سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما دوست عزیز از اون دسته افراد هستید که اگه کسی چیزی گفت این زحمت رو به خودتون نمیدید که در مورد جواب فکر کنید و سریعا انگ فن بودن بهش میزنی و شروع به ترول میکنی
من آخرین کنسول نینتندو رو که داشتم گیم بوی ادونس بوده تو تاپیک های نینتندویی هم گفتم که نینتندو نداشتم و میخوام نسل بعد کنسولش رو بخرم
حقیقتا وقتی حقوقم به دلار ماهی 95 دلار در میاد قاعدتا دوست ندارم کنسول قیمت نصف سال باشه باشه
البته یک چیزی هم هست اینه که این ساده سازیهای سخت افزاری پولش تو جیب خریدار نمیره و براش ارزون تر تموم نمیشه.
از این حرکتهایی که بعضی مواقع سونی/مایکرو میزنن و سودشون رو گاها تو اوایل انتشار کنسولها روی فروش نرم افزاری میبندن برای نینتندو اصلا تعریف نشده.

نینتندو حاضر نیست از روز اول یک دلار ضرر کنه که هیچ...
یر به یر هم نه...
بلکه باید چند ده لار روی سخت افزار سود کنه که براش منطقی باشه.

یعنی سخت افزار قدیمی تر رو طوری قیمت گذاری میکنه که حاشیه سود خودش رو تو بالاترین حالت قرار بده و در مرحله بعد خب قیمت تمام شده اونی میشه که با جیب خریدار هم تناسب داره.

شما دوست عزیز از اون دسته افراد هستید که اگه کسی چیزی گفت این زحمت رو به خودتون نمیدید که در مورد جواب فکر کنید و سریعا انگ فن بودن بهش میزنی و شروع به ترول میکنی
من آخرین کنسول نینتندو رو که داشتم گیم بوی ادونس بوده تو تاپیک های نینتندویی هم گفتم که نینتندو نداشتم و میخوام نسل بعد کنسولش رو بخرم
حقیقتا وقتی حقوقم به دلار ماهی 95 دلار در میاد قاعدتا دوست ندارم کنسول قیمت نصف درامد یک سالم باشه
یک ضرب المثل هست که می گه من اینقدر پول دار نیستم که جنس بی کیفیت و ارزان بخرم من بارها بهش رسیدم

شاید 50 دلار یا 100 دلار بیشتر سنگین تر تموم بشه مخصوصا برای ایرانی ها اما فکرش که بکنید برای چندین سال استفاده اون دستگاه کلی کیفیت بالاتری رو می تونه بهتون بده چقدر لذت بیشتری رو می ده و چقدر کمتر نواقصش ازار دهنده می شه قطعا ارزش اون 50 یا 100 دلار بیشترم داره

اینکه الان گوشی های 200 دلاریم صفحه نمایش اولد 120 هرتزی full hd دارن اصلا غیر قابل قبوله که سوییچ 2 همچین چیزی نداشته باشه حداقل 8 اینچ فول اچ دی vrr دار اولد لازمشه

اگر اولد کنار lcd با هم مشاهده کنید دیگه نمی گید lcd هم خوبه غیر از کیفیت تصویرش زمان پاسخ دهی خیلی بالاترش باعث می شه بازی های 30 فریم هم روش قابل بازی کردن باشن اینقدر تصاویر در حرکت مات نشن 60 فریم ها هم خیلی خیلی بهتر می شن
هر چند می تونه در 2 مدل هم عرضه ش کنه با 2 تا قیمت متفاوت

• Like
Reactions: Adam
هر چی توقع کمتری مشتری داشته باشه شرکت های مختلف هم خدمات کمتری ارائه میدن

از نظر من هم LCD خیلی جالب نیست سال ۲۰۲۴ برای یه کنسول دستی مگر اینکه شدیدا از LCD خوبی استفاده کرده باشن که کیفیت نزدیکی به oled داشته باشه وگرنه رسما توهین به شعور مخاطب هست

یک ضرب المثل هست که می گه من اینقدر پول دار نیستم که جنس بی کیفیت و ارزان بخرم من بارها بهش رسیدم

شاید 50 دلار یا 100 دلار بیشتر سنگین تر تموم بشه مخصوصا برای ایرانی ها اما فکرش که بکنید برای چندین سال استفاده اون دستگاه کلی کیفیت بالاتری رو می تونه بهتون بده چقدر لذت بیشتری رو می ده و چقدر کمتر نواقصش ازار دهنده می شه قطعا ارزش اون 50 یا 100 دلار بیشترم داره

اینکه الان گوشی های 200 دلاریم صفحه نمایش اولد 120 هرتزی full hd دارن اصلا غیر قابل قبوله که سوییچ 2 همچین چیزی نداشته باشه حداقل 8 اینچ فول اچ دی vrr دار اولد لازمشه

اگر اولد کنار lcd با هم مشاهده کنید دیگه نمی گید lcd هم خوبه غیر از کیفیت تصویرش زمان پاسخ دهی خیلی بالاترش باعث می شه بازی های 30 فریم هم روش قابل بازی کردن باشن اینقدر تصاویر در حرکت مات نشن 60 فریم ها هم خیلی خیلی بهتر می شن
هر چند می تونه در 2 مدل هم عرضه ش کنه با 2 تا قیمت متفاوت
صد در صد هر چی قوی تر باشه بهتره ولی دو تا نکته هست
یکی درمورد ضرب المثل اول پستتون،الان به محصولات نینتندو گفتید بی کیفیت؟ :D
دوم هم اینکه همیشه نیتندو کنسولی ضعیف تر ، ارزون تر و با سیاستی کاملا متفاوت نسبت به دو رقیب دیگه بازار یعنی پلی استیشن و ایکس باکس کنسول عرضه میکرده
پس معمولا باید کمتر از 500$ یا 400 باشه پس همونطور که بالا گفتم من ترجیح میدم تو کنسول جدید نینتندو اولویت سخت افزار قوی و به روزتر باشه تا صفحه نمایش(البته اینو هم بگم که نمایشگر های کنسول قبلی نینتدو بد هم نبودن) نهایتش به تلوزیون یا مانیتور گیمینگ اتاق وصل میکنیم

حتی راضین با همون سخت افزار هم عرضه بشه😁😐
با این که هر نسل از نینتندو استقبال کردم و کنسولش رو خریدم اگه بخواد سخت افزاری کمتر از ps4 این نسل استفاده کنه عمرا سمتش نمیرم.بایونتا ۳ رسما گرافیکش شت بود.حتی گرافیک هنری هم نداشت.
نینتندو به خاطر اینکه شما گفتی نمیخری گفته میخواد از بیزینس گیمینگ خارج بشه

نینتندو به خاطر اینکه شما گفتی نمیخری گفته میخواد از بیزینس گیمینگ خارج بشه
نمیدونم چند سالته که همچین پیغامی بهم دادی ولی کلا یاد بگیر چه مجازی چه غیر مجازی شر و ور ول ندی .

هر چی توقع کمتری مشتری داشته باشه شرکت های مختلف هم خدمات کمتری ارائه میدن

از نظر من هم LCD خیلی جالب نیست سال ۲۰۲۴ برای یه کنسول دستی مگر اینکه شدیدا از LCD خوبی استفاده کرده باشن که کیفیت نزدیکی به oled داشته باشه وگرنه رسما توهین به شعور مخاطب هست
استیم دک که کنتراستش زیر 1000 هست برای راگ هم که بهترینه 1300 هست که در مقابل تی وی های جدید سامسونگ که به 25 هزارتا یا حتی بیشترم می رسن هیچی نیستن حالا تازه همونم با موتور خفن پردازشی چند هسته ای پردازش تصویرش بازم جلوی اولد با اختلاف ضعیف تره فقط مکس براتنسش بهتره حالا خودتون مقایسه کنید چقدر فرقشه همین سوییچ کلیپ هاش هست حتی از توی کلیپ هم اختلاف داد می زنه

اینو گفتم که بگم هر کاریم کنن بر فرضم که مینی LED بزنن که نمی زنن بازم عقبن
الان PS VITA که دارم واقعا هنوزم کیفیت صفحه نمایشش جذابه دیگه هزینه اولد که اون زمان خیلی بیشترم بوده الان که دیگه فراگیر شده

• Like
Reactions: Arash-S212 and ravi
متاسفانه بازار کنسول به خاطر ریلیز دیر به دیر سخت افزار واقعا جای ریسک نداره. من بدم نمیومد که نینتندو همزمان هم مدل LCD ارزون رو عرضه میکرد هم مدل OLED گرون تر ولی خب فرمیه که تاحالا امتحان نشده.
از نظر سخت افزارم بعیده که نینتندو واقعا بخواد چیز فک براندازی بده ولی خب پوینت اینه که تکنولوژی های انویدیا بهشون کمک زیادی میکنه. امیدوارم لاین آپ سال اول خوبی داشته باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or