Last edited by a moderator:
الکیه به خاطر این که COD الان شده یه گیم واحد و بازی ها به عنوان DLC بهش اضافه میشن وقتی تو استور میری حجم همه رو نشون میده. ۳۰۰ گیگ حجم کلی دو تا بازی آخری که اومده هست + وارزونوالا من شایعاتی شنیدم تو پیج های خبری اییسنتا که گویا بازی به صورت کامل بخوای نصب کنی 320 گیگ فضا میخواد
البته من که کال آف باز نیستم اما از همینجا رکیک ترین فحش ها رو نسار روی گل اکتیویژن میکنم
خو لعنتی یه چیز هست بهش میگن فشرده سازی اگه نمیدونی چیه تو اینترنت سرچ کن یادت میدن ،چون من مطمئنم تا حالا اسمش هم نشنیدن همه بازی هاشون بالای 100 گیگه
جالب اینجاست که Frontiers لوگوی ۲ کنارش بود یعنی فعلا از دستینی ۳ خبری نیستبانجی دست بردار هایپ نیست و بعد از موفقیت Final shape حالا از اپیزود های سال جاری؛ یعنی سال دهم destiny رونمایی کرده (با تاکید بر داستان محور بودن و ارایه تجربه ای سطح بالا)
اپیزود اول (echo)
View attachment 340657
اپیزود دوم (Revenant )
View attachment 340659
تو سبک دارک فانتزیه و همین چند ثانیه برای اینکه بفهمیم با یکی ازخفن ترین تجربیات دنیای گیم سر و کار داریم کافیه
View attachment 340654
اپیزود سوم (heresy ) یعنی جایی که شما با God of War دنیای دستینی روبرو میشید
View attachment 340658
بانجی به پروژه بزرگ سال یازدهم هم اشاره کرده با کدنیم (Frontiers) به نظر میرسه قراره از منظومه شمسی خارج بشیم!!!!
چقدر این آدم مشمئزکنندس. فکر کرده مردم ماهی هستندفیل اسپنسر کار سونی را برای پرداخت محتوای انحصاری برای کنسول خودش را تنفرآمیز خواند.آقای اسپنسر در مصاحبه ای که با ign live داشت گفت: "من میخواهم به شما این امکان را بدهم که چگونه بازیهایتان را انجام دهید و با چه کسی بازی میکنید و سعی نکنم کارهای تنفرآمیز پلتفرمی را انجام دهم تا مجبورت کنم کاری را که من میخواهم انجام دهی." ما به کسی نگفتیم که "برای بازی کردن باید مشترک شوید". اگر می خواهید Black Ops 6 بخرید، عالی است. برای ما عالی است، برای سازنده هم عالی است.
در همین راستا آقای شان لیدن رییس سابق PS در حساب توییتری خود با یک خنده گیف به این مصاحبه واکنش نشان داد.
سازندگان بازی ELDEN RING تذکر دادند که برای تجربه دی ال سی Shadow of the Erdtree، باید دو باس اساسی را شکست بدید ، زیرا 77٪ از بازیکنان Xbox این کار را انجام ندادهاند.
به گزارش Gamers radar از From Software، برای تجربه عنوان Shadow of the Erdtree باید دو باس Starscourge Radahn و Mohg, Lord of Blood را شکست دهید. در استیم، تنها 38.7٪ از بازیکنان باس Mohg و 54.5٪ از بازیکنان باس Radahn را شکست دادهاند. از طرفی، در پلی استیشن، 46.6٪ از بازیکنان باس Radhan و 34.7٪ باس Mogh را شکست دادهاند. اما در ایکس باکس، تنها 32.8٪ باس Radahn و تنها 22.98٪ باس Mogh را شکست دادهاند. این بدان معناست که حداقل 77٪ از پلیرهای Xbox آماده ورود به این دی ال سی نیستند.
منبع
اینجوری هم میشه به قضیه نگاه کرد که ۶۵ درصد بازیکنان پلی استیشن آماده ورود به DLC جدید Elden Ring نیستند.رو گیم پس هم نبوده که دلیلش رو گیم پس بزاریم.
As Elden Ring DLC nears, publisher reminds fans you can't access Shadow of the Erdtree without beating 2 specific bosses as at least 77% on Xbox haven't done so yet
این واقعا هیچ نتیجه ای نمی شه ازش گرفت.رو گیم پس هم نبوده که دلیلش رو گیم پس بزاریم.
As Elden Ring DLC nears, publisher reminds fans you can't access Shadow of the Erdtree without beating 2 specific bosses as at least 77% on Xbox haven't done so yet
رادان رو نزنی بازی تموم نمیشه؟ باس اصلیهاین واقعا هیچ نتیجه ای نمی شه ازش گرفت.
چون پلیرهای پلی استیشن بیشتر از اکس باکسن. همینطور موگ یه باس تقریبا مخفی به حساب میاد و رادان یه باس سخت. (جفتشون هم برای تموم کردن بازی نیازی به زدنشون نیست.)
آره فکر کنم نیاز نیست بزنیش. برای ورود به کپیتال و ادامه داستان اگه اشتباه نکنم فقط دو تا شاردبرر باید زد. (جای دیگه نیاز باشه رادان زد رو یادم نیست).رادان رو نزنی بازی تموم نمیشه؟ باس اصلیه
و اینکه درصد پلیر های اکس باکس ربطی به تعداد افراد پلی استیشن نداره که. درصد از خود پلیر هاییه که خریدن
رادان برای کوىٔست لاین رانی نیاز هست و خود به خود اپشنال حساب میشه. موگ هم اپشنال هست و کسی که دنبال %100 کردن و تروفی نباشه سراغ اینا نمیره. تفاوت بین پلی استیشن و اکس باکس هم تقریباً %11 هست که خب برای اکس باکس میشه تیتر اخبار و اینکه میگید: «این که گیم پس نیست...» مطمئنا هدفی دارید که به نظرم ناکام هست.رادان رو نزنی بازی تموم نمیشه؟ باس اصلیه
و اینکه درصد پلیر های اکس باکس ربطی به تعداد افراد پلی استیشن نداره که. درصد از خود پلیر هاییه که خریدن