سخنان Sam Lake: آیا Alan Wake 2 به زودی معرفی خواهد شد ؟!

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
امروز سم لیک تو توییت خود سخنان امیدوار کننده ای زده که هر دو قسمتش را براتون میزارم :

من توخواب شنیدم که در خونه زنگ زد و من رفتم که در را باز کنم , یه مرد اونجا بود اون از ماموران federal بود . اون کارت خودش به من نشون داد و اون شبیه ماموران FBI بود که تو فیلمها نشون میدند . این قسمت جایه ترسناکشه : یه مشکلی تو چهرش بود , مثل این بود که با سیگار صورتش را سوراخ سوراخ کرده بودند که من نمیتونستم اونو به چیزی تشبیه کنم .

من دیشب دوباره یک خواب دیدم و وقتی پا شدم واقعا دلهره داشتم .
من تو خوابم رفته بودم ملاقات صاحب قبلی خونم تو خانه سالمندان . صاحب خونه یک زن پیر دوست داشتنی نبود اون یک مرد جوان بود با موهای تیره . در واقع او بسیار خوب به نظر میرسید .
من یادم میاد اون یه کت خنده داره آرنج دار مدل قدیمی پوشیده بود . من رفته بودم دنبال جعبه کفشهام , ولی اون خیلی مضطرب بود و به من گوش نمیداد , اونجا خیلی روشن بود و بیرون هوا افتابی بود ولی اون همچنان اسرار داشت که من چراغ ها را روشن کنم , اون هی اسرار میکرد اونجا خیلی تاریکه من یادم میاد که کلا همه چراغ ها روشن بود و اون هنوز ارامش نداشت , داشت توهم برم میداشت , من احساس میکردم یه چیزایی عجیبی داره رخ میده اونوقت بود که من از خواب بیدار شدم . من تشنه بودم از تخته خواب پا شدم و رفتم تا یک لیوان اب بخورم . توی راهرو من برگشتم و من یدفعه بیرون از پنجره یه مرد سیاه رنگ شبه مانند دیدم . من باید بلند داد میکشیدم .
قلب من برای 1 دقیقه ایستاد , من لیوان از دستم افتاد ( خوشبختانه نشکست چون لیوان مورد علاقه من بود ) من واقعا ترسیده بودم . من فرار کردم و همه چراغهای خونه را روشن کردم .
من میخواستم به 911 زنگ بزنم ولی بعد یه دقیقه احساس کردم که احمقانست این کار را بکنم . به خودم گفتم همه این چیزها را توهم میکنم و گفتم که شاید خودم رفلکس خودم را تو پنجره دیدم .
البته وقتی همه چراغهای خونه روشن بود من دیگه چیزی از بیرون پنجره نمیدیدم .من اخر سر تصمیم گرفتم به دوستم Joss که نزدیکه خونمه زنگ بزنم و اون از خواب بیدار شد , اون خیلی مهربون بود
اون واقعا مثل فرشتهاست بعد از اینکه اونجا را چک کرد دیگه هیچ نشونه ای تو بیرون نبود .

اینها را هم میتونید ببینید :

آخرین ویرایش:
آقا مثل اينكه ماكروسافت قراره E3 رو بابمب اتم منفجر كنه:-o ازطرفي بانمايش گيم پلي وگرافيك halo 4 قراره همه رو شگفت زده كنه ازطرف ديگه كلي بازي آسه multi platform قراره تو كنفرانس ماكرو سافت نمايش داده بشه از طرف ديگه هم مخوان با معرفي gears of war جديد واحتمالا alan wake 2 همه رو هايپ زده كنن :xبه احتمال قوي اين E3 بهترين كنفرانس ماكروسافت تو اين نسل ميشه فقط ماكروسافت شانس بياره موقع نمايش تماشاگرا سكته رونزنن :d

یعنی اگر این بازی تآئید بشه با سر میکوبم به دیوار....!!!!من با موسیقی این بازی زندگی کردم موسیقی این بازی شاهکاره...!!!!خدایا یه AW دیگه تو سالهای آخر گیمری من نصیب من بفرما..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or