سخنان ناخوشایند Adrian Chmielarz پیرامون عملکرد ضعیف مایکروسافت

A.R.A.$.H

کاربر سایت
20120812213328.jpg

Arian Chmielarz یکی از اعضای اسبق تیم سازنده بازی Bulletstorm به تازگی نظر خود را پیرامون کنسول Xbox One مطرح کرده است که هیچ کدام مثبت نبود!
کنسول Xbox One از زمان معرفی مورد انتقادات تندی قرار گرفته.در رونمایی از قابلیت های مختلف رسانه ای این کنسول سخنان فراوانی زده شد اما جامعه گیمینگ را نتوانست تحت تاثیر قرار دهد.
سخنان Chmielarz در Eurogamer :
"خیلی برای من سخت است که پای این موضوع بمانم.به عنوان مثال با تمام احترامی که برای آقای Spielberg قائلم یک مجموعه تلویزیونی Halo من را مجاب نمی کند که $400 (یا هرقدر) بابت یک جعبه بدهم. Jonathan در رونمایی PS4 سنگ تمام گذاشت و من بیشتر راضی بودم.نه به خاطر بازی هایش بلکه به خاطر پیامی که سونی می خواست منتقل کند."
کمپانی سونی به تازگی شروع به کار به استدیوهای مختلف بازی های مستقل کرده است که یکی از آنها Curve’s Thomas Was Alone میباشد که برای PS3 و PS VITA منتشر شد :
"این مورد بد نیست که در هنگام معرفی کنسول به بازی پرداخته نشود و در عوض در E3 نمایش داشت اما دوست داشتم مایکروسافت انتظارات را بهتر برآورده میکرد چون ما میخواستیم آینده گیمینگ را ببینیم که هیچ چیزی پیرامون این مورد نداشتیم.چیزی که نمایش داده شد یک مشت فیلم از پیش پرداخته شده و ضعیف حتی ضعیف تر از PC که من در حال حاضر دارد.من هیچ دلیلی که بگویم یک کنسول را بر دیگری ترجیح دهیم ندارم، چجوری بگویم میخواهم هر دو موفق شود.اما وقتی به نمایش سونی فکر میکنم میبینم که هر کی از خواب خود زده بود بیهوده نبوده! "
حرف های Chmielarz آنقدر بیهوده نیست و درست است.سونی رونمایی در حد گیمینگ نسل بعد داشت.اما آیا در E3 قضیه به نفع مایکرسافت تغییر خواهد کرد ؟
Gamingbolt

انقدر شهامت داشت که بیاد حرفشو بزنه. حالا چه انتقاد کرده باشه چه تمجید ولی برعکس بقیه ی استودیوهایی که هیچی نمیگن و سکوت کردن اومد و حرفشو زد.
بعد از کنفرانس سونی هر روز یه بازیساز و شرکت از PS4 تعریف و تمجید کرد ( به غیر از اونایی که از ترس مایکرو نمیتونن حرف بزنن و اصلا منظورم اکتیویژن نیست :d ) ولی بعد از کنفرانس مایکرو ، بیشترین موضوعی که مورد بحث قرار گرفت همین قضیه ی بازیهای دست دوم بود.
تفاوت رو از همینجا احساس کنید :bighug:

بعد از رونمایی ps4 که سازنده ها میومدن از کنفرانس سونی و ps4 تعریف میکردن یه عده ( که همه میشناسنشون ) میگفتن اینا همه اش دروغه و سونی به اینا پول داده. حالا بعد کنفرانس مایکروسافت نه تنها سازنده ها تعریف نکردن بلکه اعتراض هم میکنن.مثل این اقا که همین اواخر بازی Geow :Judgment رو برا مایکروسافت ساخته ولی داره اعتراض میکنه .واقعا اینا چه معنی میده؟؟:bighug:
دوستان یکم حقایق رو قبول کنید

تا وقتی مهندسین بازی‌سنتر نیان و حرف های این ادم نادان رو تایید نکنن، بنده به هیچ عنوان سخنان یک سازنده بازی رو قبول نمی کنم...

منتظر می‌مونم تا بیان جوابش رو بدن تا حتالیش بشه چیزی نمی فهمه...

تا وقتی مهندسین بازی‌سنتر نیان و حرف های این ادم نادان رو تایید نکنن، بنده به هیچ عنوان سخنان یک سازنده بازی رو قبول نمی کنم...

منتظر می‌مونم تا بیان جوابش رو بدن تا حتالیش بشه چیزی نمی فهمه...

به جز 2-3 نفر خیلی محدود تو BC، کی از رونمایی XboxOne ابراز رضایت کرد ؟ ، حداقل واسه ما ایرانی ها کاملا ناامید کننده بود .

ما یا حداقل خود من!!کنسول برای گیم میخوایم .
هر چیزی جای خودش داره .پخش سریال و نمایش شبکه های ورزشی خوبه ولی نه اونقدر که بیای روش قمار کنی.

از لحاظ قدرت سخت افزاریم که ماکرو فعلا به همین اطلاعاتی که داده واقعا قدرتش کمتر از ps4 مگه اینکه یه سری موارد دیگه رو داخل e3 رو کنه.
اونم از وضع هر 24 ساعت باید انلاینشه.
وضعیت استفاده از بازیهای دسته دوم هم که هنوز کامل مشخص نشده هر کی یه بوقی برای خودش میزنه.
اونم که وضع ظاهر کنسوله که شبیه هر چی هست بجز کنسول!!

با این وضعیت اینده تاریکی در انتظار این کنسوله .

الان که بیشتر فکر میکنم میبینم این کنفرانس هیچ رقمه نمیتونست بهتر از این دربیاد....چون اینها بعد از دیدن کنفرانس ps4 کاملا فهمیدن چیزی برای رو کردن نخواهند داشت..دقت کنید بعد از کنفرانس ps4 هیچ هایپی از طرف مایکرو رو سایت ها نیمد و تو سکوت کامل به سر می بردن.

من فکر میکردم توسعه دهنده ها میان میگن " XboxOne خیلی فوق العاده است. مخصوصا نحوه ساختن بازی برای اون خیلی نشاط آور شده ، چون هر موقع خسته شدی میتونی بزنی تلویزیون و برنامه های مفرح رو تماشا کنی"

هر دم از این باغ بری میرسد....:|

به گزارش محمد میرزایی به نقل از بازینما :d یه اقای انگلیسی چند وقت قبل از رونمایی xone چند تا دامین با نام Xboxone.com و Xboxone.net به نام خودش ثبت کرده.یعنی الان میتونه به چند برابر قیمت به خود مایکرو بفروشه:|

منبع:مشکل جدید مایکروسافت - بازی نما :: Bazinama - آرشیو اخبار

میذاره Xboxone.ir مشکلی نداره که!!!!:p
خبر هم چیز جالبی نیست.خفن تر هاشم تا E3 میاد.بعد E3 یا خفن تر از این ها ازش انتقاد میشه یا اینکه اوضاع درست میشه.فعلاً مایکرو سه تا مشکل خفن داره
1.بااس بازی های خفن شو رو کنه(که طبق وعده هاش میگه میکنه!)
2.باید به این ملّت یه جوری حالی کنه که قابلیت های کنسولش خیلی خفن اند اند.(که عمراً بتونه!)
3.کلّاً باید تو E3 خفن تر از سونی و نینتندو ظاهر شه(که اینم عمراً بتونه)
خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن خفن
مایکرو نصف سونی خفن نیست،سونی هم نصف نینتندو خفن نیست.من دچار بیماری خفن زبانی شدم خیلی بیماری خفنیه.تو رو خدا من خفنو نجاتم بدبد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or