سرخط خبرها

ظاهرا استودیو Guerilla Games به تعداد از نیرو های خودش رو تعدیل کرده ولی تعدادشون مشخص نیست!
خوشبختانه ( متاسفانه برای شما ) کسی اخراج نشده ، یک نفر از Guerilla Games جدا شده اونم بخاطر این بوده ویزاش تموم شده .

خوشبختانه ( متاسفانه برای شما ) کسی اخراج نشده ، یک نفر از Guerilla Games جدا شده اونم بخاطر این بوده ویزاش تموم شده .
به مرحله ای رسیدیم که از "ظاهرا" هم برا تاپیک اخبار،خبر میسازن :)

این چیزی که این بنده خدا نوشته عکس چیزیه که می‌فرمایین! نوشته زمانم محدوده تا قبل انقضا ویزام یعنی باید تا قبل انقضاش کار پیدا کنه

تیم xbox برای بهتر کردن Palworld بهشون کمک میکنه

On Xbox's part, we're working with Pocketpair to help provide support for Xbox versions of the game. We're providing support to enable dedicated servers, offering engineering resources to help with GPU and memory optimization, speeding up the process to make Palworld updates available for players, and working with the team to optimize the title for our platform.

Palworld Becomes the Biggest 3rd Party Game Pass Launch Ever - Xbox Wire

بزار لااقل این 3ماه تموم بشه که بعدش بتونی بهش بگی عملکرد.
براساس حرفهای amy hood هست و انتظارات. میشه حدود 5.1 که اگه انتظاراتش درست باشه تو همه زمینه ها میشه دومین یا سومین q2 برتر ایکس باکس.
اما تو قبلیا درصد سخت و نرم رو مشخص نمیکرده و نمیشه دقیقا تفکیک کرد ولی درآمد نرم افزاری بهتره تا سخت
_________
New Year, New Age Livestream Coming February 23rd - Age of Empires
ایونت age of empire 23 فوریه ساعت 21:30
دوشنبه 14 اسفند
  • Age of Empires II: Definitive Edition: We’ll reveal a brand-new campaign-focused expansion and an extended look at exclusive gameplay.
  • Age of Empires III: Definitive Edition: After giving our players a new way to play for free in 2023, we are excited to reveal a new DLC with new civilizations.
  • Age of Empires IV: Coming off our best-selling expansion ever with The Sultans Ascend, we will share updates on an upcoming brand-new season and a new in-game reward.
  • Age of Empires Mobile: TiMi Studios, the award-winning developer, will share a first-time look at gameplay and give us a behind the scenes look into their studio. The team will share their passion for Age of Empires and their vision to bring the franchise to new and existing fans alike.
  • Age of Mythology: Retold: The team will take us behind the curtain in the studio to show how they are developing this beloved game for a new, modern experience. Fans can expect a unique unveiling of a few mythological creatures that you won’t want to miss.

ویزاش تموم شده؟
خب ایشون اگه همچنان کارمند باشه تو اون استودیو، میره مث آب خوردن تمدید میکنه😄

به مرحله ای رسیدیم که از "ظاهرا" هم برا تاپیک اخبار،خبر میسازن :)
باز سبحان حداقل بازی میکنه و گیمر خفنی هم هست، دیگه بقیه اش میشه سمت و سوی طرفداریش :D

---

ولی اون یکی، اینکه از یک گروه کینه بگیری و با عقده، مدام لا به لای حرفات تکرار کنی، واقعا مورد عجیبیه و تو این فرومم کم داشتیم حقیقتا، مثلا من در مقابل یک کاربر دیگه خیلی دوستانه بحث کردم، و این دوست عزیزمون حتی به اونم رحم نکرده و ازش تیکه و تگ برداشته و مدام تو پست هاش کینه وار تکرار میکنه : )))) و الودگی رو پخش میکنه... میشه صد ها پست ازش با این موضوع پیدا کرد... پست هایی مثلا راجع به اکس باکس و پلی استیشن و پی سی هست، اما در واقع با هدف نفرت پراکنی و پر از کینه خالی کردن، مدام داره به عناوین مختلف در بحث های "گیمینگ" و نه مثلا بحث های جدی و اسمشونبری، بقیه رو مسخره میکنه، نیاز داره دیگه... چرا؟ چون تو بحث "گیمینگ" مخالفش نظر میدن...!!

یدونه پست صحیح سالم که این شکلی نباشه این اواخر نداده و کلا 90 درصد پست های گیمینگش همینه، یعنی هدف کل کله، خیال هم میکنه میتونه اینجوری ادامه بده و همه سکوت میکنن، اما اشتباه بزرگی میکنه :D

*من مثل تو، از گیمینگ سواستفاده نمیکنم که نفرت پراکنی کنم و بگردم یک خبر الکی پیدا کنم که بعدش با کوپی پیست، ظاهر خبررسانی به پستم بدم و نفرت پراکنی رو پنهان کنم، من مستقیم جوابت رو میدم :D در مورد گیمینگ هم مستقیم و خالص پست میدم، هرچند واقعا شرمنده ام که از دیروز این همه اسپم دادم، در جواب تو... واقعا شرمنده ام، ولی تو باید جواب رو بشنوی و بخونی که فکر نکنی خبریه...

آخرین ویرایش:
کنسول دستی PS سازگار با PS4& PS5

View attachment 326693
اگه واقعی باشه قطعا بهترین حرکت پلی استیشن تو این چند سال اخیره.
فقط خواهشا این طراحی زشت پورتال یا PS5 رو به اون نیارن و برگردن به زبان طراحی PS4 به قبل.
مخصوصا PSP/Vita

مورد دیگه اینکه این دفعه حتما از اشتباهات گذشتشون سر ویتا درس گرفته باشن و موارد/تکنولوژیهای غیر ضروری رو به کنسول نیارن که قیمت نهایی رو زیاد کنه.

واقعا اینکه قراره بازیهای PS4/PS5 رو اجرا کنه خیلی فوق العادست.

کنسول دستی PS سازگار با PS4& PS5

View attachment 326693
اگر بتونه بازی های PS5 رو ران کنه نباید گرون قیمت باشه؟:دی
برای منی که حوصله وصل کردن به تی وی رو ندارم بهترین اپشنه ولی خب مشکل باتری ها رو مثل تمامی هندهلد ها باید داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or