Last edited by a moderator:
این بازی خیلی جالب و جذاب می زد ولی متاسفانه وسط توسعه بازی جنگ شد . امیدوارم تونسته باشن به اون چیزی می خواستن بسازن برسن.گمانهزنی:
ممکنه تاریخ عرض2 لو رفته باشه.
View attachment 304066
نظر خودم: من کماکان حس میکنم این تاریخ هم شاید placeholder باشه. از اونجا که روز اول ماهه میگم.
مثل اینکه میخواد خاطرات نسخه قبلی از نظر پرفورمنس زنده کنه
سه تا نکته هم من اضافه کنم ، لیکر گفته من ساخت شخصیت ندیدم تو بازی و ممکنه شخصیت بازی ثابت باشه.تصویر و اطلاعات جدیدی از بازی بعدی فرامسافتور به اشتراک گذاشته شده (نام پروژه: Spellbound)
همونطور که گفتن این منبع متفاوت از لیک 4chan عه که در اوایل سال جاری منتشر شد است (گمانم لیک اردیبهشت رو میگه)
View attachment 304304
وقایع بازی در شهری به نام Kenraith یا Genraith اتفاق میافته که کنار دریاس و دارای معماری مشابه معماری اروپایی قرن 18 میلادیه و مملو از کاخ ها و برج ها و قلعه هاس
همونطور که در شات سمت چپ مشخصه فانوسی در دست کرکتر اصلی هستش که گویا مکانیکش تا حدودی مشابه فانوس بازی پیش رو، لرد اُ فالنه
خدمت اونایی که ویدیوهای TLOF رو نگاه نکردن بگم که عملکردش بدین صورته که آیتم و مکان های هیدن رو به نمایش میزاره
راجب کرکتر اصلی هم گفتن که Spellها رو با دست انجام میده و حتی به صورت همزمان از هر دو دست هم میشع استفاده کرد
سلاح های Melee هم عین اکثر سولزبورن ها از شمشیر، Great Sword، تبر، نیزه و... تشکیل شده
هر سلاح دو Moveset داره که گویا یکیش به جادویی مسلحه (فکر کنم عین موون لایت منظورش باشه)
و در نهایت گویا اینکه بازی واسه اوایل 2025 تاریخ خورده و توی TGA امسال قراره رسما معرفی شه![]()
درود به شرفشونAssassin's Creed Mirage گلد شده و یک هفته زودتر، در 5 اکتبر عرضه می شه.