Last edited by a moderator:
البته یک چیزی هم هست اینه که این ساده سازیهای سخت افزاری پولش تو جیب خریدار نمیره و براش ارزون تر تموم نمیشه.شما دوست عزیز از اون دسته افراد هستید که اگه کسی چیزی گفت این زحمت رو به خودتون نمیدید که در مورد جواب فکر کنید و سریعا انگ فن بودن بهش میزنی و شروع به ترول میکنی
من آخرین کنسول نینتندو رو که داشتم گیم بوی ادونس بوده تو تاپیک های نینتندویی هم گفتم که نینتندو نداشتم و میخوام نسل بعد کنسولش رو بخرم
حقیقتا وقتی حقوقم به دلار ماهی 95 دلار در میاد قاعدتا دوست ندارم کنسول قیمت نصف سال باشه باشه
یک ضرب المثل هست که می گه من اینقدر پول دار نیستم که جنس بی کیفیت و ارزان بخرم من بارها بهش رسیدمشما دوست عزیز از اون دسته افراد هستید که اگه کسی چیزی گفت این زحمت رو به خودتون نمیدید که در مورد جواب فکر کنید و سریعا انگ فن بودن بهش میزنی و شروع به ترول میکنی
من آخرین کنسول نینتندو رو که داشتم گیم بوی ادونس بوده تو تاپیک های نینتندویی هم گفتم که نینتندو نداشتم و میخوام نسل بعد کنسولش رو بخرم
حقیقتا وقتی حقوقم به دلار ماهی 95 دلار در میاد قاعدتا دوست ندارم کنسول قیمت نصف درامد یک سالم باشه
چه عجب یوبی فهمید استودیو کبک استودیویی خالی از خلاقیته . اینا اصلا نباید لید استودیو بشن وگرنه بازیشون کلا کپی پیست میشهشایعه: یوبیسافت نسخه ی بعدی immortal fenyx rising رو کنسل کرد
Sources: Ubisoft has cancelled its Immortals Fenyx Rising sequel | VGC
View attachment 302470
صد در صد هر چی قوی تر باشه بهتره ولی دو تا نکته هستیک ضرب المثل هست که می گه من اینقدر پول دار نیستم که جنس بی کیفیت و ارزان بخرم من بارها بهش رسیدم
شاید 50 دلار یا 100 دلار بیشتر سنگین تر تموم بشه مخصوصا برای ایرانی ها اما فکرش که بکنید برای چندین سال استفاده اون دستگاه کلی کیفیت بالاتری رو می تونه بهتون بده چقدر لذت بیشتری رو می ده و چقدر کمتر نواقصش ازار دهنده می شه قطعا ارزش اون 50 یا 100 دلار بیشترم داره
اینکه الان گوشی های 200 دلاریم صفحه نمایش اولد 120 هرتزی full hd دارن اصلا غیر قابل قبوله که سوییچ 2 همچین چیزی نداشته باشه حداقل 8 اینچ فول اچ دی vrr دار اولد لازمشه
اگر اولد کنار lcd با هم مشاهده کنید دیگه نمی گید lcd هم خوبه غیر از کیفیت تصویرش زمان پاسخ دهی خیلی بالاترش باعث می شه بازی های 30 فریم هم روش قابل بازی کردن باشن اینقدر تصاویر در حرکت مات نشن 60 فریم ها هم خیلی خیلی بهتر می شن
هر چند می تونه در 2 مدل هم عرضه ش کنه با 2 تا قیمت متفاوت
نینتندو به خاطر اینکه شما گفتی نمیخری گفته میخواد از بیزینس گیمینگ خارج بشهحتی راضین با همون سخت افزار هم عرضه بشه
با این که هر نسل از نینتندو استقبال کردم و کنسولش رو خریدم اگه بخواد سخت افزاری کمتر از ps4 این نسل استفاده کنه عمرا سمتش نمیرم.بایونتا ۳ رسما گرافیکش شت بود.حتی گرافیک هنری هم نداشت.
به خاطر تمرکز روی AC کنسل اش کرده البته.چه عجب یوبی فهمید استودیو کبک استودیویی خالی از خلاقیته . اینا اصلا نباید لید استودیو بشن وگرنه بازیشون کلا کپی پیست میشه
نمیدونم چند سالته که همچین پیغامی بهم دادی ولی کلا یاد بگیر چه مجازی چه غیر مجازی شر و ور ول ندی .نینتندو به خاطر اینکه شما گفتی نمیخری گفته میخواد از بیزینس گیمینگ خارج بشه
ACRed رو اینا دارن میسازن درسته ؟به خاطر تمرکز روی AC کنسل اش کرده البته.
آره، اگر اشتباه نکنم همون کارگردانهای ایمورتالز و ادیسی (Jonathan Dumont و Scott Phillips) هم کارگردانهای Red هستن ظاهرا.ACRed رو اینا دارن میسازن درسته ؟
استیم دک که کنتراستش زیر 1000 هست برای راگ هم که بهترینه 1300 هست که در مقابل تی وی های جدید سامسونگ که به 25 هزارتا یا حتی بیشترم می رسن هیچی نیستن حالا تازه همونم با موتور خفن پردازشی چند هسته ای پردازش تصویرش بازم جلوی اولد با اختلاف ضعیف تره فقط مکس براتنسش بهتره حالا خودتون مقایسه کنید چقدر فرقشه همین سوییچ کلیپ هاش هست حتی از توی کلیپ هم اختلاف داد می زنههر چی توقع کمتری مشتری داشته باشه شرکت های مختلف هم خدمات کمتری ارائه میدن
از نظر من هم LCD خیلی جالب نیست سال ۲۰۲۴ برای یه کنسول دستی مگر اینکه شدیدا از LCD خوبی استفاده کرده باشن که کیفیت نزدیکی به oled داشته باشه وگرنه رسما توهین به شعور مخاطب هست