سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی Final Fantasy XIV برای Xbox عرضه خواهد شد.قابلیت کراس پلی نیز در بازی وجود خواهد داشت.بتای بازی نیز تایید شده که هنوز تاریخی برای آن مشخص نشده است.
Final Fantasy XIV Coming To Xbox Spring 2024 - Noisy Pixel

همچنین بسته الحاقی جدیدی با نام Dawntrail برای بازی معرفی شد.

بازی Final Fantasy XIV برای Xbox عرضه خواهد شد.قابلیت کراس پلی نیز در بازی وجود خواهد داشت.بتای بازی نیز تایید شده که هنوز تاریخی برای آن مشخص نشده است.

در تکمیل این خبر Square Enix اعلام کرد که FF XIV شروعی برای عرضه بقیه عناوین این کمپانی بر روی Xbox است.

کمپانی PixArt که قبلا SOC جویکان های سویچ رو تولید می‌کرد توی گزارش مالیش گفته که سال آینده سال شلوغی براشون خواهد بود چون یک کنسول ژاپنی از کمپانی که سالهاست کنسولی عرضه نکرده قراره عرضه بشه و باید براش قطعات بسازن.

Look Over Here Steve Carell GIF

اهههه____نینتندو___هههم
هیچی هم نفهمید کی رو می گین :D

جالبه که اولین نمایش Final Fantasy XIV هم روی Xbox 360 بود و تبلیغ اکس باکس لایو رو میکرد ولی خود بازی 13 سال بعد عرضه شد

البته الان 3 میلیارد گیمر وجود داره، عدد مربوط به 2030 مشخص نشده

مگیه:الان ۳ میلیارد گیمر در دنیا وجود داره....مایکروسافت میخواد با اکوسیستم/سرویس ابری و غیره تا ۲۰۳۰ به این عدد (۳ میلیارد) برسه...یعنی تا سال ۲۰۳۰ اکوسیستم خودش ۳ میلیارد نفر گیمر جذب کرده باشه

کیت توسعه کنسول بعدی نینتندو به دست شرکای کلیدی رسیده و نیمه دوم 2024 پنجره مورد انتظار برای این ریلیزه.
این کنسول برای کاهش هزینه ها حداقل توی مدل پایه با LCD لانچ میشه
تا فرصتی برای چاپیدن مدل OLED در اینده باشه

تا فرصتی برای چاپیدن مدل OLED در اینده باشه
اتفاقا به نظر من خیلی خوبه
قیمتش رو پایین میاره
و واسه انتخاب سخت افزار هم قدرت مانور بهتری بهشون میده (منظورم اینه که اگه مثلا میخوان قیمت کنسول 300 دلار باشه هزینه اسکرین رو میتونن رو بخش باتری یا پردازنده بذارن)
از اون طرف هر وقت خواستی با کیفیت بالا بازی کنی میتونی به تلوزیون وصل کنی

اتفاقا به نظر من خیلی خوبه
قیمتش رو پایین میاره
و واسه انتخاب سخت افزار هم قدرت مانور بهتری بهشون میده (منظورم اینه که اگه مثلا میخوان قیمت کنسول 300 دلار باشه هزینه اسکرین رو میتونن رو بخش باتری یا پردازنده بذارن)
از اون طرف هر وقت خواستی با کیفیت بالا بازی کنی میتونی به تلوزیون وصل کنی
شما فن ها خیلی خوبید نینتندو حفظتون کنه :D

نظرت چیه اصلا برای کاهش هزینه lcd سیاه سفید روش بذاره؟ رزولوشن صفحه هم 480p کنه قدرت مانور بیشتریم داره

آخرین ویرایش:

نظرت چیه اصلا برای کاهش هزینه lcd سیاه سفید روش بذاره؟ رزولوشن صفحه هم 480p کنه قدرت مانور بیشتریم داره
شما دوست عزیز از اون دسته افراد هستید که اگه کسی چیزی گفت این زحمت رو به خودتون نمیدید که در مورد جواب فکر کنید و سریعا انگ فن بودن بهش میزنی و شروع به ترول میکنی
من آخرین کنسول نینتندو رو که داشتم گیم بوی ادونس بوده تو تاپیک های نینتندویی هم گفتم که نینتندو نداشتم و میخوام نسل بعد کنسولش رو بخرم
حقیقتا وقتی حقوقم به دلار ماهی 95 دلار در میاد قاعدتا دوست ندارم کنسول قیمت نصف درامد یک سالم باشه

آخرین ویرایش:

حتی راضین با همون سخت افزار هم عرضه بشه😁😐
با این که هر نسل از نینتندو استقبال کردم و کنسولش رو خریدم اگه بخواد سخت افزاری کمتر از ps4 این نسل استفاده کنه عمرا سمتش نمیرم.بایونتا ۳ رسما گرافیکش شت بود.حتی گرافیک هنری هم نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or