Last edited by a moderator:
Unverified. اشاره به ایلان ماسک و حذف تیک آبی Verified داره. از امروز هر کس که پول نده، تیک آبی اتش حذف میشه.سم لیک یه سری توییت عجیب زده جلوی همشون هم نوشته تایید نشده که آلن ویک 2 تایید شده من امروز روی آلن ویک 2 کار کردم آلن ویک 2 بازی خیلی خوبیه آلن ویک هم نویسنده هست هم یک بازی ویدیویی من سم شیطانی ام چمیدونم من راز های زیادی از آلن ویک می دونم.....
2 تا عکس هم منتشر کرده که معلوم نیست داره به حضور خودش توی بازی اشاره میکنه یا به نمایش بازی یا چی ؟
حیف چه استودیوی پیشرفته ای بودن ، همه بازیهاشون عالی بود ولی اونطور که باید دیده نشدن.Ready At Dawn سازنده بازی هایی همچون God of War: Chains of Olympus و The Order: 1886 که توسط متا خریداری شده امروز 1/3 کارمندانش از جمله مدیر استادیو رو به خاطر تعدیل نیرو متا از دست داده.
سیستم موردنیاز، پشمهاتون رو اینگونه میریزد :6 دقیقه گیم پلی از Immortals of Aveum
شوتر اول شخص ـه فقط به جای اسلحه Magic داری
از کارگردان سابق Dead Space و Call of Duty
ناشرش EA ـه
July 20 منتشر میشه

مساله فقط پرداخت حق API نیست. مایکروسافت به نظر میاد داره توییتر رو تحریم میکنه. از پلتفرم تبلیغاتیشون هم حذفش کرده:مایکروسافت قابلیت اشتراک گذاری ویدیو / فایل در توییتر حذف کرد
Microsoft isn’t paying Twitter’s new API fees, so Xbox to Twitter sharing is gone
The Xbox change does coincide Twitter’s rollout of the new API pricing structure, which could cost a company like Microsoft around $42,000 per month
به خاطر 42 هزار دلار ؟ شرکت 2.1 تریلیون دلاری ؟
اون api از ۴۲ هزار دلار شروع میشه! برای استراتژی تبلیغات بهت اطلاعات جامع میده، پکیج جامع بخوای تهیه کنی که یوزرهات وصل بشن و ویدئو اونجا اپلود بشه، میلیون دلاری باید پول بدیمساله فقط پرداخت حق API نیست. مایکروسافت به نظر میاد داره توییتر رو تحریم میکنه. از پلتفرم تبلیغاتیشون هم حذفش کرده:
Bloomberg - Are you a robot?
اینجا دیگه مساله از ۴۲ هزار دلار خیلی بیشتره.
View attachment 291097
Nintendo تایید کرده که در Gamescom امسال حضور داره.
در چهار سال گذشته نینتندو در این نمایشگاه حضور نداشته.