سخنان Sam Lake: آیا Alan Wake 2 به زودی معرفی خواهد شد ؟!

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
امروز سم لیک تو توییت خود سخنان امیدوار کننده ای زده که هر دو قسمتش را براتون میزارم :

من توخواب شنیدم که در خونه زنگ زد و من رفتم که در را باز کنم , یه مرد اونجا بود اون از ماموران federal بود . اون کارت خودش به من نشون داد و اون شبیه ماموران FBI بود که تو فیلمها نشون میدند . این قسمت جایه ترسناکشه : یه مشکلی تو چهرش بود , مثل این بود که با سیگار صورتش را سوراخ سوراخ کرده بودند که من نمیتونستم اونو به چیزی تشبیه کنم .

من دیشب دوباره یک خواب دیدم و وقتی پا شدم واقعا دلهره داشتم .
من تو خوابم رفته بودم ملاقات صاحب قبلی خونم تو خانه سالمندان . صاحب خونه یک زن پیر دوست داشتنی نبود اون یک مرد جوان بود با موهای تیره . در واقع او بسیار خوب به نظر میرسید .
من یادم میاد اون یه کت خنده داره آرنج دار مدل قدیمی پوشیده بود . من رفته بودم دنبال جعبه کفشهام , ولی اون خیلی مضطرب بود و به من گوش نمیداد , اونجا خیلی روشن بود و بیرون هوا افتابی بود ولی اون همچنان اسرار داشت که من چراغ ها را روشن کنم , اون هی اسرار میکرد اونجا خیلی تاریکه من یادم میاد که کلا همه چراغ ها روشن بود و اون هنوز ارامش نداشت , داشت توهم برم میداشت , من احساس میکردم یه چیزایی عجیبی داره رخ میده اونوقت بود که من از خواب بیدار شدم . من تشنه بودم از تخته خواب پا شدم و رفتم تا یک لیوان اب بخورم . توی راهرو من برگشتم و من یدفعه بیرون از پنجره یه مرد سیاه رنگ شبه مانند دیدم . من باید بلند داد میکشیدم .
قلب من برای 1 دقیقه ایستاد , من لیوان از دستم افتاد ( خوشبختانه نشکست چون لیوان مورد علاقه من بود ) من واقعا ترسیده بودم . من فرار کردم و همه چراغهای خونه را روشن کردم .
من میخواستم به 911 زنگ بزنم ولی بعد یه دقیقه احساس کردم که احمقانست این کار را بکنم . به خودم گفتم همه این چیزها را توهم میکنم و گفتم که شاید خودم رفلکس خودم را تو پنجره دیدم .
البته وقتی همه چراغهای خونه روشن بود من دیگه چیزی از بیرون پنجره نمیدیدم .من اخر سر تصمیم گرفتم به دوستم Joss که نزدیکه خونمه زنگ بزنم و اون از خواب بیدار شد , اون خیلی مهربون بود
اون واقعا مثل فرشتهاست بعد از اینکه اونجا را چک کرد دیگه هیچ نشونه ای تو بیرون نبود .

اینها را هم میتونید ببینید :

آخرین ویرایش:
واقعا هیجان زده ام
این تائید بشه شاهزاده تایئد بشه و اسپلینتر هم که تائید بشه دیگه چیزی نمیخوام:d

تعارف نکن. دیگه چی می خوای؟:d

بازی رو تایید شده بدونید. فردا کنفرانس مایکروسافت غوغایی خواهد شد که .......:d
. من تشنه بودم از تخته خواب پا شدم و رفتم تا یک لیوان اب بخورم . توی راهرو من برگشتم و من یدفعه بیرون از پنجره یه مرد سیاه رنگ شبه مانند دیدم . من باید بلند داد میکشیدم .

یه مرد سیاه= Alan Wake 2 ....:d

من اخر سر تصمیم گرفتم به دوستم Joss که نزدیکه خونمه زنگ بزنم و اون از خواب بیدار شد , اون خیلی مهربون بود اون واقعا مثل فرشتهاست
منظورش اون رفیق الن هست؟اسمش چی بود .. فک کنم راستی .. :دی .. وای که چقدر مثل فرشته ها بود :-j :d

تعارف نکن. دیگه چی می خوای؟:d

بازی رو تایید شده بدونید. فردا کنفرانس مایکروسافت غوغایی خواهد شد که .......:d

یه مرد سیاه= Alan Wake 2 ....:d
یه حسی بهم میگه بازی ترسناک تر از قبل میشه. >:d<
این قسمت جایه ترسناکشه : یه مشکلی تو چهرش بود , مثل این بود که با سیگار صورتش را سوراخ سوراخ کرده بودند که من نمیتونستم اونو به چیزی تشبیه کنم .

این هم یه کاور از Alan Wake 2 :دی (البته کاور کاملا فیک هست)
41796-alan-wake-2.jpg

آخرین ویرایش:
Alan Wake 2 تایید بشه من رسما خودکشی میکنم و دیگه نمی تونم بازی رو انجام بدم :-/ :دی وای یعنی میشه سم لیک بیاد رو سن و اولین تریلر بازی رو نشون بده؟ :crying1: آقا سورپرایز نخواستیم، جان مادرت بیا همین الان بازی رو تایید کن، اصلا گور بابای کنفرانس :دی

محمد اگه معرفی شد هماهنگ با همدیگه خودکشی کنیم :دی

خداییش منم راضیم همین الان بیاد بازی رو تایید کنه ، اصلا سورپرایز نخواستیم فقط تاییدش کن

دیگه جدآ وقتشه ! 2 سال از عرضه بازی میگذره و اگه 2013 بیاد هم میشه 3 سال.
با American Nightmare اصلآ حال نکردم و هنوز تمومش نکردم ، ولی خب AW بعدی قرار نیست اون طوری باشه و یه چیزی مثل نسخه اول میشه ! :دی پس هرچی زودتر تآیید بشه ما هم بیشتر حال میکنیم ! :دی

ینی بهترین حرکت مایکروسافت تو این نسل Alan Wake بود :دی !
AN بد نبود ، از خیلی جهات مث اکشن و شوتر و روون بودن پیشرفت کرده بود ، اما در کل به نسخه اول نمیرسید .
بدجور منتظر AW 2 هستیم ...

بیخودی صابون نزنید... Remedy گفته چیزی برای E3 نداریمُ معرفی نخواهیم کرد.
Remedy Community Forums - View Single Post - E3 2012

این بلاگ هم مشخص نیست در مورد چی هستُ چه ربطی به Alan Wake داره.
حرفهای سم لیک مگه واسه امروز نبوده؟ اون کامنت تو فروم AW واسه چند روز پیش بوده، پس هنوز جای امیدواری هست :دی

من نمیدونم چرا مایکروسافت سراغ آی پی های جدید نمیره... اون از Forza و Halo و GeOW اینم از AW ...

باز این دوتای آخری خوبه کنه... Alan Wake 2 تو این نسل الزامیِ ! :دی ولی اون دوتا اولی سالی یه نسخه ازش بیرون میده... خسته کرد مارو! :|

باو برو سراغ آی پی های جدید...
RYSE رو فراموش كردی!
===
من بعيد می دونم تو E3 خبری از Alan Wake 2 باشه ولی اين نوشته های سم ليك مسلما به Alan Wake 2 ربط داره.

من از E3 پارسال منتظر معرفی نسخه دومم!تا همین چند روز پیش هم کورسوی امید داشتم ولی بعد از اینکه Remedy گفت هیچ چیزی برای معرفی ندارن انگار آب یخ ریختن روم:|
حالا باز خودم رو زیاد امیدوار نمیکنم چون در صورت تایید نشدنش حسابی داغون میشم،البته اگر تایید بشه بازم داغون میشم:dولی این نوشته مستقیما به AW اشاره داره:

مردی با کت بلند که آرنجش پارچع دوخته شده،که اصرار زیادی داره همه چراغ ها هم روشن باشه.

منم حاضرم همین الان بازی رو معرفی کنن حتی اگر سورپرایزی واسه E3 نمونه.

تنها بازی خریدم و تا ماتحتم سوخت همین AW بود. یه سری نکات عذاب اوری توی گیم‌پلیش بود که باعث میشد احساس کنم کلاه رفته سرم :دی.
داستان عالی، روایت خیلی خوب، محیط و جو عالی، شخصیت پردازی خوب، صدا گذاری عالی، گرافیک خیلی خوب، گیم‌پلی روی اعصاب. feedback کامیونیتی و نظر منتقدها رو در ساخت شماره دوم اعمال کنن; بنده 4 تا نسخه میخرم بجا یکی :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or