سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این دوتا یه بازین دیگه، چرا دوبار حساب میکنی؟:D
نه law breakers از این شوتر هیرو محورا بود مثل اورواچ اینا

بتل رویاله یه حالت کارتونی اینا داشت، که یادم نیست اصلا ریلیز شد یا نه:D

نمیدونم چرا حس میکنم منظورتون از اون بازی به غیر از LawBreakers در اصل Drawn to Death هست که اون هم برای David Jaffe بود :D
ولی در کل نمیدونم چرا خیلی الکی کنار رفتن. شانس آخرین بازی هر دوشون هم بد بود، البته باز طبق امتیاز ها و نظر یکسری کاربرها LawBreakers بازی بهتری بوده و فقط بازی رو به Overwatch باخت

نه law breakers از این شوتر هیرو محورا بود مثل اورواچ اینا

بتل رویاله یه حالت کارتونی اینا داشت، که یادم نیست اصلا ریلیز شد یا نه:D

من نمیدونم چرا فکر میکردم این LawBreakers رو برداشتن بتل رویال کردن؟:دی

یه بازی داشت به اسم Radical Heights که چند ماه بعد از عرضه نسخه Early Access کنسل شد.

آره شهید شد بدبخت:دی

در کل کلیف برگرده به دنیای ویدئو گیم من استقبال میکنم. هرچند خودش گفته از ویدئو گیم عبور کرده و دوست داره به کامیک نوشتن ادامه بده و ملت هم در این فیلد تازه ساپورتش کنن:دی

به گزارش بلومبرگ، Embracer Group بازی Deus Ex که به مدت 2 سال در حال توسعه بوده رو کنسل کرده و تعداد نامشخصی از کارکنان Eidos Montreal رو اخراج
کاش اینها هم مثل ioi میتونستن مستقل بشن:(

Last edited by a moderator:
#فوری
ماکروسافت johanna faries ( جنرال منیجر سری COD از 2018 ) را به عنوان رییس جدید بیلزارد انتخاب کرد .
بعد از سال ها مبارزه بیلزارد با دخالت اکتیویژن ٬ بلیزارد اکنون توسط یکی از مدیران سابق اکتیویژن اداره خواهد شد.

#فوری
ماکروسافت johanna faries ( جنرال منیجر سری COD از 2018 ) را به عنوان رییس جدید بیلزارد انتخاب کرد .
بعد از سال ها مبارزه بیلزارد با دخالت اکتیویژن ٬ بلیزارد اکنون توسط یکی از مدیران سابق اکتیویژن اداره خواهد شد.

Wtf خیلی خبر بدیه.خیلی.world of warcraft و بقیه عناوین بلیزارد همینجوریش درست مدیریت نمیشه چه برسه یه بالا رده شتی از cod رو مدیرش کنن.

به گزارش بلومبرگ، Embracer Group بازی Deus Ex که به مدت 2 سال در حال توسعه بوده رو کنسل کرده و تعداد نامشخصی از کارکنان Eidos Montreal رو اخراج
جنایتی که این حروم ... در حق گیمرها و صنعت بازی کردن هیچکی نکرد. جالبه یادمه یه زمان دارک سایدرز ۳ رو عرضه کرد یه عده ازشون حمایت میکردن که داره ip های کم طرفدار و خاص رو بر میگردونن...

جنایتی که این حروم ... در حق گیمرها و صنعت بازی کردن هیچکی نکرد. جالبه یادمه یه زمان دارک سایدرز ۳ رو عرضه کرد یه عده ازشون حمایت میکردن که داره ip های کم طرفدار و خاص رو بر میگردونن...
خوب اون کارشون بد نبود
اون زمان که THQ ترکید، دارک سایدرز جزو IPهایی بود که هیچکی نخریدش بی صاحب مونده بود
گرفتن و ساخت دو بازی ازش حرکت خوبی بود

نباید به خاطر کارهای منفیشون، کارهای مثبتشونم خط بزنیم و بگیم چرا این کار رو کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or