Last edited by a moderator:
من دیشب بازی رو تموم کردم، واقعا حقش نیست همطراز Forspoken قرار بگیره یه سر و گردن ازش بالاتره، یه سری اشکالات اساسی مثل تکراری شدن نیمه دوم بازی یا داستان ضعیف توش هست ولی باز به نظرم ارزش تجربه رو داره، مخصوصا مبارزات بازی که خیلی خوبه.
امسال واقعا سال حقیه، تو همه سبکی هم بازی خوب اومده یا داره میاد، همه پلتفرم ها هم دستشون پره!به بهونه 96 شدن متای Baldur's Gate 3 گریزی بزنیم به این کلیشه دنیای گیم ضعیف شده و مثل قبل نیست و...
از این گیمر های فاز منفی که سعی میکنن القا کنند گیم دیگه حال نمیده و همه چی قدیمیش خوبه
Well...
از این به بعد کسی این جمله بگه لیست بازیهای امسال پرت میکنم صورتش
عجب بازیهایی اسماعیل، عجب بازیهایی...
Zelda 96
Baldur's Gate 3 96
Resident Evil 4 93
Street Fighter 92
Diablo IV 91
Dead Space 89
Hi-Fi Rush 89
Final Fantasy XVI 87
StarWars Jedi Survivor 85
Hogwarts Legacy 85
F1 2023 84
Remnant II 83
Wo Long 81
Marvel's Midnight Suns 81
Company of Heroes 3 81
Wild Hearts 79
Dead Island 2 78
System Shock Remake 78
Warhammer 40,000: Boltgunb 78
Amnesia: The Bunker 78
Atomic Heart 75
Witcher 3 9th gen Update 94*
TLOUP1, Returnal, Ratchet and Clank and Sifu on PC*
و در ادامه سال 2023
Starfield
Lies of P
Mortal Kombat 1
Forza Motorsport
Assassin's Creed Mirage
Lords of Fallen
Alan Wake 2
Spiderman 2
Cities: Skyline 2
COD MW 3
Stalker 2: Heart of Chernobyl
خلاصه که شاهد یکی از درخشان ترین سالهای دنیای گیمینگ هستیم برای هر سبک و سلیقه ای
این بازی خیلی جالب و جذاب می زد ولی متاسفانه وسط توسعه بازی جنگ شد . امیدوارم تونسته باشن به اون چیزی می خواستن بسازن برسن.گمانهزنی:
ممکنه تاریخ عرض2 لو رفته باشه.
View attachment 304066
نظر خودم: من کماکان حس میکنم این تاریخ هم شاید placeholder باشه. از اونجا که روز اول ماهه میگم.
مثل اینکه میخواد خاطرات نسخه قبلی از نظر پرفورمنس زنده کنه
سه تا نکته هم من اضافه کنم ، لیکر گفته من ساخت شخصیت ندیدم تو بازی و ممکنه شخصیت بازی ثابت باشه.تصویر و اطلاعات جدیدی از بازی بعدی فرامسافتور به اشتراک گذاشته شده (نام پروژه: Spellbound)
همونطور که گفتن این منبع متفاوت از لیک 4chan عه که در اوایل سال جاری منتشر شد است (گمانم لیک اردیبهشت رو میگه)
View attachment 304304
وقایع بازی در شهری به نام Kenraith یا Genraith اتفاق میافته که کنار دریاس و دارای معماری مشابه معماری اروپایی قرن 18 میلادیه و مملو از کاخ ها و برج ها و قلعه هاس
همونطور که در شات سمت چپ مشخصه فانوسی در دست کرکتر اصلی هستش که گویا مکانیکش تا حدودی مشابه فانوس بازی پیش رو، لرد اُ فالنه
خدمت اونایی که ویدیوهای TLOF رو نگاه نکردن بگم که عملکردش بدین صورته که آیتم و مکان های هیدن رو به نمایش میزاره
راجب کرکتر اصلی هم گفتن که Spellها رو با دست انجام میده و حتی به صورت همزمان از هر دو دست هم میشع استفاده کرد
سلاح های Melee هم عین اکثر سولزبورن ها از شمشیر، Great Sword، تبر، نیزه و... تشکیل شده
هر سلاح دو Moveset داره که گویا یکیش به جادویی مسلحه (فکر کنم عین موون لایت منظورش باشه)
و در نهایت گویا اینکه بازی واسه اوایل 2025 تاریخ خورده و توی TGA امسال قراره رسما معرفی شه