HAMED SEV
کاربر سایت
فکر کنم حق با شما باشه اخه خودم برای این تروفی تست نکردم ولی باهاش چندتا تروفی دیگه مثل اونی که نباید میزاشتیم کسی وارد پست بشه رو گرفتم
فکر کنم حق با شما باشه اخه خودم برای این تروفی تست نکردم ولی باهاش چندتا تروفی دیگه مثل اونی که نباید میزاشتیم کسی وارد پست بشه رو گرفتم
dead space 2 hard core mode..دهن ادم سرویس میکنه
این تروفی با دیدن ویدیو خیلی راحت می شهشکستن80تاشیشه درkillzone3سخت نیست اما اونقدر اعصابت رو خورد میکنه وگیجت میکنه که هرچی ازدهنت در میاد به سازنده هاش میگین.بازی رو بزارین روحالت الایت اون وقت دیگه فکرنکنم سازنده های بازی هم بتونن تمومش کنند
کلا بازی کردن کار سختی نیست که بخوای تروفی بگیری سخت باشه بیشتر از حالت ساخت بازی که سازنده ها در میارن مسخره هستش تا سخت سختی وقتی هستش که شما بهت فشار بیاد از روی اینکه بتونی راه های دیگه رو تو بازی امتحان کنی که بتونی تروفی رو بگیری نه با به قول سازنده اگه اونجوری بری گرفتی نری نگرفتی یعنی باید یا مثل اون تستر خوره بازی کنی یا وگرنه هیچی مثل GT5 یا یک سری بازی دیگه بیشتر خنده دار هستش تا سخت یا GOW3 اون بخش چلنج مسخره با وجود اینکه گرفتم شون اما واقعا مسخره بود یا بعضی بازی های دیگه اینجور تروفی ها خلاقیت رو میکشه میگه فقط باید مثل من باشی تا بگیری .
آقا من شرمنده شما که حرفه ای هستی این هارو زود میگیری من که مثل شما نیستم:d
من هم قصد جسارت نداشتم دوست عزیز فقط به نظرم این تروفی ها سخت نیست روش داره همین اگه شما هم دقت کنی تو بازی و دوم دقیقا متوجه بشی تروفی از شما چی میخواد و بازی چی هستش یعنی دقیقا بدونی داری چی بازی میکنی چه کارهایی میتونی انجام بدی تروفی گرفتن راحت میشه حالا تجربه ای همه ساله من هم یه امتیازه قبول دارم اما بازم انقدر سخت نیست تلاش میخواد همین .
تایپک جالبیه نزارید بخوابه, درمورد درجه superhuman بازی رسیستنس 3 بگم که خودم با چیت تیربینهایت تمومش کردم اما تروفی رو نداد!! باید بدون Cheat بری! سخترین که خب مال Gt همش سخته!