سرخط خبرها

اقای مارک سرنی مدعی شده که مشکل تاخیر در سرویسهای ابری رو حل کردن:

Screenshot_20230503-134054_YouTube.jpg

(این مدارک به صورت ناقص از فایل های cma پیدا کردن)

Df روی این بحث کرده (خبر ۲):

جان میگه این روش تو قایل ها به صورت ناقص مطرح شده (cma این مدارک رو سانسور کرده) و دقیقا نمیدونم که چطور این کار رو انجام میدن...ققط گفته شده که با گرافیکهای قوی تر این امکان پذیر هست

الکس: این امکان برای کنسولهای این نسل وجود نداره (به خاطر مسائل تکنیکی)

جان: جیفورس ناو رو مثال زدن و میگه که چقدر نظرش رو درباره ی کلاود تغییر داده و اینکه چقدر خوب کار میکنه این سرویس ولی مشکل این سرویس اینه که همه به این اینترنت دسترسی ندارن و واسه همه نیست. میگه شاید این ادعا برای تحت تاثیر قرار دادن cma هست

اپدیت: گفته شد اگه cma قرار داد مایکروسافت و اکتی رو قبول نکنه و جاهای دیگه تایید کنن...شاید یه راحش این باشه که گیم پس بریتانیا شامل اکتیویژن نشه

آخرین ویرایش:
F1 2023 معرفی شد :

تاریخ انتشار

June 16

=======================

به تازگی یک بازی جدید MMO به نام Chrono Odyssey معرفی شده .سازنده های بازی قول گرافیک بالا و دنیای Open Wrold + کامبت متنوع دادن
برا Xbox Series X|S, PS5, and Steam قرار ـه منتشر بشه

too good to be true !!!
=========================

کپکام انتظار داره Street Fighter 6 به 10 میلون فروش دست پیدا کنه

Street Fighter 6 sales target is 10 million, Capcom president says | VGC

آخرین ویرایش:
10 دقیقه گیم پلی Amnesia: The Bunker

همه فک کنم سری Amnesia رو تو سبک ترس بشناسن . سری بازی های Amnesia همیشه بر روی ترس خالص فوکوس داشتن و هسته اصلی گیم پلی ـشون حل کردن یـ سری معماست حالا یـ بازیی رو در نظر بگیرید که علاوه بر ترس خالص المان های بقای سری رزیدنت اویل رو هم بهش اضافه کرده . از منیج کردن Inventory گرفته تا Movement سنگین و تانکی و صد البته حل کردن معما نتیجش شده Amnesia: The Bunker . سوای این از خیلی جهات بازی آدم رو یاد Alien Isolation میندازه . به شدت پیشنهاد میکنم این 10 دقیقه گیم پلی استرس آور رو حتما ببینید

بازی در تاریخ May 23, 2023 برای PC , Xbox و PlayStation منتشر میشه و به صورت Day 1 بر روی گیم پس قابل دسترس ـه

ورود هوش مصنوعی Inworld به دنیای اسکایریم که موجب میشه با npc ها مثل chatgpt با تایپ کردن حرف بزنید و بسته به لحن و شخصیتشون به شما پاسخ میدن.
به طور مثال توی ویدیو از یه npc داخل شهر پرسیده میشه که زره از کجا بخرم؟ و در جواب توضیح میده: برو به مغازه ای که سمت راست دروازه اصلی شهره.

10 دقیقه گیم پلی Amnesia: The Bunker

همه فک کنم سری Amnesia رو تو سبک ترس بشناسن . سری بازی های Amnesia همیشه بر روی ترس خالص فوکوس داشتن و هسته اصلی گیم پلی ـشون حل کردن یـ سری معماست حالا یـ بازیی رو در نظر بگیرید که علاوه بر ترس خالص المان های بقای سری رزیدنت اویل رو هم بهش اضافه کرده . از منیج کردن Inventory گرفته تا Movement سنگین و تانکی و صد البته حل کردن معما نتیجش شده Amnesia: The Bunker . سوای این از خیلی جهات بازی آدم رو یاد Alien Isolation میندازه . به شدت پیشنهاد میکنم این 10 دقیقه گیم پلی استرس آور رو حتما ببینید

بازی در تاریخ May 23, 2023 برای PC , Xbox و PlayStation منتشر میشه و به صورت Day 1 بر روی گیم پس قابل دسترس ـه
مثل اینکه از ماه قبل حذف شده از گیم پس و دیگه تو تبلیغات هم نمیزنه

• Like
Reactions: ravi and Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or