آروم
سلام به همه MGS بازهایی همه زندگیشون تو metal gear خلاطه میشه.
من اون تیزر رو از روز اول دیدم و دقیقه به دقیقه صبر کردم تا به ابنجا برسه اما این انجمن رد الان دیدم. راستش نمیخوام ادعا کنم اما من metal gear رو خوردم و snake تو همه زندگیمه و فکر نمیکنم کسی تو ایران سری این بازی رو اندازه من بازی کرده باشه یا روش اینقدر وقت گذاشته باشه. شاهد مثال هم این ID منه که تو تمام سایت ها با همین regidter کردم از سالها پیش و همین الانم همینه تو PSN , اینجا , yahoo , تراوین و خلاصه همهچی و نمیتونید درکم کنید که چقدر از پیدا کردن این همه mgs باز خوشحالم. من با دیدن عکس BB کم مونده بود گریم بگیره , اما نظری نمیدم..... همیشه به ذهن خلاق kojima میشه اعتماد کرد پس بزرگترین نگرانی من داستان بازی نیست بلکه عدم حضور شخص HIDEO KOJIMA برای ساخت این بازی طبق آخرین مصاحبه خودشه. اون گفته که این پروژه رو به تیمش سپرده و داره رو یه عنوان جدید کار میکنه... اینو تو سایت GAMESPOT دیدم.
به هر حال فقط مشه امیدوار بود که یه شاهکار دیگه تو راه باشه , مثل mgs4 که بعد از این همه مدت هنوز تو ranking بازیها با اقتدار اوله و پایین نمیاد.
با آرزوی سربلندی برا همتون.... MOTISOLIDSNAKE
PS : راستی یه سوال , جایی برای تجمع تمامی Metal Gear Online بازهای ایرونی تو سایت هست؟؟؟؟؟