Last edited by a moderator:
تو یویتیوب خودش حذف کرده بود
الان رفتم تمام تریلراش رو تو توئیتر و یوتیوب frictionalgames دیدم تو هیچکدوم به گیم پس اشاره نشده . تو این لینکی که گذاشتی طرف رفته از کانال یوتیوب Xbox عکس برداشته که خوب تو همه تریلراش به گیم پس اشاره کرده . دقیق یادم نیست کدوم بازی ولی یادمه همین مدلی تو تریلرای خودش به گیم پس اشاره نمیکرد . انگار میخواستن تا جایی که جا داره ملت برن بازی رو بخرن اینجا هم احتمالا همونهتو یویتیوب خودش حذف کرده بود
View attachment 292192
حتی خیلیا خبرشم زدن، از یه ماه پیش تو تریلرا دیگه نیود، بعد تاخیر مارس
The creators of Amnesia: The Bunker removed the mention of the release of the game in Game Pass
بازی یک سال پیش معرفی شد تیزر هم مال 15ماه پیشهCrysis 4 با انتشار یک تیزر رسما معرفی شد.
بنظر میرسه چند وقت پیش اعلام کردن وارد فاز full production شده.بازی یک سال پیش معرفی شد تیزر هم مال 15ماه پیشه![]()
گفته بودن نمی سازن دیگه.براساس پیشنهاد کاری موجود در سایت لینکدین بازی Little Nightmares 3 در دست ساخت.
من فکر کنم این LN3 پروژه بعدیه.گفته بودن نمی سازن دیگه.
خوبه که نظرشون عوض شد.
ماکروسافت قرار شده برای این پرونده Daniel Beard KC رو راس کار بذاره. ایشون در پرونده های مشابه که برای اپل و اینتل هم اتفاق افتاده بوده موفق عمل کرده. (منبع خبر با جزئیات بیشتر)ماکروسافت میخواد طی چند روز آینده از CMA درمورد رای مخالفش علیه خرید Activision Blizzard درخواست تجدید نظر کنه.