سخنان Sam Lake: آیا Alan Wake 2 به زودی معرفی خواهد شد ؟!

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
امروز سم لیک تو توییت خود سخنان امیدوار کننده ای زده که هر دو قسمتش را براتون میزارم :

من توخواب شنیدم که در خونه زنگ زد و من رفتم که در را باز کنم , یه مرد اونجا بود اون از ماموران federal بود . اون کارت خودش به من نشون داد و اون شبیه ماموران FBI بود که تو فیلمها نشون میدند . این قسمت جایه ترسناکشه : یه مشکلی تو چهرش بود , مثل این بود که با سیگار صورتش را سوراخ سوراخ کرده بودند که من نمیتونستم اونو به چیزی تشبیه کنم .

من دیشب دوباره یک خواب دیدم و وقتی پا شدم واقعا دلهره داشتم .
من تو خوابم رفته بودم ملاقات صاحب قبلی خونم تو خانه سالمندان . صاحب خونه یک زن پیر دوست داشتنی نبود اون یک مرد جوان بود با موهای تیره . در واقع او بسیار خوب به نظر میرسید .
من یادم میاد اون یه کت خنده داره آرنج دار مدل قدیمی پوشیده بود . من رفته بودم دنبال جعبه کفشهام , ولی اون خیلی مضطرب بود و به من گوش نمیداد , اونجا خیلی روشن بود و بیرون هوا افتابی بود ولی اون همچنان اسرار داشت که من چراغ ها را روشن کنم , اون هی اسرار میکرد اونجا خیلی تاریکه من یادم میاد که کلا همه چراغ ها روشن بود و اون هنوز ارامش نداشت , داشت توهم برم میداشت , من احساس میکردم یه چیزایی عجیبی داره رخ میده اونوقت بود که من از خواب بیدار شدم . من تشنه بودم از تخته خواب پا شدم و رفتم تا یک لیوان اب بخورم . توی راهرو من برگشتم و من یدفعه بیرون از پنجره یه مرد سیاه رنگ شبه مانند دیدم . من باید بلند داد میکشیدم .
قلب من برای 1 دقیقه ایستاد , من لیوان از دستم افتاد ( خوشبختانه نشکست چون لیوان مورد علاقه من بود ) من واقعا ترسیده بودم . من فرار کردم و همه چراغهای خونه را روشن کردم .
من میخواستم به 911 زنگ بزنم ولی بعد یه دقیقه احساس کردم که احمقانست این کار را بکنم . به خودم گفتم همه این چیزها را توهم میکنم و گفتم که شاید خودم رفلکس خودم را تو پنجره دیدم .
البته وقتی همه چراغهای خونه روشن بود من دیگه چیزی از بیرون پنجره نمیدیدم .من اخر سر تصمیم گرفتم به دوستم Joss که نزدیکه خونمه زنگ بزنم و اون از خواب بیدار شد , اون خیلی مهربون بود
اون واقعا مثل فرشتهاست بعد از اینکه اونجا را چک کرد دیگه هیچ نشونه ای تو بیرون نبود .

اینها را هم میتونید ببینید :

آخرین ویرایش:
آیا Alan Wake 2 به زودی معرفی خواهد شد؟
جواب:با توجه به پول ساز بودن این عنوان و گرافیک و نورپردازی و شخصیت پردازی عالی و طرفدارای زیاد و سرسخت و داستان عالی شماره اصلی و توهمات این آقا:d،این امر همچین دور از انتظار هم نیست...

این Remedy چه علاقه ای داره اسم شخصیت اول رو بگزار رو بازیهاش.. البته اینجوری حداقل مطمئنیم اون شخصیت فنا ناپذیره..:d

alanwake2.com
همچین دامنه ای ثبت شده، وقتی به آدرس بالا میریم میگه "صفحه در دست ساخت" .
آخرین آپدیت Database هم بر میگرده به امروز, 3 ژوئن !
Registrant:
Remedy Entertainment, Ltd
Paivantaite 8
ESPOO, FIN 02210
FI

Domain Name: ALANWAKE2.COM

Administrative Contact, Technical Contact:
Remedy Entertainment, Ltd markus@REMEDY.FI
Paivantaite 8
ESPOO, FIN 02210
FI
+358943550411 fax: +358943550444

Record expires on 28-Dec-2013.
Record created on 28-Dec-2005.
Database last updated on 3-Jun-2012 12:38:40 EDT.

Alan Wake 2 در دست ساخت ـه . شاید E3 معرفی بشه شاید هم مدتی بعد ...

بابا دیگه جمش کنید همه می دونند که هر عنوانی که واسه یه شرکت سود داشته باشه نسخه بعدیی هم در داره اینا دیگه دارند ناز می کنن واسه گیمر

بابا دیگه جمش کنید همه می دونند که هر عنوانی که واسه یه شرکت سود داشته باشه نسخه بعدیی هم در داره اینا دیگه دارند ناز می کنن واسه گیمر

رفیق! رمدی حساب شده پیش میره به خاطر همین عنوان بد نداره! ما بهشون اعتماد کامل داریم!;;)

عزیزم خیلی تند میری پیاده شو با هم بریم. :دی
Remedy استاد بازی های کیفیت بالا هست. مکس پین 1 و 2 و حالا هم الن ویک. شک داری؟ :|
مگه همه شرکت ها مثل Activiosion و EA و Ubi هستن؟

به نظر میرسه که حتما دیگه یه خبرایی در مورد شماره بعدی الن هست....فقط نه به مایکروسافت میخوره این همه بازی انحصاری و مولتی و جدیدای کینکتو یکجا معرفی کنه و نه وقت نمی کنه فکر کنم:d
حالا باید دید چی میشه...حدود 22 ساعت اینا مونده تا کنفرانس مایکرو

من میدونستم این بازی حتما میاد و از الانم بهتون میگم که حتما میاد. به خاطر اینکه امسال سونی بازی های انحصاریه خوبی رو میده بازار و ماکرو هم واسه اینکه از قافله عقب نمونه حتما میده بیرون.

برای آگاهی بیشتر دوستان این لیست بازی هایی هست که Remedy تا حالا ساخته. این لیست نشون میده که این استودیوی 62 نفره و البته PC ساز کم کار هستن اما کارهاشون با کیفیت هست:

Death Rally
1996 MS-DOS
2009 Windows

Max Payne
2001 Windows

Max Payne 2: The Fall of Max Payne
2003 Windows

Alan Wake
2010 Xbox 360
2012 Windows

Death Rally (Remake)
2011 iOS
2012 Android

Alan Wake's American Nightmare
2012 Windows, Xbox Live Arcade
[/CENTER]

دوستان شاید AW 2 نباشه ولی خیلی به اون مربوط میشه!
این رو امروز تو Episode 4 پیدا کردم:

روی میز و جلوی تلوزیون،یک بازی 360 به نام Bright Falls هست و کنار تلوزیون هم یه 360 !
یعنی میشه فردا تو E3 بیان Bright Falls رو تایید کنن؟:(
اسم اون بازی Night Springs هست كه البته اسم يه برنامه كه تو بازی از تلويزيون پخش می شد هم بود. بازيش تو اتاق يه گيمر ديوانه تو كلنيك اون يارو دكتر روانشناسه بود:دی موندم طرف چطوری با اون تلويزيون عهد بوقی بازی 360 می زده:دی

اسم اون بازی Night Springs هست كه البته اسم يه برنامه كه تو بازی از تلويزيون پخش می شد هم بود. بازيش تو اتاق يه گيمر ديوانه تو كلنيك اون يارو دكتر روانشناسه بود:دی موندم طرف چطوری با اون تلويزيون عهد بوقی بازی 360 می زده:دی
دقیقن بعد AW An دقیقن یکی از اپیزود های همین NS بود. یعنی اگرم ربطی داشته همون مربوط به AW An بوده :دی.

-----------------------
به احتمال زیاد بازی تو یک شهر جدید اتفاق میوفته و دیگه توی Bright Falls نیست یا حداقل قسمتی از بازی تو یک شهر دیگست.

واسه 3 روز پیشه، اگه 3 ماه پیش بود یه چیزی:d
به احتمال خیلی زیاد مثل American Nightmare یه spin-offـه که برای Xbox Live Arcade و PC عرضه میشه. AAA بعدیشون واسه نسل بعدِ.
تا حالا مگه ندیدی خیلی از سازنده ها ادعا میکنند که ما نمایش نداریم بعدا یدفعه میبینی بهتر از همه هم نمایش میدند ؟:دی
اینم بگم این سوال را شخصا خود بنده تو فروم remedy پرسیده بودم که از مسئولین remedy این جواب را به من دادند :دی ولی خوب شاید اینا قسدشون اینه سوپرایز کنند . مهمتر از همه وقتی سم لیک یکی از کله گنده های رمدی میاد یه همچین بینه ای میده حتما یه چیزی هست .

مورد دیگه اینا باید این نسل ادامه بازی را بسازن چون همین نسل کتک خیلی چیزها را خوردن مثله طولانی بودن پروسه ساخت بازی که خیلی ها چندین سال منتظر گذاشتند و انتظار ها را بیش حد بالا بردند و همچنین چندسالی هم درگیر مسائل انجین بازی بودند . اینا الان همه چیز را تو دستشون دارند و همه چی امادست پس چرا بازی را نگه دارند واسه نسل بعد وقتی همه چی امادست ؟! به نظر خودم کار بسیار احماقانه ای هست که اگه اینا یه بازی AAA را برای نسل بعد اماده کنند ! اولا دوباره مجبورن انجین بازی را بروز رسانی کنند دوما بازم از این نسل تا نسل دیگه همه را چندین سالی منتظر میزارن دقیقا همین اشتباهی که این نسل کردند . اینا نظر شخصیه ولی به نظر من اگه رمدی یه همچین کاری بکنه که تو میگی کار بسیار اشتباهیه به نظرم ! خود منم تو پسته قبلیم گفتم زیاد امیدوار نباشید که فردا بازی معرفی بشه :دی

ینی بهترین حرکت مایکروسافت تو این نسل Alan Wake بود :دی !
AN بد نبود ، از خیلی جهات مث اکشن و شوتر و روون بودن پیشرفت کرده بود ، اما در کل به نسخه اول نمیرسید .
بدجور منتظر AW 2 هستیم ...

چند بار اینو من بگم ؟! اقا به خدا AWAN یه بازی بود که فقط بخش کوچکی از تیم روش کار میکردند حالا خدا داند با این تیم کوچیکی که رمدی داشت شاید مثلا 15 یا 20 نفری روش کار میکردند ! این نشون میده که بازیه مهمی براش نبوده ! بیشتر AWAN یه نسخه امتحانی بود که بتونه با اضافه کردند بعضی از قابلیت تو بازی مثل سلاح های اضافه و یا OW کردنه محیط عکس العمل گیمر ها و سایتها را سنجش کنه که ببین چیش را مثبت دیدند و چیش را منفی تا بهتر بتونن روی AW2 کار کنن .

اینو از این بابت میگم که با دیدن AWAN روی AW2 قضاوت نکنید ! خود رمدی هم گفت اگه AW2 در کار باشه هیچ دخلی AWAN براش نداره ! یعنی فکر نکنید که AW2 میتونه شبیهش باشه و............!

آخرین ویرایش:
کلا امیدی به نمایش بازی نبود ولی این کامنت هایی که Sam Lake داده، یه مقدار امیدوارمون کرد. حالا اینکه سم روانی باشه و بخواد ملت رو بزاره سر کار، مایه ـش چند تا فحش آبدار هست که بعد از پایان کنفرانس مایکروسافت روانه تویترش میشه، پس به نفع خودشه بازی رو تایید کنن ;;) :دی :دی

نسخه قبلی که همچین مالی هم نبود مخصوصا از نظر سناریو که نه تنها قوی نبود یه سناریو خیلی ساده داشت که نمی تونست گیمرو جذب کنه
از نظر ترسناکی هم تنها ترسی که داشت ترس از مردن و دوباره بازی کردن بود

کلی بخواهیم حساب کنیم طرز فکر کودکانه ای پشت بازی بود

خارق العاده است اين بازي براي من بهترين بود تو اين نسل دركل alan wake شاهكار بود عاشق كاراي سام ليك و remedy ام اين متنم خارق العاده است براي يه بازي ترسناك اميدوارم alan wake 2 تو همين نسل بياد بيصبرانه منتظريم بابات خبر ممنون آقا فرخ شگفت زده شديم:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or