Last edited by a moderator:
مثل اینکه از ماه قبل حذف شده از گیم پس و دیگه تو تبلیغات هم نمیزنه10 دقیقه گیم پلی Amnesia: The Bunker
همه فک کنم سری Amnesia رو تو سبک ترس بشناسن . سری بازی های Amnesia همیشه بر روی ترس خالص فوکوس داشتن و هسته اصلی گیم پلی ـشون حل کردن یـ سری معماست حالا یـ بازیی رو در نظر بگیرید که علاوه بر ترس خالص المان های بقای سری رزیدنت اویل رو هم بهش اضافه کرده . از منیج کردن Inventory گرفته تا Movement سنگین و تانکی و صد البته حل کردن معما نتیجش شده Amnesia: The Bunker . سوای این از خیلی جهات بازی آدم رو یاد Alien Isolation میندازه . به شدت پیشنهاد میکنم این 10 دقیقه گیم پلی استرس آور رو حتما ببینید
بازی در تاریخ May 23, 2023 برای PC , Xbox و PlayStation منتشر میشه و به صورت Day 1 بر روی گیم پس قابل دسترس ـه
اینا که داشتن با بخش انیمیشن Sony Pictures بازی جدید می ساختن!
تو یویتیوب خودش حذف کرده بود
الان رفتم تمام تریلراش رو تو توئیتر و یوتیوب frictionalgames دیدم تو هیچکدوم به گیم پس اشاره نشده . تو این لینکی که گذاشتی طرف رفته از کانال یوتیوب Xbox عکس برداشته که خوب تو همه تریلراش به گیم پس اشاره کرده . دقیق یادم نیست کدوم بازی ولی یادمه همین مدلی تو تریلرای خودش به گیم پس اشاره نمیکرد . انگار میخواستن تا جایی که جا داره ملت برن بازی رو بخرن اینجا هم احتمالا همونهتو یویتیوب خودش حذف کرده بود
View attachment 292192
حتی خیلیا خبرشم زدن، از یه ماه پیش تو تریلرا دیگه نیود، بعد تاخیر مارس
The creators of Amnesia: The Bunker removed the mention of the release of the game in Game Pass
بازی یک سال پیش معرفی شد تیزر هم مال 15ماه پیشهCrysis 4 با انتشار یک تیزر رسما معرفی شد.