سخنان معاون رئیس شرکت AMD پیرامون رقابت PC با کنسولهای نسل بعد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
AMD.jpg

کنسول های نسل بعد و اخبارهای آن ها امروزه از اهمیت خاصی برخوردار هستند و سوال اینجاست یک کامپیوتر شخصی (PC) چگونه می تواند در مقابل این کنسولها مفید و خوب ظاهر شود؟سایت آلمانی Heise.de یک مصاحبه با معاون رئیس شرکت AMD آقای Roy Taylor انجام داده است که ایشان در جواب گفته اند بازی های PC به دلیل یک سری مزیت ها همچنان می توانند خوب واقع شوند .
هنگامی که از ایشان سوال شد چرا یک نفر باید هزینه زیادی بابت خرید یک PC قدرتمند کند در حالی که میتواند با هزینه کمتر به کنسول های نسل بعد دسترسی داشته باشد و از طرفی نیز روز به روز شاهد پیشرفت بازی های تلفن های هوشمند و تبلت ها هستیم که بسیار راحتتر بدست می آیند؟ جواب :
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد همچنین با سبک ها و ژانرهای مختلف سازگاری خوبی دارد.می دانیم بازی Civilization بر روی کنسول نیز منتشر شده اما به شخصه من نسخه PC آن را ترجیح می دهم.همچنین من طرفدار بزرگ سری بازی های Total War هستم.و در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم!در مقایسه با کنسولها باید بگویم شما با داشتن یک PC از تجربه بهتر گرافیکی برخوردار خواهید بود.اکثر افرادی که می شناسم هر دو را دارند: هم PC هم کنسول!
سخنان آقای Taylor دیپلماتیک می باشد!زیرا خود همین کمپانی قرار است چیپ های کنسول های نسل بعد را تامین کند.البته برای XBOX بعدی هنوز چیزی معلوم نمی باشد
Gamingbolt

در بازی های شوتر اول شخص نیز با تنظیمات بالای گرافیکی قمار می کنم
یک کنسول باز هیچوقت این موضوع رو درک نمیکنه اره منم همین کارو میکنم با تنظیمات بالا و ابشن های جدا گرافیکی رقابت میکنم با افرادی که تو همین فاز هستند...

یک کارت گرافیکی مثل 7990 اصلا قابل قیاس نیست با ps4 حتی 1% ,و بعد خودتون بییاد ببنید در اینده چه خواهد شد ...اسن حقیقت اگر غیر این باشه باید اسمشو گذاشت دروغ...

من هم به خاطر همینه پی سی ررو ول نمیکنم واقعا یه حال دیگه ایی داره بازی روی پی سی راست میگه

منم تا قبل از اینکه با کنسول بازی کنم همین فکرو میکردم ولی الان نظرم 180درجه فرق میکنه.از نظر راحت تر بازی کردن به نظرم فقط توی بازی های استراتژی پی سی بهتره

درود بر شرف این مرد

همینطور که پیش تر گفتم کنسول یه پلتفروم روتین عوام پسند بحساب میاد خاص نیست .. از بچه 12 ساله بگیر تا یه پیر مرده 53 ساله میتونه با کنسول سرو کله بزنه و انحصاری بازی کنه دگمه بزنه

یه گیمر حرفه ایی pc دقیقا میدونه کانفیگ اسمبل کردن یه سیستم برای بازی کردن نیاز به معلومات خاص داره انتخاب مادربورد کارت گرافیک سی پی یو و..... و اندکی لذت اورکلاک کردن .
pc gamer ها از سطح معلوماتی بیشتری برخوردار هستن.

pc معمولا انتخاب حرفه ای هاست . تو pc شما با گرافیک برتر رزولوشن 1080 اشنا میشید تجربه پیدا میکنید 60 فریم اصولا یعنی چی ... نرمی در بازی با نهایت گرافیک ممکنه .. شما تو تنظیماتی که برای بازی های pc اعمال میشه مثل tressfx در تنظیمات بازی تامب رایدر متوجه میشید تکنیک اصولا یعنی چی .

tress_before_after3-91c4b59d7e02b2be.jpeg

پراید و بنز هردو مارو به مقصد میرسونند اما این کجا ان کجا

متشکرم از آقای Roy Taylor که درک بسیار بالایی دارند .
خیلی ساده است.تجربه بازی ها بر روی PC یک تجربه ناب و متفاوت نسبت به کنسول می باشد

متشکرم

آخرین ویرایش:
وا قعا هم pc بهتره من تا قبل از این که ایکس باکسم بن بشه فکر می کردم کنسول بهتره ولی بخاطر انلاین بازی کردن به pc روی اوردم و خیلی هم خب بوده تا لان

به نظر من که اصلا نمیشه گفت PC باز حرفه تره یه کنسول بازه یا کنسول باز بیشتر از بازی لذت میبره تا PC باز. دقیقا به حرف Taylor اعتقاد دارم که اصلا این دو گروه قابل مقایسه با هم نیستن. کنسول باز ها دنبال یه چیز در بازی هستن ولی PC باز ها دنبال یه چیز دیگه.
با اینکه شاید خواسته با سیاست حرف بزنه ولی ریز به ریز حرفاش درسته و کسایی که به سمت PC میرن اکثرا WASD+Mouse هستن! خیلی هاشون تا مجبورشون نکنی دسته دستشون نمیگیرن! اکثرا به دنبال FHD و یا شاید حتی UHD هستن. Multi-Monitor و فریم بالا و Performence رون هم که دیگه خوراک این دسته افراد هست.
از طرف دیگه کنسول بازها به دنبال فریم ثابت (و بدون افت فریم)، استفاده ی راحت و بازی کردن هستن. واقعا مولتی پلیر بدون لگ با اینترنت ایران رو اکثرا باید با کنسول تجربه کرد (درسته روی PC هم هست ولی میشه گفت 70 به 30 این نسبت بازی های بدون لگ)
در کل خیلی ها هستن که هم از PC Gaming لذت میبرن و هم از Console Gaming و این دو هیچ تداخل و مقابله ای با هم ندارن.
نسل بعد باز هم همینجوری میشه. اون جا PC Gamer ها به جای FHD دنبال 4K میرن. دنبال مانیتور های 2560x1600 میرن و ... و کنسول باز ها هم به دنبال استفاده ی بهینه از کنسول، IP های انحصاری و ... . پس اصلا مقایسه این دو با هم اشتباهه. مگه میشه کار دو شغل متفاوت رو با هم مقایسه کرد. این هم دقیقا همین طوریه.

از طرف دیگه کنسول بازها به دنبال فریم ثابت (و بدون افت فریم)، استفاده ی راحت و بازی کردن هستن. واقعا مولتی پلیر بدون لگ با اینترنت ایران رو اکثرا باید با کنسول تجربه کرد (درسته روی PC هم هست ولی میشه گفت 70 به 30 این نسبت بازی های بدون لگ)
راجع بع این لگ یه توضیح میشه بدید چه جوری مثلا اکثر بازیهای FPS که روی PC دارای Server Browser هستن و میشه بهترین سرور با بهترین پینگ را انتخاب کنی لگ دارن ولی همون بازی روی کنسول با P2P یا سرور لگش کمتر از PC ؟

راجع بع این لگ یه توضیح میشه بدید چه جوری مثلا اکثر بازیهای FPS که روی PC دارای Server Browser هستن و میشه بهترین سرور با بهترین پینگ را انتخاب کنی لگ دارن ولی همون بازی روی کنسول با P2P یا سرور لگش کمتر از PC ؟
من گفتم که همه ی بازی ها نه. بازی های بزرگ هست که سرور های آنجنان قوی داره ولی روی کنسول بیشتر بازی ها مشکل لگ رو ندارن حتی بازی هایی که این چنین سرور هایی رو ندارن. اگه یادت باشه Modern Warfare 2 اصلا سرور اختصاصی PC نداشت. من هم این ها رو گفتم.
بعد نظرم رو گفتم و خودم هم PC Gamer هستم ولی خوب این رو چون دیدم گفتم شاید هم من اشتباه کنم. گفتم که این تنها نظر شخصیم بود.

pc معمولا انتخاب حرفه ای هاست . تو pc شما با گرافیک برتر رزولوشن 1080 اشنا میشید تجربه پیدا میکنید 60 فریم اصولا یعنی چی ... نرمی در بازی با نهایت گرافیک ممکنه .. شما تو تنظیماتی که برای بازی های pc اعمال میشه مثل tressfx در تنظیمات بازی تامب رایدر متوجه میشید تکنیک اصولا یعنی چی .

tress_before_after3-91c4b59d7e02b2be.jpeg

پراید و بنز هردو مارو به مقصد میرسونند اما این کجا ان کجا

متشکرم از آقای Roy Taylor که درک بسیار بالایی دارند .

متشکرم

من چرا حس میکنم شما همون جناب vavi هستید منتها با یه اکانت دیگه ؟! :-/
این لارا کچل بود واقعا شما چیکار میکردی ؟ استوانه اصلی 90% بحثهای شما موهای این بیچارست :d

من عاشق گیم هستم...من از این هنر لذت می برم !! ...پس چطور می تونم از گیم نهایت لدت رو ببرم؟؟ pc or console??!! جواب من هر دو هست
سالهاست تجربه ی بازی با هر دو رو دارم از سمتی پی سی و از سوی دیگر کنسول ها...هیچ کدوم به دیگری برتری نداره!
در زمینه ی گیرافیک 80 درصد مواقع پی سی بهتر بوده و هست که خب کاملا بدیهی هستش.... اما فراموش نکنید که پی سی هم همه ی غول های گرافیکی رو نداره...هیلو 4 و آنچارتد و رد دد و خدای جنگ و گیرز آو وار و خیلی از عناوین دیگه که گرافیک دهن پر کنی داشتن رو پی سی نبوده پس با اینکه پی سی بهتره در بخش گرافیکی ولی خب همه ی بهترین گرافیک ها رو نداره
در مورد اینکه بازی با کدوم راحتتره مونده به خود شخص...البته از یک طرف استراتژی و نقش افرینی با پی سی بهتره و از طرف دیگه فایتینگ و فوتبال و هک اند اسلش با کنترلر بهتره
اول شخص و سوم شخص هم مونده به خود شخص خیلی ها با پی سی اول شخص رو راحتتر میرن وخیلی ها هم با کنسول
ولی خب باید قبول کرد در زمینه ی بازی و دارا بودن عناوین مختلف کنسول یک سر و گردن بالاتره....
پس به نظر من کنسول و پی سی مکمل هم هستند و یک گیمر واقعی قطعا از هر دو خواهد داشت و هم از کنسول و هم پی سی لذت می بره!

با اینکه کیفیا بصری pc یه چیز دیکس ولی خوب کنسول به صرفه تر هست . بازی زیاد - راحت :-b

من چرا حس میکنم شما همون جناب vavi هستید منتها با یه اکانت دیگه ؟! :-/
این لارا کچل بود واقعا شما چیکار میکردی ؟ استوانه اصلی 90% بحثهای شما موهای این بیچارست :d

خودشه:دی راه استاد شیپورچی رو در پیش گرفته:دی
جالبه شیپورچی تیکه کلامش این بود که کنسول گیمرایی که سیستم خوب دارن از سیستم شون برای دیدن فیلم چیز استفاده می کنن=)) :دی
نمی دونم شاید به علت ادولت بودن زیاد:دی هست که حرفاشون این شکلیه:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or