من وقتی فیلم حلقه دیدم تا 7 روز از خواب و خوراک افتاده بودم . فکر میکردم چون منم اون حلقه فیلم را دیدم قراره بمیره . تازه من دوبار دیدمش ( داخل فیلم دو بار یا بیشتر اون حلقه فیلم پخش شد ) ولی خدا را شکر فکر کنم صدا و سیما حسابی ازش کپی گرفته بود:d . از فیلمهای شرقی -که غیر ژاپنی هستن - فیلم چشم خیلی ترسناک بود.یادش بخیر.اون سالی که فیلم حلقه رو دیدم دقیقا همچین حال و هوایی بود.یه روز جمعه ساعت 3 بعد از ظهر.همه خانواده طبقه بالا بودن منم پایین تک و تنها .یه لحظه زدم شبکه 2 دیدم یه فیلم شروع شد به اسم حلقه.کسایی که فیلم رو دیدن میدونن اول فیلم دوتا بچه دارن بازی میکنن و اصلا خبری از ترس نیست.منم فکر کردم فیلم طنزه.همینجور که فیلم رفت جلو تا اونجایی که یکی از دخترا با ساداکو مواجه میشه و نابود میشه.نمیدونم چرا من کانال رو عوض نمی کردم با اینکه خیلی از فیلم ترسیده بودم ولی همینطور داشتم ادامه میدادم.اون اخرای فیلم که دختره از تلویزیون میزنه بیرون که دیگه خدای ترس بود .تا اینکه بابام اومد پایین گفت چرا تو تاریکی نشستی چرا لامپا رو روشن نمیکنی.من تو اون لحظه دقیقا معنای کب کردن رو فهمیدم.اصن یه وضعی
به نظر من جن ترس ندارهوجود جن در فرهنگ ما ایرانیا
اقا دمت گرم خیلی باحال بود فقط یه نکته به ذهنم رسید اونم قضیه bloody mary هست که یه افسانه یا داستان امریکاییه که میگه تو اینه نگاه کنی و سه بار بلودی مری رو صدا کنی تو اینه ظاهر میشه و میکشتت یه همچین چیزی که تو سریال supernatural هم یه قسمتش درباره این بود منظورم این بود که امریکایی ها از رو قضیه اون بابایی که تو توالت هست اسکی رفتن و هیچ داستانی از خودشون ندارن ولی با تبلیغات و این حرفا معروف میکنن چیز هایی که دارن رو که اهنگ bloody mary از لیدی گاگا یا همین سریال سوپرنچرال یه نمونش هست . فقط یه سوال تو ایران از این داستانا نداریم ؟ بازم دستت درد نکنه .
مطلب خیلی خوبی بود ممنون.
ژاپن افسانه هاش فوق العادن ،بیشتر فیلمهای خوب ژانر وحشت هم تقلید و تبعیت از همین افسانه ها داشتن
ما خودمون هم بقول Devil-Girl عزیز ،افسانه زیاد داریم اما کلا یجورایی تقلید بحساب میان یا ما نتونستیم خوب مالکیت اونها رو حفظ کنیم (که کلا استادیم توی این کار :d )
اگه ژاپن نبود واقعا نصف معنای واقعی ترس از بین میرفت.مجبور بودیم با زامبولیا سروکله بزنیم
کلاََ Korean Horror از خیلی جهات شبیه به JH هست. توی Korean Horror بیشتر بر روی غم و اندوه و رنج کشیدن شخصیت های فیلم تمرکز میشه.چند وقتی بود دنبال یه مقاله مثل این بودم . خیلی عالی بود.
یه سوالی داشتم چه فرقی بین Korea horror و J-Horror هستش ؟ اصلا فرقی دارن یا نه ؟