Last edited by a moderator:
باعث خوشحالی شرکتی مثل آتاری میخواد به رقابت تو سطح بالا برگرده
یادش به خیر،قدمت و تاثیرگذاری این شرکت حداقل در کشور ما به حدی هست که تقریبا از وقتی که Atari 2600 وارد بازار شد،مردم تا مدت ها به دستگاه ها و کنسول های بازی شرکت های دیگه هم آتاری می گفتند.امیدوارم دوباره بتواند به روزهای اوجش برگردد.
Unverified. اشاره به ایلان ماسک و حذف تیک آبی Verified داره. از امروز هر کس که پول نده، تیک آبی اتش حذف میشه.سم لیک یه سری توییت عجیب زده جلوی همشون هم نوشته تایید نشده که آلن ویک 2 تایید شده من امروز روی آلن ویک 2 کار کردم آلن ویک 2 بازی خیلی خوبیه آلن ویک هم نویسنده هست هم یک بازی ویدیویی من سم شیطانی ام چمیدونم من راز های زیادی از آلن ویک می دونم.....
2 تا عکس هم منتشر کرده که معلوم نیست داره به حضور خودش توی بازی اشاره میکنه یا به نمایش بازی یا چی ؟
حیف چه استودیوی پیشرفته ای بودن ، همه بازیهاشون عالی بود ولی اونطور که باید دیده نشدن.Ready At Dawn سازنده بازی هایی همچون God of War: Chains of Olympus و The Order: 1886 که توسط متا خریداری شده امروز 1/3 کارمندانش از جمله مدیر استادیو رو به خاطر تعدیل نیرو متا از دست داده.
سیستم موردنیاز، پشمهاتون رو اینگونه میریزد :6 دقیقه گیم پلی از Immortals of Aveum
شوتر اول شخص ـه فقط به جای اسلحه Magic داری
از کارگردان سابق Dead Space و Call of Duty
ناشرش EA ـه
July 20 منتشر میشه