سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شرکت اتاری حق امتیاز بیش از ۱۰۰ قدیمی رو خرید

View attachment 290481
یادش به خیر،قدمت و تاثیرگذاری این شرکت حداقل در کشور ما به حدی هست که تقریبا از وقتی که Atari 2600 وارد بازار شد،مردم تا مدت ها به دستگاه ها و کنسول های بازی شرکت های دیگه هم آتاری می گفتند.امیدوارم دوباره بتواند به روزهای اوجش برگردد.

View attachment videoplayback (7).mp4
این گیم پلی دیروز توی یوتیوب منتشر شده و سازندگان بازی نوشتن:
Unrecord یک بازی تیراندازی اول شخص تک نفره است که داستان یک افسر تاکتیکی پلیس را از دیدگاه دوربین بدنش به شما نشان می‌دهد. در حین حل یک پرونده پیچیده، برای موفقیت نیاز به مهارت‌های تاکتیکی و کارآگاهی خود خواهید داشت.
توجه: فیلم بازی که در حال تماشای آن هستید، از یک نسخه اولیه Unrecord است و نشان دهنده نسخه نهایی محصول نیست.

پ.ن:بازی به صورت عجیبی واقعی میزنه

سم لیک یه سری توییت عجیب زده جلوی همشون هم نوشته تایید نشده که آلن ویک 2 تایید شده من امروز روی آلن ویک 2 کار کردم آلن ویک 2 بازی خیلی خوبیه آلن ویک هم نویسنده هست هم یک بازی ویدیویی من سم شیطانی ام چمیدونم من راز های زیادی از آلن ویک می دونم.....
2 تا عکس هم منتشر کرده که معلوم نیست داره به حضور خودش توی بازی اشاره میکنه یا به نمایش بازی یا چی ؟
Unverified. اشاره به ایلان ماسک و حذف تیک آبی Verified داره. از امروز هر کس که پول نده، تیک آبی اتش حذف میشه.

Ready At Dawn سازنده بازی هایی همچون God of War: Chains of Olympus و The Order: 1886 که توسط متا خریداری شده امروز 1/3 کارمندانش از جمله مدیر استادیو رو به خاطر تعدیل نیرو متا از دست داده.
حیف چه استودیوی پیشرفته ای بودن ، همه بازیهاشون عالی بود ولی اونطور که باید دیده نشدن.

دو تا بازی VR دادن (Lone Echo) که اونجا هم باز سنگ تموم گذاشتن.
نشون دادن یک استودیوی AAA ساز با استانداردهای بالا وقتی بیاد روی VR تمرکز کنه میتونه چه محصول باکیفیتی تولید کنه.
اگه Alyx بزاریم کنار کاملا هیچ رقیبی نداشتن ، مخصوصا با نوآوریهایی که با همون نسخه اول آوردن .

6 دقیقه گیم پلی از Immortals of Aveum

شوتر اول شخص ـه فقط به جای اسلحه Magic داری 🔥🔥
از کارگردان سابق Dead Space و Call of Duty
ناشرش EA ـه
July 20 منتشر میشه
سیستم موردنیاز، پشمهاتون رو اینگونه میریزد :

حداقل : 1080P - Low/Med - 60FPS

Processor: Intel Core i7-9700 / AMD Ryzen 7 3700X
Memory: 16(Dual-channel) GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super (VRAM 8 GB) / Radeon RX 5700XT (8GB)
Storage: 110 GB available space

پیشنهادی : 1440p - Med/High - 60FPS

Processor: Intel Core i7-12700 / AMD Ryzen 7 5700X
Memory: 16(Dual-channel) GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce RTX 3080Ti (VRAM 12 GB) / AMD Radeon RX 6800XT (VRAM 16 GB)
Storage: 110 GB available space

پ.ن : به عبارتی شما برای 1080p و HIGH یه چیزی در حد 3080TI میخواین. :-h

فکر کنم نسخه کنسولی رو اگه معادل 2070s بدونیم باید با رزولوشن ۱۰۸۰ و low اجرا بشه. :D یا اینکه رزولوشن داینامیک از 720 تا 4k :))

مایکروسافت قابلیت اشتراک گذاری ویدیو / فایل در توییتر حذف کرد
Microsoft isn’t paying Twitter’s new API fees, so Xbox to Twitter sharing is gone
The Xbox change does coincide Twitter’s rollout of the new API pricing structure, which could cost a company like Microsoft around $42,000 per month
به خاطر 42 هزار دلار ؟ شرکت 2.1 تریلیون دلاری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or