, releases this Winter on Switch, PS4/PS5, Xbox Series, & PC (Published by Square Enix) News - Square Enix
دلیل خاصی داشته این کارو کردن ؟؟
احتمالا روی GOG ریلیز بشهدلیل خاصی داشته این کارو کردن ؟؟
فکر کنم یجور بازاریابی برای ریمیک نسخه ۱ باشه
در هر صورت خیلی دوست دارم نسخه های کلاسیک رو هم تو لایبرری استیمم داشته باشم
دهن ما صاف شد نتونستیم نسخه کرکیش رو آیفون رو بزنیم...گفتم شاید فروش کم ff14 نا امیدشون کرده
این رو اگه اشتباه نکن اپل بودجشو داد و انحصاری بود الانم اسکوئر وظیفه انتشارشو به عهده گرفته.
.........
@Cait Sith بازی مورد انتظارت
یعنی میتونه فالوت بعدی هم اینطور باشه؟خوب ظاهرا پروژه بعدی بتزدا Motor نام داره . زنیمکس دو روز پیش ترید مارکش رو ثبت کرده و با موتور ID Tech ساخته میشه .
View attachment 341892
View attachment 341890View attachment 341891
بازی جدید زنیمکس آنلاین توسط موتور اختصاصی خودشون ساخته میشه میمونه ماشین گیم که قبلا شایعاتی مبنی بر ساخت Wolfenstein 3 وجود داشت و فعلا تنها استدیویی هست که در کنار ID Soft از موتور ID Tech استفاده میکنه
MOTOR - POWERED BY IDTECH Trademark Application of ZeniMax Media Inc. - Serial Number 98607273 :: Justia Trademarks