سایت تیزر Kojima اطلاعات جدیدی رو فاش کرد!

mohsen.rajabi

کاربر سایت
1118opd.jpg

امروز سایت تیزر کوجیما که چند روز پیش راه افتاده یک شمارش گر معکوس زمان رو نشون می ده و مشخص هستش که 4 روز دیگه این پروژه جدید Kojima اعلام میشه! یک چیز جالب دیگه این هستش که وقتی که رعد و برق میزنه عدد 5 روی صفحه نمایش داده میشه! به نظر می رسه که پروژه بعدی کوجیما Metal Gear Solid 5 یا شایدم یک s بزرگ باشه! به هر حال همه چیز از این کوجیما بر میاد! به هر حال باید 4 روز دیگه صبر کرد و دید که چی میشه!

این کوجیما هم خوب بلده ملت رو بزاره سر کار : دی

اقا قبول کنید ایشون خود رییس بزرگ هستن: 1. موهای قهوه ای + پشت موهای معروفش 2. چشم راست کور شده 3. قیافه خفنش

منم الان رفتم CutScene های Act 5 رو که BB توش بود رو دوباره دیدم ... قیافش عین همین هست .. با اینکه اونجا پیر هست و اینجا جوون ولی حتی چروک های بقل ریشش هم عین اونه ... مدل ریشش هم ( بقل هاش ) عین هم هست ...

یه سوال این MGS جدید به نظره شما فقط برای کنسول PS3 میاد یا شاید 360 ها هم فیض میبرن

... جون بچت این بحث 360 و PS3 رو فعلاً بیخیال شو ... بذار ببینیم چیه اصلاً ! هنوز معلوم نیست DLCـه، بازیه، فیلمه، انیمیشنه، چیه ... بعد شما اومدی میگی واسه 360 هم میاد ؟!

حالا که صحبت از آکیبا شد یه تئوری من در مورد خود آکیبا دارم. به واسطه وجود شباهتهای بین آکیبا، بیگ باس و ایوا من میگم ممکنه این بچه اینا باشه به یه طرقی.. چشم و دملغ و ابروش کاملا eva است. اگر دقت کنید.

اما در اینکه اون تصویر بیگ باسه میشه گفت شکی نیست. من هنوزم روی تئوریم مربوط به 2 تا پروژه همزمان متال گیر پافشاری میکنم.

حالا که صحبت از آکیبا شد یه تئوری من در مورد خود آکیبا دارم. به واسطه وجود شباهتهای بین آکیبا، بیگ باس و ایوا من میگم ممکنه این بچه اینا باشه به یه طرقی.. چشم و دملغ و ابروش کاملا eva است. اگر دقت کنید.

اما در اینکه اون تصویر بیگ باسه میشه گفت شکی نیست. من هنوزم روی تئوریم مربوط به 2 تا پروژه همزمان متال گیر پافشاری میکنم.

بعید میدونم چون Akiba یا همون Johnny از خانواده Sasaki هستن که اتفاقا پدرش هم تو MGS3 بود همون نگهبان زندان که با Big Boss صحبت میکنه و عکس خانوادش رو نشون میده و میگه اسم همه پسرهای اول خانوادشون رو Johnny میذارن :دی

من هنوزم روی تئوریم مربوط به 2 تا پروژه همزمان متال گیر پافشاری میکنم.
پافشاریت مستدام :d
سیاوش جان ما که از خدامونه که اینجوری باشه (2 تا پروژه ی مستقل )
من بجز MGS رو PS1 و کمی MGS 3 رو PS2 زیاد MGS بازی نکردم ولی منم مثل محمد رضا حدس میزنم اکیبا باشه اخه شباهت چهرش زیاده (اگه پیرش کنن و یه چشمشم کور بشه )
البته کیوون هم درست میگه چون تشابهش با BB هم زیاده !
به خدا گیج شدیم ! شما هم ما رو گیج تر میکنین :smile:

اصللا شواهد به هم نمیخونن.
از یه طرف حرف r و عکس رایدن که حضور اونو تو بازی نشون میده. از یه طرف هم عکس بیگ باس با اون علامت رو کلاهش که میتونه نشون دهنده ی outer haven باشه. اصلا ربطی نمیتونن به هم داشته باشن.
هر چی هست در بازه ی زمانی mgs 2,4 باید اتفاق بیفته. اگه اینطوری که من میگم باشه یعنی رویارویی بیگباس و گری فاکس و اسنیک !!!!! ولی رایدن این وسط چی میگه خدا میدونه. اصلا رایدن وبیگ باس با هم هیچ ارتباط مستقیمی نداشتن. رایدن بیشتر تو اون قضایای arsenal gear و کمک به اسنیک و رویارویی اون با سالیدوس دخیل بوده و ربطی هم به بیگ باس نداشته.
در ضمن تو اون gdc2009 هم که نشون میده پیشرفت متال گیر رو تا الان اون آخرش اسنیک می ایسته بعد رایدن راه میفته تعبیر من این بود که متال گیر بعدی رایدن راه اسنیک رو ادامه میده ولی الان با این شواهد بعید میدونم که داستان ادامه ی 4 باشه
من که قاطی کردم هر چی دین و زندگی خوندم یادم رفت!!!:):smile:

آخرین ویرایش:
خوب BB که مرد.سالید هم که چشمش کور نیست اینطوری.میتونه یه شخصیت پردازی جدید با آکیبا راه بندازه,چه دلیلی داشت توی MGS4 وقتی که اکیبا ماسکش رو برداشت اونطوری روش فوکوس کنه؟ یا نیمچه شباهت چهره ی اون به جوونیهای اسنیک؟
آخه مگه خله کوجیما بیاد Akiba با اون تاریخچه ی خفت بار (MGS1) رو در حد Big Boss بالا ببره و یه MGS جدید بسازه که آکیبا بشه شخصیت اصلیش؟!
بیخیال برادرا!

هر چی هست در بازه ی زمانی mgs 2,4 باید اتفاق بیفته. اگه اینطوری که من میگم باشه یعنی رویارویی بیگباس و گری فاکس و اسنیک !!!!!

در این بازه ای که میگی Gray Fox مرده، بعدش هم سنیک آخرین باری که BB رو دیده همون موقعی بوده که کشتتش توی MG2 ( حدودای سال 199X )

اگر قرار باشه توی یک بازی هم رایدن حظور داشته باشه و هم BB نمیشه !! یا به قول سیاوش دو تا بازیه یا اینکه اون رایدن نیست و گری فاکسه :دی

آروم

سلام به همه MGS بازهایی همه زندگیشون تو metal gear خلاطه میشه.

من اون تیزر رو از روز اول دیدم و دقیقه به دقیقه صبر کردم تا به ابنجا برسه اما این انجمن رد الان دیدم. راستش نمیخوام ادعا کنم اما من metal gear رو خوردم و snake تو همه زندگیمه و فکر نمیکنم کسی تو ایران سری این بازی رو اندازه من بازی کرده باشه یا روش اینقدر وقت گذاشته باشه. شاهد مثال هم این ID منه که تو تمام سایت ها با همین regidter کردم از سالها پیش و همین الانم همینه تو PSN , اینجا , yahoo , تراوین و خلاصه همهچی و نمیتونید درکم کنید که چقدر از پیدا کردن این همه mgs باز خوشحالم. من با دیدن عکس BB کم مونده بود گریم بگیره , اما نظری نمیدم..... همیشه به ذهن خلاق kojima میشه اعتماد کرد پس بزرگترین نگرانی من داستان بازی نیست بلکه عدم حضور شخص HIDEO KOJIMA برای ساخت این بازی طبق آخرین مصاحبه خودشه. اون گفته که این پروژه رو به تیمش سپرده و داره رو یه عنوان جدید کار میکنه... اینو تو سایت GAMESPOT دیدم.

به هر حال فقط مشه امیدوار بود که یه شاهکار دیگه تو راه باشه , مثل mgs4 که بعد از این همه مدت هنوز تو ranking بازیها با اقتدار اوله و پایین نمیاد.

با آرزوی سربلندی برا همتون.... MOTISOLIDSNAKE

PS : راستی یه سوال , جایی برای تجمع تمامی Metal Gear Online بازهای ایرونی تو سایت هست؟؟؟؟؟

2ni8u8h.jpg

n2xzti.jpg

2dkn6ab.jpg

همه یکی هستند فقط توی سنین مختلف ... جوان - میان سال - پیر

به احتمال زیاد هم مربوط هست به زمان Zanzibar و قبل از MGS 1 ...

الان فقط اون رایدن یکم گنگه قضیه ش !

اگر PS3 داری میتونی تو add-in های بازی به فایلی رو بگیری ( از PSN ) که میشه باهاش تمام داستان رو دنبال کرد و به شرطی که یه save از تموم کردن mgs4 هم داشته باشی , این بازی همم کاملا بهش اضافه میشه

بلکه عدم حضور شخص HIDEO KOJIMA برای ساخت این بازی طبق آخرین مصاحبه خودشه. اون گفته که این پروژه رو به تیمش سپرده و داره رو یه عنوان جدید کار میکنه... اینو تو سایت GAMESPOT دیدم.
این کوجیما یه رُوده راست تو شکمش نیست..!
از این حرفها زیاد میزنه جای دوری نریم سر همین MGS4 از این بامبولا زیاد در آورد. هی میگفت من فقط تهیه کنندم , کارگردانی بعهده من نیست..... خیالت راحت این آقا تا پای جونش کارگردان MGS هست.:biggrin1:

اگر قرار باشه توی یک بازی هم رایدن حظور داشته باشه و هم BB نمیشه !!
الان فقط اون رایدن یکم گنگه قضیه ش !
تنها راهی که میمونه همون دو زمانه بودن بازی هست. یعنی با Raiden در زمان MGS4 _البته کمی قبل از MGS4) بازی کنیم و بعد فلش بک بخوره به زمان Big Boss . این وسط کوجیما هم یه سری مسائل جدید رو مطرح بکنه که یه رابطه ای بین این دو تا به وجود بیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or