سخنان Sam Lake: آیا Alan Wake 2 به زودی معرفی خواهد شد ؟!

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
امروز سم لیک تو توییت خود سخنان امیدوار کننده ای زده که هر دو قسمتش را براتون میزارم :

من توخواب شنیدم که در خونه زنگ زد و من رفتم که در را باز کنم , یه مرد اونجا بود اون از ماموران federal بود . اون کارت خودش به من نشون داد و اون شبیه ماموران FBI بود که تو فیلمها نشون میدند . این قسمت جایه ترسناکشه : یه مشکلی تو چهرش بود , مثل این بود که با سیگار صورتش را سوراخ سوراخ کرده بودند که من نمیتونستم اونو به چیزی تشبیه کنم .

من دیشب دوباره یک خواب دیدم و وقتی پا شدم واقعا دلهره داشتم .
من تو خوابم رفته بودم ملاقات صاحب قبلی خونم تو خانه سالمندان . صاحب خونه یک زن پیر دوست داشتنی نبود اون یک مرد جوان بود با موهای تیره . در واقع او بسیار خوب به نظر میرسید .
من یادم میاد اون یه کت خنده داره آرنج دار مدل قدیمی پوشیده بود . من رفته بودم دنبال جعبه کفشهام , ولی اون خیلی مضطرب بود و به من گوش نمیداد , اونجا خیلی روشن بود و بیرون هوا افتابی بود ولی اون همچنان اسرار داشت که من چراغ ها را روشن کنم , اون هی اسرار میکرد اونجا خیلی تاریکه من یادم میاد که کلا همه چراغ ها روشن بود و اون هنوز ارامش نداشت , داشت توهم برم میداشت , من احساس میکردم یه چیزایی عجیبی داره رخ میده اونوقت بود که من از خواب بیدار شدم . من تشنه بودم از تخته خواب پا شدم و رفتم تا یک لیوان اب بخورم . توی راهرو من برگشتم و من یدفعه بیرون از پنجره یه مرد سیاه رنگ شبه مانند دیدم . من باید بلند داد میکشیدم .
قلب من برای 1 دقیقه ایستاد , من لیوان از دستم افتاد ( خوشبختانه نشکست چون لیوان مورد علاقه من بود ) من واقعا ترسیده بودم . من فرار کردم و همه چراغهای خونه را روشن کردم .
من میخواستم به 911 زنگ بزنم ولی بعد یه دقیقه احساس کردم که احمقانست این کار را بکنم . به خودم گفتم همه این چیزها را توهم میکنم و گفتم که شاید خودم رفلکس خودم را تو پنجره دیدم .
البته وقتی همه چراغهای خونه روشن بود من دیگه چیزی از بیرون پنجره نمیدیدم .من اخر سر تصمیم گرفتم به دوستم Joss که نزدیکه خونمه زنگ بزنم و اون از خواب بیدار شد , اون خیلی مهربون بود
اون واقعا مثل فرشتهاست بعد از اینکه اونجا را چک کرد دیگه هیچ نشونه ای تو بیرون نبود .

اینها را هم میتونید ببینید :

آخرین ویرایش:
AW2 حتما ساخته میشه اما فکر نکنم تو این نمایشگاه معرفیش کنن چون زیر خبر های Halo و Gears و Forza لِه ولورده میشه..

وقتی AW1 هم که معرفی شد متاسفانه زیر سایه RDR قرار گرفت ولی بازم تونست جایگاهشو پیدا کنه.
جانم، بوی کارت و بن از اینجا میاد. ادمه بدید بنده در خدمتون هستم :biggrin1:
نه دیگه کار به اونجاها نمیکشه!:biggrin1:

من با دلایل زیادی میتونم ثابت کنم سناریو و روند پیشروی داستان AW بسیار ضعیف بود :d

تو بازی اصلا چیزی به اسم شخصیت پردازی وجود نداشت و همون چندتا شخصیت بازی هم اصلا تو دل برو نبودن و نمیشد باهاشون ارتباط برقرار کرد

واسه شما شاید جالب باشه اما من با این سن و سالم دیگه یه بازی که همش تو جلو رفتن و شلیک کردن و یه داستان نه چندان جالب خلاصه شده جالب نیست
بازی های تو این سبک باید چیزها بیشتری داشته باشن که بتونن گیمرو سرگرم کنن

نمیدونم چرا ولی اصلا با داستان و مخصوصا دیالوگ نویسی AW حال نکردم احساس میکردم یه نوجون 12 ساله سناریو بازی رو نوشته

من خودم به شخصه الن ویک یکی از بازیهای خیلی خوبی بود که تو این چند سال بازی کردم اما حرفهای شمارو کاملا تایید میکنم. با یه کم فکر عمیق میشه فهمید که داستان چیز خاصی نداره. دوستانی هم که این حرفها رو فحش حساب میکنن به این دلیله که سطح داستان گولشون زده.
شخصیت پردازی هم که در واقع نداشت. شما هر بازی یا فیلمی ببینید چند تا شخصیت توش هست که واقعا بهش وابسته میشید اما تو الن ویک حتی برای کارکتر اصلی هم همچین چیزی صدق نمیکنه.

من با دلایل زیادی میتونم ثابت کنم سناریو و روند پیشروی داستان AW بسیار ضعیف بود :d

تو بازی اصلا چیزی به اسم شخصیت پردازی وجود نداشت و همون چندتا شخصیت بازی هم اصلا تو دل برو نبودن و نمیشد باهاشون ارتباط برقرار کرد

واسه شما شاید جالب باشه اما من با این سن و سالم دیگه یه بازی که همش تو جلو رفتن و شلیک کردن و یه داستان نه چندان جالب خلاصه شده جالب نیست
بازی های تو این سبک باید چیزها بیشتری داشته باشن که بتونن گیمرو سرگرم کنن

نمیدونم چرا ولی اصلا با داستان و مخصوصا دیالوگ نویسی AW حال نکردم احساس میکردم یه نوجون 12 ساله سناریو بازی رو نوشت

شما بفرمایین ثابت کنین باسه ما :) بلکه ما هم یه چیزی یاد بگیریم....

من خودم به شخصه الن ویک یکی از بازیهای خیلی خوبی بود که تو این چند سال بازی کردم اما حرفهای شمارو کاملا تایید میکنم. با یه کم فکر عمیق میشه فهمید که داستان چیز خاصی نداره. دوستانی هم که این حرفها رو فحش حساب میکنن به این دلیله که سطح داستان گولشون زده.
شخصیت پردازی هم که در واقع نداشت. شما هر بازی یا فیلمی ببینید چند تا شخصیت توش هست که واقعا بهش وابسته میشید اما تو الن ویک حتی برای کارکتر اصلی هم همچین چیزی صدق نمیکنه.
با حرفتون مخالفم با خیلی از شخصیت ها بود که می شد ارتباط برقرار کرد ...مثل بری , الن ,تماس زین, lady of light و...(دیگه بگی هیچی واقعا کم لطفیه!)

خوبه فهمیدیم این همه آدم گول خوردن !

Alan Wake یه داستان و سناریو درست و حسابی داشت که همونم داره زیر سوال میره، بسیار عالی :دی

ایشون احیانا از این دسته افرادی هستن که میخوان اعتبار یه بازی رو زیر سوال ببرن که بگن من بیشتر میفهمم و اون منتقدی که داستان و روایت aw رو می ستاید هیچی حالیش نیست :d

جانم، بوی کارت و بن از اینجا میاد. ادمه بدید بنده در خدمتون هستم :دی
سلام.
ببخشید دوست عزیز. شما چرا احساس میکنید از اینجا بوی کارت و بن میاد؟
یه شخصی با توجه به دیدگاه خودش داره راجب یه موضوعی با یه عده بحث میکنه. حالا نظرش خلاف اکثریت هست اما هیچ توهینی صورت نگرفته. خود من هم شاید نظر ایشون رو قبول نداشته باشم.
اما این دلیل نمیشه که چون نظر ایشون خلاف نظر شماست کارت بگیره یا بن بشه.
این چند پست اخیر شما باعث شد من یک بار دیگه قوانین فروم و مخصوصا قوانین جدید و ویرایش هاشون رو بخونم اما اصلا به موردی بر نخوردم که در این موارد حق اخطار یا قطع دسترسی رو به مدیر بده.
در یک مورد مشابه از خود شما هم تو پروفایلتون سوال کردم که پست های من کدوم قوانین سایت رو نقض میکنه؟ اما جوابی نگرفتم...
تا اونجایی که من از قوانین فهمیدم هر شخصی با هر سطح علمی میتونه تا زمانی که قانع نشده روی یک موضوع بحث کنه حالا با هر تعداد پست. بدون توجه به اینکه نظر اکثریت چیه. این وسط تنها چیزی که مهمه رعایت احترام و توهین نکردن هست نه چیز دیگه ای.
من خودم رو مثال میزنم : حدود 1 سال و نیم اینجا فعالم. تو این مدت تقریبا تمام کاربر ها و مدیر ها و.. من رو میشناسن و با روحیاتم آشنا هستند. در تمام این دوران فقط یک بار اخطار دریافت کردم اون هم به خاطر تمسخر یه بنده خدایی که بعدا هم از ایشون معذرت خواهی کردم. تو تمام بحث هایی هم که شرکت داشتم حداقل یک مدیر و یک ناظم حضور داشتند.
حالا من از شما خواهش میکنم اگر قانون جدید وضع شده یا قانون قدیمی ای در این زمینه وجود داره که من و یه عده متوجهش نیستیم خواهشا به یه طریقی مثل اعلامیه قواینین جدید و... ما رو مطلع کنید که فعالیتمون رو بر اساس چارچوب قوانین تنظیم کنیم.

حالا اصلا چرا این حرفها رو زدم ؟ به خاطر اینکه من و خیلی های دیگه دوست نداریم وقتی وارد سایت شدیم با این پیغام " شما به فلان دلیل از سایت اخراج شدید" مواجه بشیم. اون هم فقط به خاطر برخورد سلیقه ای.

شرمنده ی دوستان هم شدیم به خاطر off topic.
بهنام فکر کنم کسری داشت شوخی میکرد ، اون "
biggrin1.gif
" رو برای همین گذاشته

در ضمن فکر کنم هردوتامون به اندازه کافی توی سایت بودیم که بدونیم اینجور بحث ها آخرش به کجا ختم میشه پس خیلی هم بعید نیست که نهایتا همچین اتفاقی بیوفته ، کسری اینطوری به دوستان هشدار داد تا حواسشون به نوشته هاشون باشه
علی جان خودم هم این احتمال رو دادم راستش. اما دو بار دیگه هم (که یکیش همین چند روز قبل بود) دقیقا مشابه همین مشکل برای خود من پیش اومد که ایشون به طور جد من رو تهدید به اخطار و بن کرد. این بود که اینجا فرصت رو مناسب دیدم که این موضوع برای همه روشن بشه.

آخرین ویرایش:
سلام.
یه شخصی با توجه به دیدگاه خودش داره راجب یه موضوعی با یه عده بحث میکنه. حالا نظرش خلاف اکثریت هست اما هیچ توهینی صورت نگرفته. خود من هم شاید نظر ایشون رو قبول نداشته باشم.
این چند پست اخیر شما باعث شد من یک بار دیگه قوانین فروم و مخصوصا قوانین جدید و ویرایش هاشون رو بخونم اما اصلا به موردی بر نخوردم که در این موارد حق اخطار یا قطع دسترسی رو به مدیر بده.
در یک مورد مشابه از خود شما هم تو پروفایلتون سوال کردم که پست های من کدوم قوانین سایت رو نقض میکنه؟ اما جوابی نگرفتم...
تا اونجایی که من از قوانین فهمیدم هر شخصی با هر سطح علمی میتونه تا زمانی که قانع نشده روی یک موضوع بحث کنه حالا با هر تعداد پست. بدون توجه به اینکه نظر اکثریت چیه. این وسط تنها چیزی که مهمه رعایت احترام و توهین نکردن هست نه چیز دیگه ای.
من خودم رو مثال میزنم : حدود 1 سال و نیم اینجا فعالم. تو این مدت تقریبا تمام کاربر ها و مدیر ها و.. من رو میشناسن و با روحیاتم آشنا هستند. در تمام این دوران فقط یک بار اخطار دریافت کردم اون هم به خاطر تمسخر یه بنده خدایی که بعدا هم از ایشون معذرت خواهی کردم. تو تمام بحث هایی هم که شرکت داشتم حداقل یک مدیر و یک ناظم حضور داشتند.
حالا من از شما خواهش میکنم اگر قانون جدید وضع شده یا قانون قدیمی ای در این زمینه وجود داره که من و یه عده متوجهش نیستیم خواهشا به یه طریقی مثل اعلامیه قواینین جدید و... ما رو مطلع کنید که فعالیتمون رو بر اساس چارچوب قوانین تنظیم کنیم.

حالا اصلا چرا این حرفها رو زدم ؟ به خاطر اینکه من و خیلی های دیگه دوست نداریم وقتی وارد سایت شدیم با این پیغام " شما به فلان دلیل از سایت اخراج شدید" مواجه بشیم. اون هم فقط به خاطر برخورد سلیقه ای.

شرمنده ی دوستان هم شدیم به خاطر off topic.
بهنام فکر کنم کسری داشت شوخی میکرد ، اون ":دی" رو برای همین گذاشته

در ضمن فکر کنم هردوتامون به اندازه کافی توی سایت بودیم که بدونیم اینجور بحث ها آخرش به کجا ختم میشه پس خیلی هم بعید نیست که نهایتا همچین اتفاقی بیوفته ، کسری اینطوری به دوستان هشدار داد تا حواسشون به نوشته هاشون باشه

فن آلن ویک نبودم ولی این چند خطی که توی متن دیدم کلا خیلی بهم فاز داد و یه حس خوبی نسبت به نسخه جدید ( حالا dlc یا شماره 2 ) بهم داد!
واقعا جالب نوشته بودند و آدم خودشو در اون صحنه میتونه با خوندن متن تصور کنه! فقط امتحان کنید!

نام تجاری Alan Wake 2 توسط Remedy ثبت گردید

Registrant:
Remedy Entertainment, Ltd
Paivantaite 8
ESPOO, FIN 02210
FI

Domain Name: ALANWAKE2.COM

Administrative Contact, Technical Contact:
Remedy Entertainment, Ltd markus @REMEDY.FI
Paivantaite 8
ESPOO, FIN 02210
FI
+358943550411 fax: +358943550444

Record expires on 28-Dec-2013.
Record created on 28-Dec-2005.
Database last updated on 3-Jun-2012 12:38:40 EDT.
Remedy نام تجاری Alan Wake 3 را نیز همزمان با این دامنه ثبت کرد.

آخرین ویرایش:
سلام.

عزیزیم من معذرت خواهی می کنم به خاطر رک گوییم اما شما در جایگاهی نیستی که بخوای در این مورد قضاوت کنی. پست اسپم و ترول ( یعنی کلا پستی که باعث بشه تاپیک بی خود چند صفحه بیاد جلو) اینجا خلاف قوانین هست. شما اگه نمی خوای با پیغام اخراج مواجه بشی سعی کن تاپیک به هم نریزیی. من اگه می خواستم ،بر اساس این قوانین می تونستم بارها به شما اخطار بدم اما این کارو نکردم پس به جای انجام دادن دوباره این کار سعی کنید یکم در پست هاتون تجدید نظر کنید.
در ضمن اگر من ایراد فاحشی تو کارم بود حداقل یک مدیر یا ناظم دیگه تو این مدت یک اخطار 1 امتیازی بهم میداد. این خودش نشون دهنده ی همه چیز هست.
ببین اگه می خوای خودتو توجیه کنی بهتره بی خیال بشی. تنها نفری که توی همه تاپیک ها 360 جو به هم میریزه خودتی و خودت. این اخرین حرفمه من دفعه بعدی موارد مشابه ببینم یک سره بن می کنم. تا حالا فقط 4 تاپیک به خاطر پست های زیبای شما قفل شدند. . حالا میل خودت هست. البته منظور شما نیستی منظور با همه افرادی که دست به تخریب تاپیک می زنند. حالا شما مختاری به ادمین پیام بزنی شکایت کنی از این وضعیت. بری تاپیک انتقاد اما مطمئن باش موارد مشابه من همون کاری که گفته بودم انجام میدم.

آخرین ویرایش:
Remedy نام تجاری Alan Wake 3 را نیز همزمان با این دامنه ثبت کرد.
همونجور که گفته بودم،یه IP جدید یا توی شماره اولش میمیره یا توی یه سه گانه روایت میشه! اینم مدرک!:>:p:d

عزیزیم من معذرت خواهی می کنم به خاطر رک گوییم اما شما در جایگاهی نیستی که بخوای در این مورد قضاوت کنی. پست اسپم و ترول ( یعنی کلا پستی که باعث بشه تاپیک بی خود چند صفحه بیاد جلو) اینجا خلاف قوانین هست. شما اگه نمی خوای با پیغام اخراج مواجه بشی سعی کن تاپیک به هم نریزیی. من اگه می خواستم ،بر اساس این قوانین می تونستم بارها به شما اخطار بدم اما این کارو نکردم پس به جای انجام دادن دوباره این کار سعی کنید یکم در پست هاتون تجدید نظر کنید.
خب دوست من این مورد دقیقا همون برخورد سلیقه ای هست که گفتم.
وقتی پستی بی ربط به موضوع تاپیک نباشه نه تروله نه اسپم. وقتی یه نفر میاد مثلا تو تاپیک امتیازات مس افکت پای چمیدونم مثلا هیلو و دیابلو رو میکشه وسط این میشه اسپم و ترول.
ولی اینکه طرف داره تو تاپیک مربوط به بازی راجب ایرادات بازی صحبت میکنه به هیچ وجه اسمش ترول و اسپم نیست. اسمش بحث و گفت و گو نظر شخصی هست.
منتها شما ایراد کارت اینه که هر پست خلاف نظر شخصی خودتون رو اسپم و ترول میدونید.
این هم در نظر بگیرید که همه ی افراد سطح اطلاعاتشون اندازه ی شما نیست. همه هم منتقد شناخته شده نیستند. و صد البته همه نظرشون مطابق با شما نیست. از همه ی این ها بگذریم اما من هم معذرت میخوام بابت رک گوییم ؛ هیچ تضمینی هم نیست که حرف شما آیه ی قرآن باشه و ملاک سنجش افراد ، پس به نظرات مخالف هم سعی کنید احترام بذارید.

در ضمن اگر من ایراد فاحشی تو کارم بود حداقل یک مدیر یا ناظم دیگه تو این مدت یک اخطار 1 امتیازی بهم میداد. این خودش نشون دهنده ی همه چیز هست.
با تشکر.

@ یاکوزا :
نظر شخصی با ترول و تخریب فرق داره .

بین کسی که فقط میاد نظر شخصیش رو در مورد یه بازی میده و میگه من از فلان بازی خوشم نمیاد (حالا با دلیل یا بدون دلیل در هر صورت نظر شخصیش هست و قابل احترام) و بعد میره دنبال کارش با کسی که به هر نحوی شده در تمام تاپیک های مرتبط با اون بازی به طور مشخص سعی و تلاش رو میذاره تا هر طوری شده اون بازی ها رو تخریب کنه به اندازه زمین تا آسمون تفاوت وجود داره . جفتشونم پست و کامنت هایی دادن که کاملاً با عنوان تاپیک مرتبط هست ولی این کجاهو آن کجا !

شاید خیلی مواقع رفتار های ما به صورت جزء به چشم نیاد ولی وقتی عملکرد ِ کلیمون رو در طی فرضاً یک هفته یا یک ماه در تاپیک های مختلف مورد بررسی قرار بدیم قضیه متفاوت بنظر برسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or